Denník N

Celoeurópsky nacizmus vojensky zasahuje na juhovýchode kontinentu

Dnešné Macedónsko. Tisíce ľudí v Európe sa vyjadrovali proti imigrantom. V duchu “veď nech idú kade ľahšie”. Nacistická rétorika najvyšších z najvyšších politikov umocnila tieto nálady. A teraz títo nacisticky zmýšľajúci politici predsa musia vyplniť vôľu ľudu.

Čo som to písal pred 2 dňami?

20.8.2015: Tí ľudia sa nevyparia len tak a len preto, že sa budeme pozerať na opačnú stranu! Macedónsko je v totálnom rozvrate. Tam sa úradníci len  pozerajú na pochodujúcich. Naozaj potrebujeme, aby Nemecko zavrelo hranice? A potom Rakúsko  a potom Slovensko a potom Maďarsko a potom Bulharsko a potom…

A potom ich necháme všetkých tých 800 000 ľudí odsunutých z Nemecka do Rakúska a z Rakúska do Maďarska a z Maďarska do Rumunska a z Rumunska do Bulharska a z Bulharska do Grécka a z Grécka do…

A potom ich necháme utopiť ako mačence v Stredozemnom mori? To ste sa už načisto pomiatli vo svojej pregrganosti? Zdroj: Viete koľko je to 800 000 ľudí?  | M+M+M+M (4M)

Varoval som pred touto udalosťou, pretože to nie je nič iné ako nacizmus pod taktovkou nás všetkých Európanov.

22. 8 .2015 06:44 Bulharsko vysiela vojakov na hranice s Gréckom i Macedónskom. Štátne hranice s oboma krajinami budú okrem policajtov kontrolovať aj príslušníci armády. (tasr)
10:59 Tisícky dažďom premočených migrantov zostali dnes uviaznuté v “krajine nikoho” medzi Gréckom a Macedónskom, zatiaľ čo macedónska polícia pokračuje v blokáde štátnych hraníc a bráni utečencom v ich pohybe ďalej na sever. Cez noc umožnila polícia prekročiť hranice len malým skupinkám rodín s deťmi, ďalší vrátane mnohých žien a detí – strávili dnešnú daždivú a chladnú noc pod holým nebom. (ap)

15:52 Tisícky utečencov prerazili južnú macedónsku hranicu s Gréckom, kde sa ich pokúsila zadržať polícia omračujúcimi granáty. Niekoľko osôb pritom utrpelo zranenia. Dav utečencov prerazil policajný kordón a čiastočne prekonal aj plot s ostnatými drôtmi. (ap) Zdroj: Tisícky utečencov prerazili južnú macedónsku hranicu s Gréckom, kde sa ich pokúsila… – Denník N

A čím to začalo? Tisíce ľudí v Európe sa vyjadrovali proti imigrantom. V duchu “veď nech idú kade ľahšie”. Nacistická rétorika najvyšších z najvyšších politikov umocnila tieto nálady. A teraz títo nacisticky zmýšľajúci politici predsa musia vyplniť vôľu ľudu.

Tak, priatelia, dostali ste čo ste chceli. Z Listiny práv a slobôd si práve robíte hajzelpapier. Ako pohani na konci doby brondzovej všetkých tých imigrantov naženieme rovno do Stredozemného mora. Šak čo, kto ich sem volal?

Je to naša spoločná európska výzva. Ak sa k nej nepostavíme ako k európskej výzve začiatku 21. storočia, stane sa z nej blatom zabrýzganý problém upotených európskych štátikov.

Macedónsko to blato už predvádza. A nie je to vôbec obžaloba Macedónska. To je malý štátik malého národa. Správanie sa macedónskych úradov je dôsledok totálnej absencie akejkoľvek činnosti nás v EU.

Nuž takto: Sťahovanie národov nie je ani emigrácia ani právo usadiť sa. Takže buď z ich úteku spravíme cestu za prácou podľa Konceptu imigračnej politiky “Cesta za Nemeckom”  a podľa toho istého konceptu začneme stavať nie štátne ale EU-prisťahovalecké stanové tábory na prečkanie a podľa toho istého konceptu sa začneme konečne starať o ich problémy tam u nich.

Alebo nás tu utlčú čiapkami.  A Putin im rád tie čiapky dodá. Jediné, čo bude na tom prekvapivé bude to, že to nebudú Číňania.

A budem to opakovať a opakovať. A z každým jedným bezprízorným človekom potulujúcim sa po EU vám to budem znovu a znovu otrieskávať o hlavu.

Najprv ich musíme zachrániť, dať im najesť a napiť. To je povinnosť, ktorú nám prikazuje prvá veta Listiny práv a slobôd. Ten  najprvší z prvých, ten najzásadnejší dokument, ktorý nás odlišuje od nacistov ako bol Hitler a komunistov ako bol Stalin. Riaďme sa podľa neho a nebude dôvod používať slovo nacizmus pri označovaní nášho vlastného správania sa.

Potom im ponúknuť na výber či chcú pracovať a čo nám môžu ponúknuť alebo len prečkať, kým bude u nich doma bezpečno. Tí čo chcú len počkať musia dostať teplo, sucho a OSN-dávku-jedla tak ako každý jeden utečenec na tejto planéte.  A súčasne musíme my EU robiť svetovú politiku, upratovať tam u nich, aby sme ich mohli naložiť na vlak či loď a poslať domov s balíčkom učiteľov demokracie a ekonomickej prosperity.

Tak jednoduchý je ten program. Na jeden odstavec. Tri jednoduché úlohy pred nami stoja. 

  1. zachrániť ich pred hladom a zimou
  2. ponúknuť im zapojenie sa do našej spoločnosti alebo prečkanie na lepšie časy u nich doma
  3. upratať u nich doma, aby sa mohli vrátiť do bezpečia domov

Nie, nebude to trvať ani mesiac ani tri, ako to trvalo v Kosove. A ani tam sme to ešte nedotiahli do udržateľného konca. Ale čo dnes robíme?

Hovno! Nič! Pozeráme sa na opačnú stranu!

Nacisticky sa pozeráme na druhú stranu ulice. Úplne rovnako ako sa pozerali etnický Srbi v Srebrenici. Našim dnešným zásadným politickým projektom je štátna futbalová akadémia a vlaky zadarmo. Socializmus sme si zvolili, rasizmus, nadradenoisť, antisemitizmus, xenofóbiu, demagógiu pre nižšie vrstvy sme pridali. Nacizmus z definície ako vyšitý. Len ten Hitler chýba.

Čo si urobil ty? Ja som zas napísal zas len rozhorčený text. Asi je to málo.

Boli sme ticho, keď ich doma znásilňovali a oni utekali. Boli sme ticho keď od hladu a zimy váľali zátarasy a vyplienili zemiakové pole vo Vojvodine. A už nebude mať kto zakričať, keď sa nasťahujú do tvojej záhrady. Už tu nebude, podobne ako v Macedónsku žiaden fungujúci štát, čo by sa ťa zastal.

Nebude to však ani text o tom, čo všetko Musovi robili v líbyjskom väzení a na ktorých všetkých miestach ho bili. Bude o tom, prečo sú migranti obrovskou hrozbou pre európsku civilizáciu – ak ich neprijmeme. Zdroj:Ako zo mňa utečenci za týždeň spravili radikála

Viete vy koľko je to 800 000 ľudí? A stačilo len naplniť svojim úsilím a prácou tri jednoduché úlohy. Ide zima, v novembri už bude neskoro. A kua chlali a ženy, potom mi nehovorte, že ste to nevedeli!


Teraz najčítanejšie

Martin Pilnik

Lekárnik - optimista.
Liberál, pravičiar, člen SaS, člen zdravotníckeho tímu SaS. www.politik.pilnik.sk
Kandiduje do NRSR ako číslo 64 na kandidátke SaS. [Autorom fotografii, ak nie je uvedené inak, je ©Martin Pilnik]