Denník N

Mazurekova Ľudová mládež

Text je prvým zo série „Ľudové riešenia“ študentskej iniciatívy Tichá väčšina – Študenti spájajú sily. Séria sa vyznačuje dávkou irónie a sarkazmu.

Politická strana Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko je nekonečnou studnicou skvelých nápadov a zaručených riešení, ktoré jedného dňa spasia Slovensko, a práve takýmto nápadom je aj iniciatíva poslanca Milana Mazureka – Ľudová mládež.

Ak zvažuješ prihlášku, priprav sa na tvrdé apelovanie na grécku kalokagatiu ako tú správnu cestu životom. V ĽSNS sa však akosi zabudlo na zvyšných 50 % tejto myšlienky, a to rozvoj aj duševnej stránky človeka. Nevadí, to vyváži séria v posilňovni naviac. Ale späť k veci. Ako správny vlastenec by si mal mať dostatok svalovej hmoty, ktorá ti pomôže vybudovať ideály ako vlastenectvo, česť, vernosť a odvaha. Hlavne budeš potrebovať tú odvahu, aby si bol pripravený ako skutočný muž verbálne atakovať ženy s malými deťmi len preto, že…hmm?…prečo vlastne?

Po vybudovaní týchto hodnôt sa budeš musieť pripraviť k ich obrane voči nepriateľom a zadupať ich späť do bahna morálneho úpadku. Kto je tým nepriateľom? Predsa každý, kto nezdieľa rovnaké myšlienky!

Pozor by si si mal dať aj na styling, ak si totiž na stretnutie Ľudovej mládeže oblečieš úzke rifle alebo kabát, u módnych kritikov z ĽSNS nemáš šancu. Svoje by o tom vedel aj pán, ktorý zakladal podobné mládežnícke organizácie už pred sedemdesiatimi rokmi. Skoro to niečo pripomína, alebo nie?

Tichá väčšina – Študenti spájajú sily

Teraz najčítanejšie