Denník N

Minister vnútra sa môže aj rozdrapiť od úprimnosti, dnes už totálne neúspešne

Ak ste na Slovensku a nie v Česku či Poľsku alebo v Maďarsku, môžete sa len modliť, aby ste si tú štátnu miliardu k dobru ešte stihli užiť. Slovenské zdravotníctvo po 9 rokoch režimu Róberta Fica vám pramálo pomôže.
Ak ste na Slovensku a nie v Česku či Poľsku alebo v Maďarsku, môžete sa len modliť, aby ste si tú štátnu miliardu k dobru ešte stihli užiť. Slovenské zdravotníctvo po 9 rokoch režimu Róberta Fica vám pramálo pomôže.

Nasraný som, ale strašidelne som nasraný. Onehdá, 9.4.2016 som písal o tom, že sa to bude diať. Že poslanci vládnej koalície SMER-SNS-MOST budú mať na rováši zabíjanie občanov Slovenska. 18.6.2017 zas policajti streľbou zastavovali auto plné mladých ľudí. Ach jaj, prečo mám zas pravdu?

To, že nejaký 19-ročný bulo za volantom nechápe autoritu polície pri cestnej kontrole, je len poslednou tehličkou do mozaiky absurdnej hrádze proti extrémizmu, ktorou je diktátor Kapitán, jeho goebelsko z južných krajín a pobirnovaný komunista.

A bude nie poslednou, ale ostatnou, ak tam dnešný minister vnútra bude vysedávať naďalej. So svojou „skvelou“ povesťou sa môže postaviť aj 110x pred mikrofón a obhajovať kroky polície. Prvou otázkou vzápätí bude: „A čo máte s Baštrnákom?“ Na čo je nám takýto minister?

Môže aj 110x obhajovať políciu, keď druhou otázkou bude: „Ako to bolo so streľbou na auto podpredsedu parlamentu? Ako to bolo s tým zákrokom v Moldave? Ako to bolo s tou sotenou babkou? Ako to bolo s tou skopanou babou, čo ste po nej strieľali? Ako to bolo so zapnutými majákmi na každom rohu? Ako to bolo s hľadaním teroristov v Banskej Štiavnici? Ako je to s tými 35 miliónmi na reformu ESO po 5 rokoch reformy ESO? Ako je to s platbami od VšZP pre nemocnicu sv. Michala? Ako je to… Je existencia takéhoto nekonečného zoznamu káuz a kauzičiek vôbec normálna?!?

Na čo je nám takýto minister, ktorý sa nemôže sústrediť na svoju robotu, lebo vyše roka dáva na kaliňáka výhovorky, objasnenia, stanoviská a hádže prekvapený exoftalmus k hovadinám, ktoré by sa o neho nemali ani len obtrieť, nie to sedieť na jeho bankovom účte? No načo je nám takýto minister, čo nevie riadiť policajtov? Načo je nám takýto policajný prezident? Načo je nám takýto… Je existencia takéhoto nekonečného zoznamu nekompetentných vôbec normálna?!?

Nie, vláda režimu Róberta Fica nedáva absolútne žiaden zmysel.

Pred pár dňami Merčiak pri góle Vlada Weissa zvola: „Gól sa stal!“ Tak dnešná havária po policajnej naháňačke je dôsledok vzorov, ktoré dávajú potetovaní bulovia, čo S ISTOTOU vedia, že im všetko prejde. Pretože na futbal do Dunajskej Stredy chodia správny ľudia so správnymi ľuďmi. Lebo si myslia, že patria medzi „našich ľudí“. 

Akurát sa policajt zabudol pred výstrelom poradiť s nadriadeným, či ten 17. ročný nie je náhodou „náš človek“.

Dnešná havária je dôsledkom toho, ako niekto v mene geopolitiky nie je schopný elementárnej reflexie  svojej zodpovednosti za etiku, morálku a charakter tejto NAŠEJ krajiny.

Napísal som 9.4.2016:

Oni vôbec ale vôbec nepochopili akou sračkou si natreli svoje tváre.  Absolútne nepochopili, že ich konanie zabije za 4 roky skutočných občanov Slovenska. Že ich konanie zabije niekoľko desiatok ich voličov.

Viete, prvá voľba je stávka na vieru. Druhá voľba, to je schválenie doterajšieho správania sa. A tretia? To je jasný signál, že takto to bolo doteraz správne.

Tretia voľba bafuňárov vystrihnutých z 80. rokov 20. storočia je od vás silný mandát a silné potvrdenie toho, že takéto charakterné svine to robia správne, že takto je to dobre.

Tretia voľba bafuňárov vystrihnutých z 80. rokov 20. storočia znamená, že najbližší nákup CT v nemocnici vo vašom meste musí, proste musí byť predražený, aby priniesol vratku 2-3 z tých, čo ste ich zvolili. Že je to správne, že vaši 13 najbližší, či dokonca vy sám budete mať o rok kratší život, lebo peniaze na vašu preventívnu prehliadku správne skončia ako vratka vo vrecku 2-3 tých, čo ste ich zvolili.

Keď môže dôjsť na tretie volebné obdobie, voľby už nie sú o programe, voľby sa stávajú otázkou charakteru.

A tak sa aj stalo.

Áno, malé bezvýznamné hoviadko pocítilo životnú šancu utiecť policajtom ako utiekol Vladko. Pretože príkladom sú tam tí hore. Platilo to v starovekom Egypte, platilo to za Ludvíkov vo Francúzsku, platilo to v 50. rokoch 20. storočia a platí to aj dnes.

A bude to platiť aj v budúcnosti.

Smrť toho 17. ročného chalana je na prstoch menovite:

To sú ľudia, ktorí držia pri živote režim Róberta Fica.

Kristušát, ale aký som nasraný! Nasraný som, ale strašidelne som nasraný. 9.4.2016 som písal o tom, že sa to bude diať. Že poslanci vládnej koalície SMER-SNS-MOST budú mať na rováši zabíjanie občanov Slovenska.

Prečo mám zas pravdu? Radšej som sa mohol ja mýliť a ten chlapec žiť. Ach ako rád by som sa mýlil.

Autor je členom zdravotníckeho tímu SaS. 

Viac jeho politických textov na jeho politickom webe www.politik.pilnik.sk. Ak chcete sledovať aj ďalšie jeho politické vyjadrenia, staňte sa fanúšikom jeho facebookovej stránky.



Teraz najčítanejšie

Martin Pilnik

Lekárnik - optimista.
Liberál, pravičiar, člen SaS, člen zdravotníckeho tímu SaS. www.politik.pilnik.sk
Kandiduje do NRSR ako číslo 64 na kandidátke SaS. [Autorom fotografii, ak nie je uvedené inak, je ©Martin Pilnik]