Denník N

Kto získa tento rok titul Miss Rusko? Podľa mňa Putin.

Politik, ktorý dokázal naučiť lietať vtáky, politik, ktorý sa dokázal ponoriť až na samé dno (nielen) oceánu a vyloviť starovekú amforu(aj keď neprajníci tvrdia, že to bol nočník starej pani Blaškovej), politik, ktorý zapasoval sibírskeho medveďa, politik, ktorý oplieskal o žinenku celú ruskú olympijskú reprezentáciu v jude, politik, ktorý napriek tomu, že  korčuľuje ako mŕtvicou „líznutý“ krokodíl, nastrieľal v hokejovom zápase viac gólov sám, ako bývalé hviezdy NHL.

Takýto politik si nemôže a nesmie dávať malé ciele! Ak navyše dokázal vyznamenať za účasť  na okupácii Ukrajiny ruských vojakov, ktorí tam podľa neho samotného nikdy neboli!

Prišiel teda  čas, aby po týchto nesporne hrdinských skutkoch vykonal čin, ktorý navždy zalomcuje dušou ruského mužíka! Pozor! Teraz nemám na mysli na zlacnenie samohonky! Ten božský nápoj zaujme svoje miesto na slnku až na recepcii po finále súťaže miss. Tej istej súťaže, v ktorej Vladimír Putin siahne na métu, nedosiahnuteľnú zvyšku mužskej populácie planéty Zem.

Myslíte, že táram? No tak sa obzrite niekoľko rokov dozadu a spočítajte všetky Vladimírove úspechy. Tam, kde iní chlapi končia, sa on ešte len rozcvičuje.

Zaujímavosťou tohoročnej ruskej súťaže krásy budú podmienky, ktoré musí adeptka na titul spĺňať. Z kuloárov preniklo, že budú zhruba nasledovné : Adeptka muselala byť aspoň raz prezidentkou Ruska. Musí mať mať hodnosť minimálne majora KGB. V minulosti musela pôsobiť ako „sociálny pracovník“ v bývalej NDR. Musí mať na pažbe aspoň 10 zárezov svojich ideologických odporcov a na stene zavesené skalpy ďalších 20.

A teraz povedzte sami : Kto okrem V.P. dokáže tieto podmienky splniť?

Takže predstava Vladímíra s korunkou kráľovny krásy na hlave a ruskou šerpou cez hruď, je skutočne veľmi reálna. A vzrušujúca pre 2, či 3 putinofilky, ktoré poznám.

 

Teraz najčítanejšie