Denník N

Áno, prokuratúra, polícia a súdy sú tu na to, aby chránili Holjenčíka a celú Ficovu mafiu

Slovensko dnes patrí tým, ktorí žijú z okrádania každého z nás. Pritom škody, ktoré Ficova zločinecká skupina svojim okrádaním spôsobuje, sú stonásobne vyššie, ako je to, čo si nakradnú.

Prípad Ficovho zlodeja Holjenčíka je ukážkový. Aby si on a jeho tichí spoločníci, ku ktorým vraj patrí aj sám Fico, mohol ukradnúť pár miliónov, spôsobila táto vetva Ficovej mafie nám všetkým škody v stámiliónoch.

Ficova organizácia tých, ktorí vyťahujú z našich peňaženiek obrovské sumy cez dane, poplatky, cenu vody, elektriny, plynu a všetkého ostatného, je založená na tom, že niet nikoho, žiadneho policajta, žiadneho prokurátora ani žiadneho sudcu, ktorého by sa museli obávať.

Bez toho, aby to tak mali zariadené, by to totiž nešlo. Na rozdiel od štátov, kde vládne ľud, sú polícia, prokuratúra a súdy u nás zorganizované tak, aby vždy podliehali konečnej kontrole jedného miesta – Ficovej mafii.

Už som veľa krát písal o tom, že prokuratúra je v podstate právna ochranka Ficovej mafie, ktorej protiprávne dosadený generálny prokurátor nie je nič iné, ako zdegenerovaný komunistický aparátnik, ktorého mentálny záber začína niekde u sovietskeho generálneho prokurátora Vyšinského a končí „vyriešením“ (po ôsmych rokoch politickej perzekúcie v podobe protiprávneho trestného stíhania) prípadu Hedviga Malinová.

O tom, že Kaliňákova polícia je tu hlavne na to, aby udržiavala štáto-zločincov v kľude, musí byť jasné každému, a teda je škoda o tom písať. Snáď iba to, že tí, ktorí tohto čistého mafiána napriek nezvratným dôkazom udržiavajú v postavení kontroly jediného orgánu, ktorý môže vyšetrovať trestné činy, sú nielen farizeji, ale aj aj kolaboranti. A tí, ktorí týchto kolaborantov berú ako slušných ľudí, sú prinajlepšom hlupáci.

A čo súdy? Treba povedať, že najväčšiu škodu na fungovaní právneho štátu u nás dopustili tí, ktorí vymysleli a v Národnej rade hlasovali za odovzdanie kontroly nad súdnictvom komunistom. Nepochopením skutočnosti, že komunisti sú zločinci a že nimi vždy zostanú, pripravili Slovensko na dlhé roky o nádej na spravodlivé usporiadanie našich životov, a tým aj o blahobyt, ktorý je vždy podmienený riadnym fungovaním právneho štátu bez ohľadu na to, či v tom štáte existuje demokracia alebo nie (a o tom, či neprávny štát, akým je Slovensko,  demokraciou je alebo nie, môžeme debatovať).

Ale späť k tej vetve Ficovej organizácie, ktorú má na starosti Holjenčík. Jej pôsobenie je zabezpečené nielen otvorenou ochranou od polície, prokuratúry a súdov, ale skutočnosťou, že málokto aj z tých, ktorí majú dobré úmysly, si pripúšťa to, že žijeme v štáte, ktorý ovláda mafia. A tak sa ani pán prezident neodhodlal na odvolanie mafiána Holjenčíka na dobre zdôvodnenú výzvu strany SaS, ktorá mu bola predložená ešte v roku 2015.

Darmo, je ťažké si pripustiť, že pôsobením všetkých doterajších politických garnitúr sme sa dostali tam, že žijeme v štáte, kde o tom, koľko nám zostane peňazí v peňaženke po tom, čo zaplatíme všetky účty, rozhodujú psychopatickí mafiáni ako Fico a jeho Holjenčík podľa toho, koľko sa práve rozhodli, že si od nás nakradnú.

Bohužiaľ, tým to nekončí, pretože pokračovanie systému na to, aby mohli Fico a všetci tí Holjenčíkovia okolo neho ďalej okrádať každého z nás, sa dá zabezpečiť len tak, ako to robili komunisti už keď boli (otvorene) pri moci: Krivenie toho, čo je pravda, morálka a slušnosť. Prezentovanie farizejstva ako cnosti,  ohlupovanie ako boj za národné hodnoty a zlodejstvo ako podporu chudobných.

Dokedy?

Teraz najčítanejšie