Denník N

Kotlebov Janko Dlhovlások

Nájsť medzi vyholenými kotlebovskými hlavami jednu s poriadne dlhým vlasovým porastom je rovnako prekvapujúce ako stretnúť na pravé poludnie v rovníkovej Afrike Eskimáka v tradičnom odeve z tulenej kože. A napriek tomu som jedného takého našiel. Pracuje na stavbách a je to hrdý Slovan.

Janko má na Facebooku profil „Jan Zh Kuti“ a momentálne vytvoril na sociálnej sieti udalosť, lebo 17. novembra organizuje v Bratislave pochod s názvom „Za Národnú Hrdosť Proti Vlastizrádnej Politike Na Slovensku!!!“ Najnovší názov jeho profilu je Janík Janík.

titulkastop

Na svojom profile konštatuje – Ľudia možno som mladý a aj ešte neskúsený ale otvoril som si oči a som politicky nekorektný tak Vás chcem pozvať na udalosť v záujme obyčajných ľudí prídte vyjadriť svoj nesúhlas!!! A nesúhkasím z politikov Slovenska,!!!“ Obávam sa, že Janko so svojim pochodom veľa vody nenamúti, lebo o požehnaní podujatia vodcom zatiaľ ani chýru, ani slychu. Tiež premýšľam či „nesúhkasí“ či nesúhlasí s „politikov,“ alebo s politikou. Kto vie. Ale jedno pozitívum napriek tomu vidím. Janko sa ako organizátor, či zvolávateľ protestného pochodu, stáva tak trochu verejnou osobou a preto sa nemôže čudovať nejakej tej troške mediálnej pozornosti. A možno sa aj poteší menšej nádielke svetskej slávy.

11-11-16

Najskôr sa pozrime či Janko číta správne časopisy, knihy a počúva správne rádio. Z toho čo u neho nachádzame, môžeme konštatovať, že Janko nám robí radosť. Rostásov plátok Zem & Vek“, pardon, podľa Eliota „mienkotvorný časopis, ktorý je svedomím národa,“ kniha konšpirátora Huďa „Držte hubu a krok!“, o ktorom je veru známe kadečo a hrdo nosené tričko Slobodného vysielača svedčia o tom, že Janko absolvuje politické školenie mužstva u tých najkvalitnejších lektorov.

23-12-151-2-1628-4-1611-4-p19-10-gp16-1-16
Vráťme sa však kúsok dozadu v čase, keď si náš Janko celý natešený nalepil na ochrannú prilbu znak Kotlebovej strany a napísal Hláška dňa no som si o tebe nemyslel že si nácek keď máš dlhé vlasy ale všimol som si tvojej nálepky na prilbe tak si nácek atd …. To ma dosť rozosmialo a hovorím daj argument a už bol tichoA práve na tento text sa pokúsime nadviazať a ukázať Jankovi namiesto jeho kolegu, že ak niečo chodí ako paška, pardon, ako kačka, kváka ako kačka, tak to asi nebude bocian.

4-10-16

Keďže Janko sám píše, že je „možno mladý a aj ešte neskúsený,“ tak možno nevie, že skrytý či otvorený rasizmus, antisemitizmus, homofóbia a xenofóbia sú typickými prejavmi tej kategórie ľudí, medzi ktorých ho zaradil jeho kolega. Takže poďme pekne po poriadku. Na začiatok trošku nenápadného, aj evidentného rasizmu.

14-8-1610-10-1617-10-16

Nasucho neobíde ani americký prezident, Barack Obama. Vlastne „Hladný Ebama“

21-7-16

Potom naservírujeme porciu neskrývaného, vulgárneho antisemitizmu, kombinovaného s urážkou prezidenta republiky. Obrážťok Slovákštátnej proveniencie, kde člen Hlinkovej gardy kope do zadku žida, určite poteší nejedno zakomplexované kotlebosrdiečko. A žid, ktorý má vo fotošope pripajcovanú tvár prezidenta Andreja Kisku, je určite pre našich roduverných bonus hodný potlesku.

15-4-1613-4-168-3-16

Pôvodná karikatúra z obdobia vojnového Slovenského štátu.

slov-st-4a
Ako Pilát v Kréde sa tu ocitne aj poslanec Martin Poliačik v montáži známeho antisemitu Pavla Brissa. Pre Janka je to „Narkoman Noliačik…“

10-8-16

Pridáme trochu nenávisti k Rómom. Vysvetlenie v bratskom jazyku a spomienka na prvorepublikové proticigánske opatrenia sú v Kotlebovej partičke určite vítané. To je veru radosti.

17-8-16-a17-8-16roma

Nakoniec primiešame do gulášika trochu xenofóbie. Vrátane urážky hendikepovanej slovenskej poslankyne. „Vypadni naspak do krajiny polmesiaca ty sviňa islamskoje.nutá!!!“ a „Takto dopadne je.lina!!!“

9-10-167-9-16

Dozvieme sa aj, že „Utečenci sú súčasťou plánu sionistických židov na vyvolanie vojny medzi kresťanmi a moslimami…Ich plánu slúžia zradné krysy – Kiska a spol. Na stráž!“

19-10-16

Na škodu samozrejme nebude keď prihodíme čosi na tému „Homo klády…“

10-8-16-a6-11-16

Trochu pohejtujeme Angelu Merkel. Komentár je samozrejme hodný pravého nordického gentlemana „Mne neutečieš ty sviňa fašistická ja ťa dostanem!!!

31-7-16

Niečo sa dozvieme o Václavovi Havlovi „Zapredanec a alkoholik to ból!!!“ Čo na tom, že špičkového intelektuála Václava Havla si váži celý svet, Kotlebov Janko ho dá do laty a samozrejme nezabudne ani na obligátne tri výkričníky.

5-10-16

Aby sme neboli stále iba negatívni, nezaškodí trochu nehy a lásky. Užije si ju, no kto iný, u našich náckov a boľševikov, mimoriadne obľúbený podplukovník KGB z Kremľa. Nechýba intímne vyznanie „I LOVE RUSSIA“ a dva veľavravné, priam koketné smajlíky.

24-7-16

Je tu čas trochu sa pochváliť obľúbenými drobnôstkami. Napríklad psou známkou s portrétom vodcu. Poďakovania sa dostalo aj okresnému predsedovi Kotleby Kikovi z Medzilaboriec, ktorý podľa jedných predsedom bol a podľa iných nebol. Podľa ďalších nie je vraj ani členom a má vrátiť členský preukaz a zaplatiť za apartné stranícke tričko. A nechýba ani obľúbený pozdrav „Na stráž!“

24-4-16
Pochváliť sa treba aj topánočkami, bez ktorých sa nezaobíde žiadny hrdý nác.., vlastne nacionalista.

25-2-15

Pridáme ešte dva hejty. Dámy majú prednosť, takže napred pani Monika. Dlhovlások sa samozrejme vyjadrí ako pravý diplomat a gavalier. „Popisuje realitu ku..a špinavá Monča…“

22-7-16

A po nej poslanec Peter Osuský, vysokoškolský pedagóg a lekár, bývalý prodekan Lekárskej fakulty Univerzity Komenského a bývalý prorektor Univerzity Komenského v Bratislave, ktorý na rozdiel od Janka a jeho kamarátov, nič pre Slovensko reálne nespravil. Janko napísal „Jój tento zapredanec!!!“ Ani tentoraz nezabudol na obľúbené výkričníky.

2-8-16

Nakoniec dostal na frak aj „Neonacista,narkoman,parazit…,“  Štefan Hríb, ktorý nám prikazuje „BUDETEVSABTÍM RIAĎIŤ!!!“ Trochu nezrozumiteľné, ale snáď to vynahradí ten praslovanský mäkčeň na Ď.

18-10-16

Janko sa pochváli aj krížikom, ktorý nosí naopak. Má ho už päť rokov a nosí ho takto „lebo vie čo to znamená.“ V komentároch povedal ešte viac „veď nás zradil pápež čo viac treba napísať…našu rasu!!!“ Možno by ten krížik zaujímal pána emeritného arcibiskupa, Jána „Špirituála Svätopluka“, ktorý kedysi obvinil členov skupiny Black Sabbath, že sú satanisti.

19-8-16k-19-10-16

Teraz jedna vetička prezrádzajúca Jankovu záľubu vo včelárstve „Škoda je že interpol nezasiahol ostríma včielkama!!!“

31-7-16-a

Po včelárstve prišla na rad definícia smrti. „Autor to presne definoval ako to v skutočnosti je!!!“

16-8-16

Blížime sa ku koncu, tak niečo na aktuálnu nôtu. Inak som mimoriadne zvedavý, dokedy týmto našim jednoduchým Jankom vydrží ich detinská radosť z výsledkov volieb v krajine, ktorú úprimne nenávidia a jej meno je pre nich smrť. Čo sa stane ak im niekto prezradí, že Trumpova dcéra Ivanka konvertovala v roku 2008 na judaizmus pred tým, ako sa vydala do mocnej a bohatej newyorskej židovskej rodiny Kushnerovcov a prijala meno Jael. Uvidíme. Kotlebov Janko v správny výsledok dúfal už v júli „Že by konečne ból mier a zavládla spravodlivosť???“ A po voľbách sa potešil „Trumpík to vyhral“

trumpeto

Janko sa nám ešte predvedie v kostýmoch s mriežkou v krúžku. Uznáte, že mu to sekne, Dlhovláskovi. S rytierskym palošom, fangľou či v pracovnom, mriežka s krúžkom jednoducho nesmie chýbať.

tri-spoj

Ukáže nám ako má vyzdobené autíčko. A vzorne prečiarknutý znak nenávidenej EÚ.

auto-spoj

Poteší nás aj fotografiou s vodcom a pohľadom na jeho jasnú tvár. Tiež prezradí, že volil „srdcom a hlavne rozumom č. 19 Marián Kotleba- Ľudová Strana Naše Slovensko!!!“

20-2

Janko sa s nami rozlúči obľúbeným pozdravom „Na stráž!!!“ A okrem romantického pohľadu upretého niekam na svetlé kotlebovské obzory, nádejne sa vynárajúce z chmár súčasnosti, pridá aj veselý smajlík. Veď úsmevov nie je nikdy dosť.

3-10-16

13.11.2016 Ospravedlňujem sa za to, že fotografie a screenshoty, ktoré sú súčasťou blogu, neboli nejakú dobu dostupné. Súvisí to s technickými problémami webu Denníka N. Dnes som ich do blogu opäť doplnil. Všetky zmienené screenshoty pochádzajú z Facebokového profilu Jan Zh Kuti.

14.11.2016, 01:06 Po zverejnení blogu si Kotlebov Janko zmenil názov profilu na Jan Zh Kuzmič a zablokoval ma. Následne pod blog pridal niekoľko komentárov. Svoju úroveň nezaprel. Staršiu dámu neváhal nazvať „čvarga“ a pridal odkaz aj pre mňa. Obávam sa, že ho sklamem.

pod-bl-1pod-bl-2

14.11.2016, 17:10 Blog si evidentne prečítal aj jeden veľký malý muž, bývalý boxer, hasič a vyhazovač z nočných klubov, ktorému sa síce páčilo, že Janko zdieľal jeho „duchaplný“ výtvor o Martinovi Poliačikovi, no jeho ďalšia verejná prezentácia sa mu, ako sa zdá, nepáči. A keďže je evidentne odvážny po starom otcovi, ktorý vraj raz zašliapol bagandžou chrústa, vyprovokovalo ho to k takémuto výlevu. Mňa síce príliš nezaujal, ale možno zaujme nejakého strážcu zákona, ak si náhodou prečíta tento blog. A niekto, kto ho na rozdiel odo mňa pozná, by mu tiež mohol prezradiť malé tajomstvo. „ako bývaly“ sa nepíše s ypsilonom.

13-11-16-sp

17.10.2017 Janko pridal 15.10.2017 na svoj profil „Janík Janík“ toto: „Terorista a extrémista Benčík!!!“ a náboj s mojim menom.

Teraz najčítanejšie

Ján Benčík

Nakoľko mi nie sú ľahostajné pomery na Slovensku, píšem na webe Denníka N blogy o tom, čo považujem za nebezpečné. Píšem o konšpirátoroch, kremeľských trolloch, pravicových aj ľavicových antiliberálnych extrémistoch. Niektorí ľudia ma za to majú úprimne radi, iní ma rovnako úprimne nenávidia. A niektorí sa mi dokonca vyhrážajú. Beriem to ako niečo, čo súvisí s tým, čo robím.