Denník N

…ale hokej sa naozaj hrá pre ľudí alebo čo bude s hokejom teraz ?

Voľba generálneho manažéra hokeja je téma, ktorej sa v minulosti venovalo asi toľko pozornosti ako novému albumu Adama Ďuricu! Už len fakt, že sa z tejto udalosti stala vec verejná (predvolebné štúdio, prieskumy verejnej mienky, titulky v novinách…), je nesporným marketingovým prínosom Riša Lintnera do inak pokojných až bohom zabudnutých vôd slovenskej extraligy, kde sa obyčajne niečo o lige z novín dočítate, až keď Košice vyhrajú svoj xtý titul v neprerušovanej sérií.

Už len ten mediálny ošiaľ ktorý Rišo rozpútal, budil taký rešpekt v jeho marketingové zručnosti že byť na mieste súčasného generálneho Nemečka, tak do urny vhodím Rišove meno hanba nehanba.

Zvíťazil ale starý biznis model po vzore rozdeľuj a panuj a stará garnitúra už nahadzuje, ako zvyčajne, svoj ŠIROKÝ ÚSMEV.

Čo bude teraz?

Áno, robia sa výzvy na bojkot návštevy ligy… Mediálny tlak tiež nie je nezanedbateľný a ktovie či sa k nejakému druhu protestu nepripoja aj nespokojné hokejové kluby…

Ale to najdôležitejšie je naozaj to že hokej sa hrá pre ľudí… Prosím, toto nie je fráza.

Slovák, ktorý má veľmi málo príležitostí na pocit hrdosti dostal facku…

Až sa začne liga, pozor! aby sa facka nevrátila v podobe prázdnych tribún.

Teraz najčítanejšie

Ľuboš Ďuriš

Spoločnosť sa delí na: konzervatívcov - liberálov. bohatých - chudobných. šťastných - nešťastných. ... Ja som TRNAVÁK :-D