Denník N

Kotlebov Kiko z Medzilaboriec

Je tu leto, tak sa žiada niečo ľahšie. Určite ste niekedy počuli príslovie „Kde nič nie je, tam ani čert neberie.“ V prípade Kotlebu to ale neplatí. Lebo ten evidentne berie aj tam. Len to zavše dopadne tak ako s Kikom z Medzilaboriec.

Nie že by sa v končinách ako Svidník, Stropkov, Medzilaborce a priľahlý ďaleký východ nedarilo extrémizmu. Ibaže tam kvitne pšenička skôr tomu červenému, a tak toho na hnedý veľa nezostane. Veď to poznáte. Pamätník s bustou spoluatorovi pozývacieho listu, normalizátorovi Vasiľovi Biľakovi. Pamätná tabuľa komunistickému prokurátorovi Jánovi Pješčakovi, spoluzodpovednému za justičnú vraždu… Nuž a potom to skončí tak, že okresným predsedom strany Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko sa v Medzilaborciach stane Kristián „Kiko“ Cigánik. Nazrime teda na Kikove profily Kristian Ciganik, Kristián Kiko Cigánik a na stránku LS Nase Slovensko-Medzilaborce. Určite to stojí za to.

Kristian Ciganik titulka Medzilaborce

Kiko nás zdraví

Začnime ako sa patrí, pozdravom. Kiko k nemu naviac nikdy nezabudne pridať úsmev.

24.11.15

Kikove zásadné vyhlásenie

Slovák som  Slovák budem! Len škoda, že Kiko zabudol na čierne čižmy.

Kiko 8.3.16

Kikova šťastná chvíľa

Pokračujme Kikovou šťastnou chvíľou. Konečne drží v ruke vytúžený preukaz a ďakuje svojim „kmotrom“ Andrejovi Medveckému a Františkovi Drozdovi, ktorí mu k nemu pomohli. Nezabudol ani na krajského predsedu, Miňa Mazureka, ktorý mu preukaz odovzdal. Veríme, že všetci mali šťastnú ruku a Kiko naplní všetky nádeje, ktoré páni bratia do neho vkladajú

6.9.15a6-7.9.15

Kariéra ako remeň

Tomu sa povie kariéra. Šiesteho septembra sa Kiko raduje z členského preukazu a pätnásteho mu už ako okresnému predsedovi mnohopočetnej členskej základne v Medzilaborciach a okolí, zverujú dôležitú úlohu. A iba tak na okraj. Hádajte z čích peňazí boli vytlačené noviny BBSK, ktoré slúžia na propagáciu strany, ktorá tak udatne bojuje proti zlodejstvu, korupcii a klientelizmu?

15.9.15

Niečo pre matematikárov

Pán okresný predseda sa raduje. Jeho drahá rodná strana, Kotleba – ĽSNS, je na druhom mieste. Má krásnych 58%. Úloha je ľahká. Uhádnete koľko percent mala strana na prvom mieste? Aby sme ale boli spravodliví, Kiko v tom nie je sám…

19.2.16 p58

Kiko čestne sľubuje,

že v rámci volebného moratória „nebude zasahovať do volebného programu akejkoľvek strany.“ Klobúk dolu. V dnešnej skazenej dobe plnej podvodov, je takéto vyhlásenie vzácne ako biely jednorožec. Bravó Kiko!

Kiko 3.3.16

Kikov hlavolam

Nájdi 5 rozdielov.

15.3.16K 18.4.16

Kikova najšťastnejšia chvíľa v tomto roku

Určite stála za to. Úprimne závidíme. Kto by netúžil po spoločnej fotografii s driečnym „akčným vlastencom“ a obdivovateľom národného socializmu.

cig s mišu

Kiko nakupuje

Kde? Na parodickej stránke „Naše Slovensko,“ ktorá si z náckov neskutočne strieľa. Kikovi to ale nebránilo objednať si z bohatej ponuky stranícku mikinu a podpivník s Tisom. Veríme, že mu mikina aj podpivník dobre slúžia. Len nekalá konkurencia mu to nedopriala a robila si z neho srandu. Nám je však jasné, že ide iba o čiernu závisť. Veď Kikov dialóg pri nákupe skutočne stál za to:

„Ns môžem sa vas niečo spýtať“… „Samozrejme bratu“… „keby že chcem mikinu stranicku cez koho“… „Stranícke mikiny, uniformy, dvojkríže, busty, či iné národovecké doplnky sa riešia samozrejme cez nás.“… „tak by som mal záujem o mikinu“… „Iba mikinu? Máme tiež teraz na zimu aj úplne nový tovar. Rukavice s Jozefom Tisom, šálky s Jozefom Tisom, podpivníky s Jozefom Tisom alebo so slovenským znakom či napríklad spodné prádlo s vlasteneckými motívmi. Každopádne zavolaj na naše telefónne číslo 02642 880 90 – predstav sa a povedz, že by si mal záujem o mikinu a rovnako stať sa členom organizácie.“… „Ta ja som člen. Podpivník by som chcel a mikinu.“

30.4Cigánik 30.4.16

Kikov idol

Teraz trochu vážnejšie. V tomto Kiko drží stranícku líniu a jeho kmotrovia ho za to určite pochvália.

18.4.16

Modlíme sa s Kikom

Určite uznáte, že po „otcovi národa“ ktorý až „dokonca“ bojoval za našu „statnosť,“ je správna modlitba tým najlepším pokračovaním.

9.10.15

Kamaráti na stráž!

Tematicky sa ku Kikovej „kresťanskej modlitbe“ určite hodí aj toto.

23.1.16

Kiko, Putin, Kotleba

Viac nám veru netreba.

Kiko 25.2.16Kiko 1.3.16

Čo našiel Kiko?

„Ns toto som dnes našiel schránke“ Hm, tak neviem. Prečo sa teší keď to našiel schránke. Alebo v schránke?

8.12.15

Kiko je prísny

K dnešným aj bývalým politikom. A veru aj k ich voličom.

5.12.15a20.11.15

Čo počúva Kiko?

Samozrejme, čo iné? Predsa Slobodný vysielač.

26.11.15

Kiko aj LS Nase Slovensko-Medzilaborce holdujú rapu

Medz 2.5.13g

13.9.15M 23.2.16

Kiko spolu s Mariánom proti Bruselu

23.4.16

A proti „židovskej tyranii“

5.12.15

Aj proti Googlu

16.9.15

Ale je za „Slovexit“

2.7.16

Aj za slovenský folklór

6.7.16

Kiko a LS Nase Slovensko-Medzilaborce sa s nami lúčia

Snáď sa to obíde bez sĺz. Kikovi samozrejme držíme palce a spolu s Františkom Drozdom mu prajeme „vela zdravia a sily do dalsej prace v prospech ludovej strany nase slovensko!“ Veď každý musí uznať, že Kiko robí čo môže.

14.12.1510.5.16

 

A úplne na záver už iba toto. Koľko stojí Kiko?

Podľa nás je na nezaplatenie! A to je už naozaj koniec, milí priatelia.

Kiko 18.4.16

 

Poznámka, 13.7.2016. Určené najmä Zdenovi Hošekovi, okresnému predsedovi strany Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko Humenné, ktorý v komentároch pod blogom opakovane poprel skutočnosť, že František Lipka bol okresným predsedom ĽSNS v Prešove. A bol to práve Lipka, ktorý vo svojom statuse označil Kristiána Cigánika za okresného predsedu ĽSNS v Medzilaborciach.

Status zo stránky František Lipka. (Podľa vyjadrenia samotného Františka Lipku bol tento okresným predsedom v Prešove do decembra 2015, kedy sa stal predsedom odborovej organizácie na pracovisku. Vzhľadom na množstvo povinností súvisiacich s výkonom funkcie odborového predáka sa rozhodol ukončiť pôsobenie ako  okresný predseda ĽSNS.)

30.8 p

Status zo stránky Ľusová strana Naše Slovensko – Prešovský kraj

sp p

 

 

Teraz najčítanejšie

Ján Benčík

Nakoľko mi nie sú ľahostajné pomery na Slovensku, píšem na webe Denníka N blogy o tom, čo považujem za nebezpečné. Píšem o konšpirátoroch, kremeľských trolloch, pravicových aj ľavicových antiliberálnych extrémistoch. Niektorí ľudia ma za to majú úprimne radi, iní ma rovnako úprimne nenávidia. A niektorí sa mi dokonca vyhrážajú. Beriem to ako niečo, čo súvisí s tým, čo robím.