Denník N

Ak mi p. Matovič dá do rúk megafón, alebo pán premiér, buďte chlap!

úred Bonaparte, poviem doň p. Ficovi asi toto. A to nehovorí zo mňa závisť voči premiérovmu platu, zodpovednosť musí byť dostatočne hodnotená.

Pán premiér, už ste ale boli v situácií, že ste uvažovali nad tým, či vyplatiť inkaso, kúpiť si lieky, alebo si urobiť veľký nákup do domácnosti? Už v nej nezvyknem byť ani ja – musela som sa totiž vrátiť k rodičom, s ktorými žijeme z ani nie tisícky €.
Už sa vám stalo, že ste sa nedostali do mesta, kde robíte dobrovoľnícke aktivity, lebo ste nemali 10 € na taxík? Jasné, bežný človek nech sa vozí autobusom, aj ja som sa ním vozila, dokonca aj vlakom, ale s barlami do autobusu, nedaj Bože do vlaku nenastúpim a nárok na príspevok na taxík nemám.
Nesťažujem si – mám kde bývať, mám skvelú rodinu a dobrovoľníctvo je možno len rozmar, lebo neviem čo od dobroty a potrebujem byť aspoň niekomu užitočná. Len Váš pobyt v Bonaparte mi príde ako mega neférovosť voči tým, ktorí to šťastie ako ja, nemajú. Prajem Vám, pán premiér, aby mali pravdu Vaši voliči. Aby ste fakt boli férovým chlapom, ktorému skutočne ide len o dobro občana. Nemôžem Vám toto prísť povedať osobne, hodiny mojej osobnej asistencie potrebujem na trebárs dobrovoľníctvo, prípadne na návštevy lekárov. Preto mi p. Matovič ten megafón do rúk nedá. Asi aj preto, že tu uvidí, že som hodne ukecaná. 
Pán premiér, vo svojich videách vystupujete ako „novodobý Jánošík“ – dávate dôchodcom vlaky zadarmo (ja ich nevyužívam – oveľa viac by ma potešila debarierizácia staníc, na ktorú treba veľa peňazí); telefonujete riaditeľovi poisťovne aby ste ho sprdli že „nonono, toto nedovolím“; skrátka robíte kroky ktorými sa budete môcť v budúcnosti kryť. Teraz máte šancu dať nám všetkým dôkaz, že ste fakt ten férový chlap.

Teraz najčítanejšie