Denník N

Japonské nemravné Sado-Maso, Bondage a iné novoročné priania.

Práve som si na seba ušila búdu:. „Čakáme na pokračovanie!“ Ako si sa dostala z tej úzkosti? „Ako si vyhrala svoj boj?“…No nevyhrala. Som tam, kde som bola. Bojujem a snažím sa nájsť riešenie. Mimochodom, pomáha mi ho teraz nájsť minimálne 20 samaritánov, od ktorých som dostala maily a odkazy s návodom na riešenie alebo s kontaktom na ďalšiu konzultáciu. Ďakujem všetkým!

Ja viem, ľudia sú dobrí a chcú pomôcť. Je to taký zvláštny jav. Keď ide o vlastný druh, inštinktívne si všetci chceme pomáhať. Je to krásne, hlavne teraz okolo sviatkov a predsavzatí do nového roku. Sme všetci vysmiati a prajeme si len to najlepšie. A nie len teraz. Ako som povedala, je to krásne, ale už som sa tak zamotala, že ani neviem, čo som vlastne chcela povedať…Každopádne z toho vyjdem ako nevďačná krava, ktorá si neváži ponúkanú pomoc. V tom som si na istom. Ešte tu mám možnosť negativistického cvoka, ktorý nevie nájsť pozitívne stránky života, ani ich vyziapať na statusoch facebooku. Neviem. Napáda ma stále len ako je všetko na …, áno presne „na to“.
Naši psíci sa práve vrátili z „na to…“ prechádzky. Aspoň niekomu sa uľavilo…

Ak som pri „na to“ alebo „natto“, sú to japonské fermentované sójové bôby. Chemickými procesmi prečistia črevá, predchádzajú rakovine žalúdka a Japonci veria, že „nato“, po japonsky „natto“ je jedným z dôvodov dlhovekosti Japoncov.
Trochu som sa o tom už rozrozprávala v e-knižke, ktorú mimochodom nikto nekupuje, tak sa ju sem aspoň takto snažím prepašovať, presne ako „nevtieravé“ reklamy na Hocičo, ale hlavne autá a náramkové hodinky v hollywoodskych filmoch. (Ak by ste náhodou dostali chuť na „Hocičo“, nájdete to na mojej FB stránke, ale nehovorte to nikomu z DenníkaN, lebo ma vymažú z blogov a už vôbec ma nedajú do TOP 1O načítanejších, kde si tak rada hoviem. Väčšinou na deviatom alebo desiatom mieste, ale JE TO TAM! Sagan Ideeeees…..!!!!!  Skoro tak sa cítim, keď sa zbadám na deviatom mieste v TOP 10 blogeroch na Blogoch DenníkaN:-). Trvá to asi 2 sekundy, kým mi nepríde, že 10 kilometrom za rakúskymi hranicami nepoznajú ani nášho prezidenta, nie ešte mňa…(možno raz budú, nádej umiera posledná..:-).

Chcela som napísať niečo poučné o Japonsku, niečo tradičné, spojené s Novým rokom, história a tak, ale psi odľahčené po „na to“ práve rozžuvali čosi penové. Tuším to bol vianočný darček – „Nerdka“, na ktorú deti po dvoch hodinách zabudli, ale aspoň tie psy ocenili hodnoty Vianoc. Zjavne chutili. A aj ja som zabudla, o čom tento chaosný novoročný blog vlastne chcel byť.
Spravím experiment a nebudem ho ani kontrolovať. Pripomienky a sadistické komentáre pod blog prosím.
Na japonskom sadistickom BDSM som odchovaná po šestnástich rokoch v Japonsku (tak teraz ma z tých blogov už vážne vymažú). Vedela som, že k BDSM inklinujem už predtým, ale Japonsko dalo môjmu smerovaniu voľný priebeh, takže SM komentáre dám ľavou zadnou.
Ak sa teraz v mojom blogu stratili okrem mňa už aj všetci ostatní, ide o „SM“, „Sado-Maso“, obľúbený spôsob praktizovania sexu v Japonsku, o ktorom by som inokedy ako na Nový rok nepísala (OK, klamem…). Nejde o sexuálne zneužívanie, ale o sexuálnu hru, s pravidlami určenými po dohode oboch partnerov. Je to fakt zábava, odporúčam každému, kto stráca chuť na sexuálne spolunažívanie so svojim partnerom a potrebuje vytiahnuť zo šedej nudy.
Japonci, neviazaní náboženskou morálkou takto riešia všetko, čo sa skrýva pod pokrývkou „sexless“- v preklade, doma nesexujem, vonku dám všetko, napríklad BDSM. S partnerom vás čaká bohatá ponuka SM hotelov po celom Japonsku. Krásna japonsky čistá hotelová izba typického SM Love hotelu je vybavená všetkým, čo zvládne vaša fantázia a možno  aj niečim naviac… Nechajte sa stiahnuť do sveta, o ktorom ste len tušili, ale konečne ste sta odvážili prekročiť jeho hranice…ooops, v ušiach mi práve zažblnkotala sladká hudba erotického programu tety „Ja teta nikdy nebudem!“ Uriniovej, či ako sa volá…
Ak máte šťastie, váš partner si vygoogli niečo o umení viazania – „Bondage“, ktoré v plnom rozsahu zvládajú len skutoční majstri. Pozor, nemýľte sa! Nejde o žiadne nemorálne zvrhlosti. Ide o tradičné umenie. Majster, ktorý prejde komplikovanými skúškami a úrovňami umenia viazania „Bondage“ nie je považovaný za perverzného zvrhlíka, ako by sa nám Európanom mohlo zdať.
Sex nie je len živočíšny pud. Ide o úplne iný rozmer. O psychologickú hru „lovca“ a „koristi“, „ ochrancu“ a „ bezpodmienečne chránenej obete“. Kašlem na feministky, ten pocit oddania sa svojmu ochrancovi vzrušuje. Psychologická hra sa pekne premieša so živočíšnom a tak dokola… S partnerom si ale dopredu radšej vyjasnite, či ste dominantné „S-ko“, alebo skôr „M-ko“, ktoré má radšej, keď to bolí, aby ste sa proti svojej vôli neocitli s bičom v ruke alebo naopak, odvisnutý na stredovekom kole. Japonci si túto problematiku celkom otvorene prediskutujú ešte na začiatku vzťahu.
Pre zvedavých turistov by som tieto hotely určite zaradila do programu netradičných japonských destinácií. Pre náročnejších aj s kurzom tradičných japonských majstrov Bondage viazania.

Z tohto besného nemravného novoročného blogu Vám prajem, aby ste sa nenechali bezhlavo mučiť a zväzovať druhými, ale to robili podľa vlastnej chute a pravidiel, ako Japonci pri BDSM. Určite odporúčam:-)!

Akemashite Omedetou Gozaimasu!

Happy New Year 2016!

Teraz najčítanejšie

Marianna Hasegawa

Na Slovensko som sa vratila v roku 2013, po 16 rokoch zivota v Tokyu . Este na zaciatku 90tich rokov som odisla studovat Japoncinu a Korejcinu do Viedne na Vienna University a potom do Tokya na Tokyo University Of Foreign Studies, kam som sa dostala na stipendium. V Japonsku som nakoniec ostala trochu dlhsie ako bol povodny plan a prezila tam nadhernych 16 rokov:-). Mam dvoch polojaponskych synov, s ktorymi si momentalne vychutnavame zivot na Slovensku. Moje zážitky z Japonska som zhrnula do najnovšej e-knihy "16 rokov v Tokiu" na mojej FB stránke. Enjoy :-)! Kedze som nomad, nikdy neviem, kedy a kam ma zase vietor zaveje :-). Yoroshiku Onegai Shimasu!