Denník N

Dovtedy sa chodí s Bžánom po vodu, kým sa naoko neskoriguje lúpež.

„Oni si fakt z nás robia … oné…. Srandu“! –  Povedal Karol v našej krčme, ale povedal to úplne inak. Teda namiesto srandy použil úplne iné slovo a ešte zdôraznil, že tam dáva ypsilon, lebo si vraj z nás tú … onú robia úplne natvrdo.

Takže radostná správa dňa znie, že štát sa vraj dohodol s advokátom Bžánom, ktorý mu dáva zľavu takmer 60 000 000,-€. Teraz sme v krčme ja, Karol a Julo zostali na pochybách, alebo to poviem priamo, úplne sprostí! Imro tvrdí, že teraz je to už v poriadku, ja tvrdím, že je to stále zlodejina a Karol zase hudie, že je to aj tak megazlodejina od samého začiatku a nebyť niekoho z SIS, kto to pustil cez médiá von, Bžán a samozrejme partia zo Smeru, by už mali na účtoch v Karibiku miliardy v korunách.

Karol je praktik a tak to Julovi vysvetlil na základe životných skúseností : Predstav si, že by si postavil dom(Julo je murár). Dohodneš sa trebárs na sume 100 000,-€. Potom ti majiteľ povie, že je to veľa. A ty mu potom povieš dobre, zaplať cenu iba 20 000,-€. Znamená to, že si od začiatku chcel toho chlapíka odrbať o 80 000,-! Čo by mal urobiť teda ten majiteľ? Mat by ťa nakopať do varlat(Karol to zase povedal inak), lebo si na neho chystal tunel za 80 000,- litrov!

A takto to bolo aj s tou odmenou fiškálovi, išiel svoje Karol. Bol vykopaný tunel za 2 miliardy v korunách. Už stačilo cezeň iba vypraviť vlak, ktorý by odviezol lup do niektorého daňového raja! Takže všetci, ktorých podpis, alebo meno sa čo len mihlo pri výkope tohoto tunela, by mali byť buď nakopaný do masculum ablatisque testiculis(Karol občas používa latinské slová), alebo by mali byť za tie isté masculum ablatisque testiculis zavesený na mesiac do prievanu! – zakončil rezolútne.

Záverečné uznesenie sme napokon k tomuto prípadu neprijali, lebo Karol tvrdí, že máme počkať. Ak sa vraj tie miliardy nepodarilo banditom ukradnúť v Gabčíkove, určite to skúsia niekde inde!

A musím uznať, že Karol má na takéto veci nos!

Teraz najčítanejšie