Denník N

Máme za sebou týždeň, kedy sa nič nestalo

Povedal to on, bolo to v televízii, tak je to pravda. Mal pekný oblek, dobre naaranžovanú vreckovčikču presne podľa antideštruizmusovej polície. A to sa počíta.

Bolo to v televízii. Vysvetlili nám to tak druhý a tretí najvyšší muži nášho štátu. A keď to oni hovoria, tak je to proste правда.

A ak máte náhodou pocit, že sa niečo udialo, tak to je len taký podnet odniekiaľ z hĺbky vašej mozgovne. To by vás nemalo vyrušovať.

Klika podnikateľov vo firme Štát, s.r.o. má podľa ostatného prieskumu 29% Smer + 12,5% SNS= 41,5%. Neonacisti 10%

Verím, že je medzi nimi aj niekoľko učiteľov. Niekoľko pracovníkov sociálnej starostlivosti o deti.

Prečo by ministri, poslanci a iní trafikanti za tie strany niečo rozprávali keď nemusia? Všetko za nich odrozpráva predseda strany.

Porozpráva o niečom inom. Porozpráva niečo, čo nikdy neplánuje byť skutkami. Porozpráva niečo, čo nikdy nebolo.

Povedal to on, bolo to v televízii, tak je to pravda. Mal pekný oblek, dobre naaranžovanú vreckovčičku presne podľa antideštruizmusovej  polície. A to sa počíta.

51,5%

Nie, nepotrebujeme takých, čo sa len snažia nahnať strach a ukazovať na čej strane je vina. Takí vedia, že aj takým spôsobom sa dajú vyhrať voľby. Im nejde o vyriešenie ťažkostí, ktoré máme dnes na Slovensku. Im ide len o to byť zvolení. Len byť zvolení.

To nám predsa nemôže stačiť ani v dobrých časoch.

Potrebujeme ľudí, ktorí budú schopní prinášať riešenia. A potrebujeme schopných ľudí, ktorí dokážu tieto riešenia uvádzať do každodennosti. Áno, občas to riešenie bude debilné a občas sa implementácia nepodarí. Potrebujeme ľudí, ktorí si vedia priznať chyby, analyzovať ich a upraviť smerovanie.

Čelíme naozaj vážnym problémom s charakterom Slovenska a potrebujeme serióznych ľudí. Náš osud a naša zodpovednosť voči charakteru slovenskej spoločnosti nám prikazuje hľadať charakterných a voliť charakterných.

Parlamentné voľby 2016 boli voľbou charakteru Slovenska a takto to dopadlo:

Tak ja poviem čo robievam, prečo to nemôžem počúvať keď ma osobne uráža. Od jednej mám každú polhodinu prijatie veľvyslancov. Pripravujem a pozval som sem a chcem mať poriadny rokovací poriadok, predsedov všetkých parlamentov. Vypočul som si svoje o silných národných parlamentov čo si to dovoľujeme počas neformálnej schôdze. Minulý týždeň so preto obehával, pred tým Rumunsko, Poľsko a kontaktoval všetkých predsedov parlamentov, pretože čo im chcem povedať? Že dokážeme nájsť cestu národných parlamentov k Európskemu parlamentu a ako jeden z prvých parlamentov v tomto ustanovení rokovacieho poriadku budeme mať možnosť priamo aby v pléne Národnej rady vystúpili europoslanci.
Zdroj: Schôdze : Rozprava : Textový prepis rozpravy : Vyhľadávanie v prepise rozpravy – Národná rada Slovenskej republiky

To si radšej tú politiku budem robiť sám. Mne jeden plat stačí. Bahno môžeme alebo obísť a dúfať, že do tej mláky nespadneme. Alebo odstrániť a zreštaurovať dobrú pohodlnú a príjemnú cestu pre všetkých.

Viac mojich politických textov na mojom politickom webe www.politik.pilnik.sk. Ak chcete sledovať aj ďalšie moje politické vyjadrenia, staňte sa fanúšikom mojej facebookovej stránky.



Teraz najčítanejšie