Denník N

Krátky fotoblog (ne)posledných (ne)aktivít premiéra Fica.

 Na žatve I. a žatve II.

Na žatve III.

Z týchto obrázkov je zrejmé, že vďaka premiérovi sa nemusíme obávať o potravinovú sebestačnosť Slovenska. Lebo ešte na nás čaká zber slnečnice, kukurice, cukrovej repy a jesenné upratovanie chlievov. Tých poľnohospdárskych, ale aj straníckych.

Z tejto fotografie je zase samozrejmé, že po kritike premiéra smerom k „nekvalite“potravín dovážaných na Slovensko je nad slnko jasné, že sa nemusíme už nikdy v budúcnosti obávať o ich hodnotu. Škoda, že to nepresadzoval v čase, keď Slovensko predsedalo Európskej únii a keď s tým reálne mohol niečo urobiť. Lebo teraz s tým môže urobiť…. No, môže s tým urobiť presne to čo ja, bezdomovec Karol z našej krčmy, alebo starosta Vidlákova Ostap Ostapovič.

Na týchto dvoch fotografiách je vidieť premiéra spoločne s vtedajším poslancom Smer-u Jánošom v bani, na tej pod ňou už vidieť iba Jánoša pri zatýkaní políciou, tentoraz bez premiéra.

Na tejto fotografii síce nevidíte premiéra, ale zase vidíte padnuté bralo pod Strečnom na diaľnici z Bratislavy do Košíc. Nie je však zrejmé, či ide o fotografiu z roku 2010, odkedy podľa sľubu predsedu vlády po tejto magistrále jazdíme, alebo sa jedná o nejakú novšiu snímku.

A na záver ďalšia fotografia bez premiéra, dopravná zápcha pod Strečnom.

Foto : DenníkN, Sme, Pluska, Topk-y, Pravda. Aktuality.sk

 

Teraz najčítanejšie