Denník N

Pán premiér ma problém s pamäťou

Prečo neverím p. premiérovi Ficovi?

Pár slov k dnešnej tlačovke pána premiéra.

Dodnes si pamätám ako sa pán premiér doviezol na MDŽ v Čadci vrtuľníkom letky MV, tej istej letky ako je lietadlo ktoré používa p. prezident Kiska. Vieme koľko nalietal Kiska do Popradu ale nevieme aké iné lety si objednal p. premiér. Utajovaná skutočnosť, veď ide  o bezpečnosť premiéra.

O bezpečnosť ide, lebo náhodou by sa ľudia dozvedeli že na každé výjazdové rokovanie vlády sa ide vrtuľníkom alebo aj na iné MDŽ sa lietalo vrtuľníkom.

K pár sľubom čo pán premiér sľúbil (o dodržaní si urobte obraz sami):

  • diaľnica do Košíc v 2010 (najskôr v 2026, reálne 2028-2030, nakoľko sa stále nesúťaží razenie dvoch tunelových rúr v úseku Turany – Hubová) zdroj-: ineko.sk
  • od 2006 má pán premiér plné ústa informatizácie štátnej správy a výsledok je taký, že momentálne sú blokované OP, kvôli neschopnosti priznať si chybu a konať v prospech ľudí
  • na projekty informatizácie bola minutá viac ako miliarda eur a to čo z toho vzišlo je smiešne www.slovensko.sk, určite nie niečo čo si bežný občan stredoškolsky vzdelaný otvorí a použije
  • zdravotné preukazy a elektronická dokumentácia pacienta, rozpráva sa o tom od 2008 roku a najbližší termín je 2020, súkromná poisťovňa Dôvera už u svojich pacientov zaviedla podobný systém (prečo asi, lebo efektivita) zdroj: dovera.sk, štát stále nevie zasieťovať nemocnice a ambulancie
  • výmena zbraní armády z ruských a západné, okrem vrtuľníkov Blackhawk kde sa šepká o tom že za to môžu Američania lebo prišli na nejaký kšeft a aby to nezverejnili museli kúpiť americké vrtuľníky.
  • slávny sľub z roku  2009 – Nebojte sa pani redaktorka ja už v roku 2014 v politike nebudem.
  • do 3 minút odvolám každého ministra u ktorého vznikne podozrenie z nekompetentnosti alebo korupcie (okrem ministra Plavčana, ten bol odvolaný, správny obetný baránok)
  • každého ktorý nahlásil korupciu alebo nekalú činnosť, dostal vyhadzov alebo ináč povedané bol odídený, perzekvovaný (Hlávková, prokurátor Špirko a veľa iných)

A bodkou je Počiatek, človek ktorého aj v Gorile spomínajú ako trosku užívajúcu drogy. Táto osoba je osobným priateľom biznispartnerom Róberta Kaliňáka.

To bolo pár slov o tom čo mám v hlave.

Teraz najčítanejšie