Denník N

Čo týždeň dal a politik vzal. Alebo ešte len čmajzne.

zlodej dnesV  Európe niet miesto pre nudu.. Aj keď namiesto umelcov sa nám o zábavu starajú predovšetkým politické „elity“.

Maďarský premiér Viktor Orbán, pôvodným krycím povolaním „demokrat“, súčasným odkrytým povolaním agent Kremľa, nasadil na utečencov vodné delá a slzný plyn. Aby vysvetlil maďarskej krčme, ktorá je dnes už jediná, na názore ktorej mu záleží, dôvody takejto „ochrany územia Veľkého Uhorska“, spomenul medzi iným aj „iné sexuálne zvyklosti utečencov“. Vždy som bol presvedčený, že Orbán vie skutočne všetko. Ale to, že sa orientuje aj v sexuálnych zvyklostiach Arabov, či Sýrčanov, som skutočne netušil. Teraz si už len kladiem otázku, odkiaľ má Viki takéto vedomosti o arabskej sexuológii. Čítal o nich, vyrozprával mu ich dedinský blázon Zoltán z jeho rodnej viesky, alebo ich aktívne študoval v arabskom svete?

Medzitým Svetová zdravotnícka organizácia oznámila, že vybuduje na svete 3 nové psychiatrické liečebne. V Zimbabwe, v Severnej Kórei a Maďarsko po dohode s Viktorom Orbánom len oplotia. To však nevylučuje možnosť, že na Slovensko bude z Veľkého Uhorska vybudovaný koridor.

Ukrajina oznámila, že na zoznam osôb, ktorých pobyt je na jej území nežiadúci, zaradila viac ako stovku ľudí, ktorí sa aktívne zapájali a zapájajú do protiukrajinskej a proruskej propagandy po napadnutí Ukrajiny ruskou armádou. Na zozname sa objavilo eso svetovej žurnalistiky slovensko-ruský, presnejšie napísané ruský (nielen)ideologický agent Sergej Chelemendik. Tento nositeľ niekoľkých Pulitzerových-prepáčte, preklep-Putinových cien, si miesto na zozname vyslúžil svojou „objektivitou“ pri blogovaní ruskej okupácie Krymu.

Rusko vyjadrilo pobúrenie nad týmto krokom Ukrajiny a označilo ho za potieranie slobody slova.

Súbežne s touto informáciou svetové agentúry oznámili, že najznámejší ľudožrút z ostrova Bonolulu, Ohélec Ať Meirežoz vydal vyhlásenie, podľa ktorého sa prihlásil k vegetariánskemu hnutiu Brokolica.

Ja teraz rozmýšľam, ktoré z týchto dvoch vyhlásení je pravdivejšie.Ten prerod ľudožrúta na vegetariána sa mi javí predsa len úprimnejší, ako starostlivosť ruských úradov o slobodu slova…

Kým slovenská expremiérka Iveta Radičová organizovala so svojimi dobrovoľníkmi zber a prevoz pomoci utečencom do Srbska, slovenskí empatickí žobráci-prepáčte preklep-poslanci slovenskej Dumy vyjadrili opakovane odpor voči kvótam utečencov, ktorých by malo naše hrdé, bohabojné, svojstojné a pohostinné(zvyšok prívlastkov a hlúpostí si doplňte ľubovoĺne) Slovensko prijať. Inak teraz sa mýlim ja, lebo slovo duma znamená v preklade myšlienka. A tá predsa nemôže mať žiadnu príbuznosť s „intelektuálnymi elitami“, derúcimi gate v laviciach slovenského zákonodarného zboru.

Slovenský premiér Fico a minister vnútra Kaliňák tak vehementne opakujú, že 90% utečencov sú mladí muži, imigranti, až sa v našej krčme bezdomovec Jožo hlboko zamyslel a povedal : Čo stále omieľajú tých mladých mužov? Začína sa mi to zdať nejako divnô….

Podľa denníka Sme, mladosmerák Marcel Forai podpísal ako šéf Všeobecnej zdravotnej poisťovni 69 zmlúv v hodnote 14 000 000,- €  s firmou svojej tety, 77 ročnou Annou Sučkovou. Pani Sučkovej proste netreba závidieť jej podnikateľskú sviežosť a Marcelovi „premyslené“ podikateľské kroky. Rovnako, ako netreba závidieť žobračenky s názvom „výplata“ zdravotným sestrám.

Lúčim sa s vami slovami : Ani jeden utečenec v rámci kvót na Slovensko, ani cent z eurofondov nazmar!

Foto : shutterstock.com

 

Teraz najčítanejšie