Denník N

Buď alebo

Nezohyzďujme slovenské tradície a slovenské nežné pohlavie.

Každého oblievaka, ktorý Vás celú utopí v litroch vody a potom si od Vás pýta peniaze či pohárik, dobre šlahnite po hlave a to minimálne varechou, nech sa zobudí.

Litre vody, všetko mokré, tisíc parfémov na sebe, opití vodiči, prejedené žalúdky… Aj Vám sa nechce každý rok podstupovať rovnaké bláznovstvá ? Tak stačí ísť na ten slávny internetový prehliadač a zadať napríklad „velka noc na slovensku zvyky“. Zrazu zistíte rozdiel medzi tradíciou historickou a zvykmi dnešnej spoločnosti.

A ak sa Vám tie tradície z histórie páčia viac, vedzte že sú na Slovensku ľudia a miesta kde sa stále tieto pekné tradície opakujú. Stačilo by o tom vo svojom okolí rozprávať a pre svoje ratolesti či kamarátky sa o rok o takéto tradície postarať. Či už ste kresťania alebo nie, pretože tieto tradície, ako aj iné, sú len prebrané náboženstvom a nie naopak.

Veď zamyslime sa spolu len v krátkosti, Ježiš vstal včera z mŕtvych a teda dnes chodí po domoch oblievať devy ? A najlepšie si pritom vypije a vyberie sa ďalej na svoju výpravu autom.

Don’t worry be happy pre všetky slovenské devy !

Teraz najčítanejšie