Denník N

Inzerát na vraždenie imigrantov.Alebo : Slovensko začína žať úrodu politického primitivizmu.

„Tak neváhajte a postrieľajme pár parazitov a uchráňme si Slovensko,” inzeruje výzvu muž, ktorý sa podpísal ako Dávid.Za každého zavraždeného „imigrantského parazita“ponúka odmenu 25€.

Takto znie inzerát, ktorý zverejnil mladý muž z Čadce.Redaktorom Aktuality.sk v telefonickom rozhovore potvrdil, že v žiadnom prípade nejde o recesiu, ale k tejto výzve ho motivoval „strach z islamu“.

Takže podľa tohoto „skutočného Slováka“ má ľudský život hodnotu 25€.Neviem, či je inzerent ochotný dať aj akciovú zľavu na zavraždené dieťa.S jeho zastrelením predsa nebude toľko práce, ako s dospelým.V prepočte je 25€ asi 8 krabičiek cigariet, alebo 25 pív.Strašné?Morbídne?Neľudské? Nie.Iba typicky slovenské.

Táto hrozná výzva je však len dôsledkom bezcharakterného, presnejšie chrapúnskeho postoja slovenských politikov naprieč takmer celým politickým spektrom, k nešťastníkom z arabského a afrického sveta.Keď vypustili fámu, že každý takýto utečenec je vlastne potenciálny terorista, vedel som, že bude zle!Veď čo viac stačí Slovákovi, ako strašenie tým, že každý, kto prišiel do utečeneckého tábora, sem prišiel s jediným cieľom.Vyvraždiť mu celú rodinu, v horšom prípade možno aj celú rodnú dedinu?Ešteže nás v tom naši gabčíkovskí Maďari nenechali osamotených a svojím referendom o odmietnutí utečencov nás, Slovákov, dokonca predbehli.

Petičiar Sňahničan z Ladiec, doviezol do mlyna xenofóbie a ľudskej hlúposti svoj náklad petičných listín až druhý v poradí.

Ale darmo, to už tak býva.Nemecko nedalo svetu len Immanuela Kanta, Wolfganga Goetheho, či Albrechta Dürera.dalo mu aj Hermanna Göringa, Adolfa Eichmanna, Heinricha Himmlera.

Tak, ako Maďarsko vložilo do pokladnice dejín Európy a sveta Franza Lehára, Bélu Bartóka, Ernö Rubika, dalo do banku aj vojnových zločincov ako Sándor Képíró, László Csatáry, Ferenc Szálasi.

Len aby sme ako Slovensko v hanbe neostali, dali sme svetu Ľudovíta Štúra, Štefana Baniča, Andreja Sládkoviča.Ale aj Štefana Nižňanského, Jozefa Tisa, Antona Vašeka.

A najnovšie „inzerenta“ z Čadce, alebo organizátorov schizofrenických petičných akcií proti imigrantom.

A dali sme mu aj politikov, ktorí najprv vyvolávajú u občanov žumpácke protiutečenecké vášne a keď ich už nevedia zastaviť, tvária sa ako chlapík vo výťahu, ktorému ušli vetry a on sa pohoršene obzerá po spolucestujúcich, ktorýže z vás to bol….?

 

Muž na obrázku sa volá Arseni Pavlov, je to proruský separatista na východe Ukrajiny, ktorý sa chváli tým, že popravil osobne 15 ukrajinských vojakov.

Ako sa volá náš slovenský hrdina?Počkáme si na vyšetrovanie polície.

Foto: tvnoviny.sk

 

 

 

Teraz najčítanejšie