Denník N

Plesnivý rezník

Kto by na to dokázal zabudnúť, na dávne škandáliky v istých obchodných reťazcoch, kde predávali mäso farby vyzretých sibírskych močarísk. Nasledovali rázne postihy, matroš putoval na likvidejšn a bol pokoj.

Foto: cas.sk

Ako ste ale uhádli správne, ako v každom desivom horore, aj tentoraz zániku unikol jeden kúsok, pestovaný ešte z čias Vladka, tak chorého chudáčika vypaseného, že nevládal ani privatizovať alebo mafianizovať štát.

Z odrezku vyrástol fajnovo mnohoodtieňový rezník, z ktorého sa odór začal intenzívnejšie šíriť, keď si dal dole druhé fusakle a ostali mu na nohách iba stranícke, “Ja love KúSaČ, HajZelDipS*** a SMERťofku”.

Najprv ťuťuli toť a teraz si trúfol na open 90s stajl.

Kedysi za dávnych čias, bola raz jedna Paľba, triafali sa tam do všakovakých mafiózov. No a jeden človek odtiaľ prežil ďalšie dlhé roky robením podobného matrošu. Až sa raz ocitol v štátnej TV, ktorá medzičasom už nebola naprd ako kedysi, a spolu s tímom talentovaných a šikovníkových lidiček začali stúpať na otlaky, decentne nakopávať koule alebo inými spôsobmi vyvolávať zadokbôle u tých, ktorí si mysleli, že v tom priestore si prepašujú korisť.

Tož tak to šlo, až kým dvere do mrazáku plného čerstvých stejkov (pretože ako kráľ Julien Veľký pravil, VŠETCI SME STEJK!) nevtrhol spomínaný kus hoväda, ktorý viac ako chutný potenciálny pokrm pripomínal zašlú slávu hrachovej kaše.

Na mieste, kde sa u väčšiny mužov ukrýva budúcnosť ich rodu, bola len praženica, a samozrejme, že nebol nadšený. Zatváril sa veľkodušne “Najbližšiu dvojročnicu, zvýšime investigatívu sťa úplavicu.”.

A poslednú reláciu svojho druhu na slovenských obrazovkách poslal bez okolkov dofaka. Akože heš, fujky, bajbaj.

Nuž pane řezníku, černohor z toho nebude, ale ja a zopár ďalších vás ešte raz, s nedovolením, a absolútne nedecentne kopneme presne tam, môžete si spraviť zelený sneh, v Číne vraj top lahôdka.

Len prosím vás, sa s tým sajrajtom odkliďte niekam, kde z toho my ostatní, čo nám ešte slušnosť ostala, nepočastujeme vybranou vtáčou potravou aspoň desať leteckých špeciálov.

Na konci poprosíme spláchnuť sa, ďakujeme.

Foto: feminity.zoznam.sk

Teraz najčítanejšie

Miroslav Kizák

Metalista, ktorému nie je jedno, čo sa deje vo svete i doma :)))