Denník N

Eko-Konzult alebo mozog ekologicky rozložený

Bol to taký bežný deň. Rozmýšľal som, čo večer spíšem o svojich obľúbencoch Symphony X. Narazil som ale na dve novinky od Eko-Konzultu a povedal som si, že je načase venovať im samostatný článok.

Zdroj: povazska-bystrica.otvorene.sk / necyklopedia.sk

Upozornenie: Tento sarkazmus obsahuje článok :D

Ocitajú sa tak v “exkluzívnej spoločnosti” vydavateľstiev ako na-študíjne-účely-určených Bodyart Press a vôbec-nie-náckovských Guidemedia.

Pôvodne som sa chcel zaoberať obľúbenému vydavateľstvu českého nácka Adama B.Bartoša, ale tí sa v najbližšom čase “zaskvejú” iba jedným titulom. Keďže niektoré americké rasistické tituly by momentálne asi moc neprešli, zobrali si autora z domácich českých vôd, Radeka Veličku, a vydajú mu istotne čisto študijne zameranú knihu Likvidace bílé rasy.

Ezoterickými a pseudovedeckými šalátmi, ktoré Eko-Konzult takisto vydáva, sa zaoberať nebudem, iba dodám, že tvoria naozaj “zdatnú konkurenciu” tomu “naj” od “velikánov” ako Fontána či Plejády.

 

Perného vlhký sen

Titulov určených pre tých viac extrémne naľavo nevydali mnoho, ale veru stoja za všetky ruble.

Zločiny kapitalizmu by sa skvele vynímali na poličke najznámejšieho slovenského bakalára a Veľké sprisahanie proti Rusku by iste potešilo nejedného proruského trolla, či už skutočného alebo digitálneho.

Zdroj: bux.sk

Sloväni, Slovania everywhere!

Slovania vynašli koleso, pripíjali si v Indii s Ježišom, majú najstarší jazyk, Európu dobyli v prestrojení za Mongolov a iné lahôdky. Pán velehistorik Timura nám predkladá podobne šialené tézy. Ak by ma niekto chcel chytať za slovíčka, nepíše to vo svojich knihách doslovne, ale rozhodne nejde ani o menšie chobotinky.

Zdroj: bux.sk

Ešte nekončíme! Asi skúsený krížovkár Cvengrosch sa rozhodol napísať knihu o histórii, ale on nie je historik, ale, ale… ale všetci klamú o hrdej minulosti Slovanov a on odhalil skutočnú pravdu. Dúfajme, že pri písaní si nepodával hnusnú mexickú trávu, ale pravé sloviänské konope.

Zdroj: bux.sk

Ak ste sa národných magorín ešte nenasýtili, dajte si Ovsenú. Veľká Morava bola najväčšia, bola všade. Ešte aj vo vločkách :)

Zdroj: bux.sk

 

Maďari sú bakaní

Už ujo Janko pravieval “Do tankoch a na Budapešť!”. Bolo to ale príliš okaté, moc hŕŕŕ. Pádne argumenty predsa treba podložiť. Židov, Moslimov a ďalších si podelili iní, tak ostal klasický nepriateľ, Maďari. Pani Tarabčáková samozrejme vie, že práve ONI môžu za všetko utrpenie chúďatka národa slovenského, a to odjakživa, alebo aspoň od Trianonu. Slováci vôbec nevedia byť extrémistickí, takú rétoriku nám iba podsúva zlá EÚ. Aby nebola v spoločnosti We Are Here Hating Hungaria sama, pridal sa k nej pán Ivanka. Lebo Fico a spol. nekradnú (zasmejeme sa).

 

Zdroj: bux.sk / databazeknih.cz

 

Hej, Tibike, počkaj na nás!

Fakty neexistujú, aby sme ich spoznávali, ale aby boli konštantne zamlčované. Ako inak. V škole sa len ohlupuje (pre zlepšenie odporúčam nespať sa na hodinách, ale aspoň trocha dávať pozor,a povedzme aj nechlastať už zamlada ako dúha, pozn.autora). Stačí si kúpiť knižku v mäkkej väzbe s vizuálom, za aký by sa nemuseli hanbiť ani oči najviac vypichávajúce obálky z 90s, a dozviete sa zaručene nemainstreamové pravdy. Napríklad Zvalove refundované teórie o 11.septembri, inside job, you name it.

Zdroj: bux.sk

Knihy od Eko-Konzult istotne zastávajú vybrané miesta aj v knižnici Ó, Veľkého Tibikeho, veď on čerpal čisto historicky podložené veci z knihy Židia a ich kritické zobrazenie v staršej slovenskej literatúre a vôbec sa nedopúšťal antisemitizmu, on len citoval našich dejateľov, ktorí si vždy schuti zanadávali na Židov. Chudobní a ctihodní občania tejto oblasti sa predsa nechodili ožierať z vlastnej vôle, ale preto, že ich Židia chceli zdierať a zničiť, to sa vie.

Zdroj: bux.sk

 

Výnimka potvrdzuje pravidlo

Síce neznášam ustálené frázy a klišé, ale musím si priznať, že občas platia fakt nespochybniteľne. Inak si neviem vysvetliť prítomnosť titulu ako Osudy židov Starej Turej v portfóliu vydavateľstva, ktorému raz istotne udelia Rád Zlatého Putina. Osobne ma to neprekvapuje, veď aj spomínané Plejády vydali knižku zameranú na kritické myslenie (od autora menom Rolf Dobelli). Z blata Vás to ale nevykúpi, si nemyslite :)

Zdroj: imgflip.com / text by me :)

Ako by som asi uzavrel text o vydavateľstve, ktoré až na pár výnimiek isto patrí do stoky? Bodyart Press ma štvali svojim alibizmom, keď sa pred zákonom stále vykrúcajú pár riadkami v úvodoch kníh, kde uvádzajú ako účel štúdium týchto znôšok blbostí. Guidemedia sú hardcore náckovia a nie sú vonkoncom vtipní ani zábavní, skôr vhodní za mreže.

Keď už nič iné, na Eko-Konzulte sa dá aspoň precvičiť sarkazmus. Zaslúžia si ho plným právom, akokoľvek by sa oháňali slobodou prejavu a podobne. Ja mám zas demokratické práve Vás zvoziť za smeti, ktorými zasviňujete knižný trh.

Tak sa majte, ľudkovia, pri niečom pozitívnejšom, olé.

 

Teraz najčítanejšie

Miroslav Kizák

Metalista, ktorému nie je jedno, čo sa deje vo svete i doma :)))