Denník N

Kotlebovský expolicajt z Nitry

Milana Novotného som zaregistroval začiatkom roka 2013 v pestrej množine ľudkov priťahovaných falošným svetlom majákov Rostásovho Mlčania a Lichtnerovho Slobodného vysielača. Zaujalo ma aké bludy je schopný zdieľať či šíriť a pritom sa bez akýchkoľvek zábran zmieniť o tom, že je policajt.

Kedysi som v jednej detektívke čítal takúto charakteristiku miestneho policajta „Ten by nevypátral ani sám seba na záchode.“ Neviem prečo sa mi to vynorilo v mysli práve teraz. Ale to nie je dôležité, vráťme sa radšej k objektu nášho záujmu. Ten 8. februára 2013, okrem iného napísal „Ja som fizel 21 rokov a som slusny a poctivy clovek…nikto z vas si neuvedomi o com ta robota je pokial ju neskusi sam osobne…dokonca som zasiel tak daleko ze my kvoli mojim aktivitam volal aj osobne Spisiak a aj tomu som povedal co si o nom osobne myslim…a co pre mna skor neznamena ako znamena… a tie problemi co nastali potom to sa nikomu z vas ani nesniva.“

tit 7.3.16

Nechajme však Novotného aktivity proti vtedajšiemu policajnému prezidentovi, v rámci ktorých údajne viedol na Facebooku skupinu „Zastavme ho!“ a pozrime sa čo v tej dobe zdieľal na svojom profile. O bombových atentátoch z 15.4.2013, ktoré sa odohrali počas maratónu v Bostone, napísal „ked si niekto mysli ze takto vyzera miesto cinu po bombovom utoku…tak je u mna totalny dement…HOLT BOSTON JE BOSTON!!!“

skr. Novotný Milan p

Neskôr „JAKY O.EB…CELY BOSTON JE ZASRATA MASKARADA!!!“ Už vtedy mi pripadalo nanajvýš zvláštne, že človek, ktorý sa chváli, že 21 rokov slúži v polícii, je kvôli svojej zaslepenosti schopný uveriť aj takej bláznvej konšpiračnej teórii, že atentáty, ktoré spáchali bratia Džochar a Tamerlan Carnajevovi sú iba niekým tajomným zinscenované divadlo.

skr. Milan Novotný p

Viere v bláznivé konšpiračné teórie zostal verný aj naďalej, a tak po teroristických útokoch, ku ktorým došlo 22.3.2016 v Bruseli napísal „Nesmrteľný misionár ktorý bol prítomný 3 teroristickým, útokom posebe, explodujúci strop a žiadna streľba, na kamerách žiadne naloze…ľudia s odtrhnutou nohou čo volajú mobilom a niekoľko minút čakajú na telefonáty…cvičenie mesiac predtým z akciami na totožných miestach útokov…..a ovce im to žerú a všeobecná panika rastie…“ Treba k tomu niečo dodať? Myslím, že ani nie.

23.3 a23.3. b

Do tretice niečo novšie. Ide o moju jedinú priamu polemiku s Novotným. Došlo k nej na stránke „Slovenskí branci,“ kde Novotný popiera aj notoricky známy masaker v Srebrenici „masaker v srebrenici dodnes nieje preukazatelne potvrdeny…nasli sa hroby len par stoviek ludi…a aj o tych sa hovori ze ich pozabijali bosniacki moslimovia pri ustupe…“

SB 24.3.16JB 25.3.16Novotný 25.3p

Dokážete pochopiť ako niekto s takýmto vzťahom k realite, či práci špičkových policajných odborníkov v zahraničí, mohol 23 rokov robiť policajta, dlhé roky na stálej službe OO PZ Nitra? Ja veru nie. Snáď jedinou útechou je, že ako stála služba bol skôr úradník ako policajt. V popise práce mal posielanie hliadok na preverenia oznámení a nahadzovanie zadokumentovaných priestupkov a trestných činov do štatistiky. Teda žiadny ťažký profík, detektív či Rambo, ako sa snaží tváriť.

n-spoj

Počtom odslúžených rokov sa Milan Novotný pochválil na stránke Mária Reitmana, ktorý bojuje ako žoldnier na východnej Ukrajine v radoch proruských separatistov a bolo voči nemu vznesené obvinenie podľa § 360, ods. 1, ods. 2, písm. b) a písm.e) Trestného zákona pre prečin nebezpečného vyhrážania, za ktoré mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Bez zaujímavosti nie je ani to, že bývalý policajt Milan Novotný skutok, za ktorý hrozí Reitmanovi trestné stíhanie, komentoval slovami „Boha to je jeba“

MN 19.12.15Reitman 11.2.16 k p MN 22.5.16

Okrem svojho profilu má Milan Novotný stránku BLOK fórum – verejná skupina, na ktorej sa dá nájsť nejedna zaujímavosť. Mimochodom, medzi jej členov patrí napríklad predseda parlamentnej strany „Sme rodina“ Boris Kollár, obdivovateľ Adolfa Hitlera Marián Magát, hovorca eštebácko – komunistického pamfletu CHARTA 2015, Andrej Janco, či „krvavý revolucionár“ Rudolf Vaský.

Blok

V podaní Milana Novotného tu nechýba primitívny rasizmus. (Barak, ktoré tri veci má neger biele? Oči, zuby, tretia nie je. Je, biely pán!)

N 8.5.16

Antisemitizmus v spojení so zdieľaním pochybných konšpirácií.

N 29..4.1625.2.16N 26.4p3.6 p

Ani primitívna vulgárnosť, urážky a nebezpečné vyhrážanie, o ktorom by „fízel čo má odrobené 23 rokov“ mal prinajmenšom vedieť, že je aj trestne stíhateľné. Novotný bez akýchkoľvek zábran nazve poslancov za SAS vulgárnym označením pohlavných orgánov a nezabudne spomenúť že „kopa kandelábrov čaká na tie krky.“

MN 22.4.16N 22,5,169.6 p

O prezidentoch SR Andrejovi Kiskovi, Michalovi Kováčovi a Rudolfovi Schusterovi sa dozvieme, že prvý je „k..ot uzernicky vy.ebany,“ druhý „zlodej co zakrev sinovu basu milostou a stev predat Tatry“ a tretí je vraj „madarsky zid.“ U posledne menovaného to v spojení s notoricky známym faktom jeho príslušnosti k nemeckej menšine znie prinajmenšom bizarne a iba podčiarkuje ľudskú a inteligenčnú úroveň Milana Novotného.

9.6.16 a p

Poslankyňa Európskeho parlamementu, Monika Flašíková-Beňová je „pani dolezita co slapala.“

22.2 p

Peter Weissenbacher z Inštitútu ľudských práv je podľa Novotného „homofeťácky aktivista“„nosatá kreatúra.“„nosatá kreatúra.“N 28.4 p

Dalajláma zas „dement, vrah a pedofil“N 23.5.16

Ľuboša Lorenza treba „poradne rozj3bat na crepy jak cigansku hračku.“ A usporiadať na neho a jeho priateľa „polovacku a nacisto ich rozmlatit.“ Nepripadajú vám takéto prejavy u bývalého dlhoročného policajta absolútne nezlučiteľné s povolaním ochrancu zákonnosti? Ako sa môže niekto kto 23 rokov údajne chránil zákon, za čo poberá akiste slušný výsluhový dôchodok, dostať do takéhoto stavu právneho bezvedomia?

28.5 p29.5 p

Okrem účasti na akciách radikálov akou bol „Pochod proti islamizácii Európy“ 20. júna v Bratislave, Novotný pravidelne zdieľa rôzne prokotlebovské príspevky. Zvlášť vydarený bol jeden predvolebný s textom údajného pracovníka agentúry, ktorá vraj robí predvolebné prieskumy. Konečne, ten bol u Kotlebových fanúšikov mimoriadne obľúbený a bohato zdieľaný.

5.2.16a5.2.16b

Novotného oslovila svojim statusom aj vyslúžilá interpretka balkánskych popevkov Jadranka a nezabudol ju pozdraviť „NA STRÁŽ!!!“

8.3.16

Zdieľal aj Kotlebovo vyjadrenie k „rozšíreniu teroristickej organizácie NATO.“

9.6.16 b

Po vulgárnych, násilníckych, konšpirátorských, či jednoducho hlúpych  Novotného statusoch, na záver niečo veselšie. Pán expolicajt totiž najnovšie vyrazil na krížovú výpravu. Proti komu? No predsa proti Kaščákovej Pohode. Čo si len Mišo Kaščák bez Novotného a jemu podobných počne? Veď v minulosti ich určite bývalo plné letisko. Len si predstavte ten obrovský areál, zívajúci prázdnotou. Nie je to priam desivá predstava?

12.6.1613.6.1614-8-16

 

 

 

 

Teraz najčítanejšie

Ján Benčík

Nakoľko mi nie sú ľahostajné pomery na Slovensku, píšem na webe Denníka N blogy o tom, čo považujem za nebezpečné. Píšem o konšpirátoroch, kremeľských trolloch, pravicových aj ľavicových antiliberálnych extrémistoch. Niektorí ľudia ma za to majú úprimne radi, iní ma rovnako úprimne nenávidia. A niektorí sa mi dokonca vyhrážajú. Beriem to ako niečo, čo súvisí s tým, čo robím.