Denník N

Posilvestrovské kotleboviny

Rok sa nám už síce pekne rozbehol a od Silvestra už ubehol nejaký ten čas, ale nezaškodí sa v jeho duchu vrátiť k našim Svedkom Mariánovým. Mnohí z nich majú totiž v zábavnom priemysle a rôznych druhoch umenia, určite nemalú perspektívu.

Skôr ako nastúpime spolu s kotlebovským orlosupom rázne do útoku, zahryznime si pár sviatočných kotlebomedovníčkov.

Potešme sa vkusnou vianočnou kotlebovýzdobou.

Vychutnajme si sviatky s našimi kotlebobetlehemcami od Rimavskej Soboty.

A pripime si  dobre vychladeným kotlebosektom.

Aj keď neviem či Mariánovi veľmi chutil.

Veď ako riekol sám Ľudevít, ktorý akoby predvídal čo sa stane v slávnej bystrickej stolici.

Ale nič to. Mariána nepremeníte! Ani nezlomíte!

On, rytier náš udatný, je stále pripravený viesť svoju  armádu do boja.

A má plán aj po voľbách. Vybuduje tu Pevnosť Slovensko!

Ale nechajme Mariána na pokoji a predstavme si radšej našich silvestrovských zabávačov. Ako prvý sa predstaví krajský predseda Andrej s kamarátmi, ktorí sa zapísali do dejín tým, že akosi netrafili na ten správny Kriváň.

Hoci iní na správny Kriváň trafili bez problémov. Aj s tými správnymi zástavami.

Úspech mala v minulom roku aj nádejná vlajková loď kotleboflotily, krížnik Kotlebkin.

Zástavy ĽSNS hrdo zaviali aj v arktických mrazoch, v ktorých kruté podmienky takmer víťazne prekonali kotlebokrne. Žiaľ, vďaka nepriateľom Slovenska to dopadlo takto. Ale nevadí, hlavné je, že zástavy hrdo vejú vo vetre.

Pobavil nás tiež okresný preceda, Fero z Čadce. Veď čo už môže byť zábavnejšie, ako keď funkcionár ĽSNS a obdivovateľ Jozefa Tisa drží palce podpredsedovi KSS a obdivovateľovi Josifa Džugašviliho-Stalina. Spomína si niekto koho Jozef Tiso naozaj nemal v láske?

Preceda Fero sa blysol výborným nápadom aj inokedy. Keď v útulku pre psov mali výhrady k tomu aby sa tu kotlebovci z Topoľčian, ktorí tam samozrejme úplne nezištne priniesli nejaké granule, fotografovali v straníckych tričkách a fotografie zneužívali na propagáciu strany, Fero rýchlo našiel recept: „Treba dat tam kde nas bez problemov spropaguju.

Ďalší okresný predseda z Kysúc, Dušan, objavil praktický recept ako prispieť k lepšej výchove detí zo slušných bielych slovenských rodín. Tie, ktoré sa dobre učili a poslúchali, dostali čokoládu, tie neposlušné napred vystrašil čert a potom dostali znak Kotleby.

Predstavme si aj nadupaného Viktora. Ten ľúbi Rossiju aj ĽSNS. Nič proti Rusku, ale vie Viktor, že Rusku vládne bývalý komunista a podplukovník KGB? Aj to, za čo tej organizácii vďačia mnohí slovenskí občania odvlečení po vojne bez súdu do ruských Gulagov? Alebo na režim aký nám tu aj s jej pomocou ničil životy takmer polstoročie?

Alebo taký subtílny Silvínkin Stanko. Kľudne sa na nejakej prezentácii odfotografuje s ministrom vnútra a policajným prezidentom a vzápätí si vycapí na profil okrem fotiek s kotlebovskými funkcionármi, ríšskeho orla s hakenkrajcom.

A čo Fridrich? Jedna fotka s Ficom, druhá s gardistickou páskou na rukáve. A k tomu „Šaňo Mach, vodca náš, svojou gardou od židov nás stráž!“ Roztomilé.

Dobrý je aj Kristián. Znak Českosloveskej socialistickej republiky s Husákovou živánskou pod Kriváňom a k tomu „Pridaj sa k nám, spolu zmeníme Slovensko k lepšiemu! Na stráž!

Pred voľbami sa v propagácii kotlebostrany činil okresný predseda Tonko z Bánoviec. Len mu to kvôli neprajníkom celkom nevyšlo.

Ale zahanbiť sa nedali ani dlhovlasý Janík a kotlebloger – kotlevrátnik Mário, ktorí pred voľbami stavili na víťazstvo svojho bossa. A po voľbách si už iba smutne nôtili „Báj, báj lóve…

Neobyčajné odhodlanie preukázal po voľbách fanúšik Ondro. Takto sa zastrájal na hlavného vinníka neúspechu kotlebofarieb z Prezidentského paláca: „ved pockaj az nas uvidis s vydlami kosami a z motorovou pilou pred palacom nepomoze ti nika potom sa ako budes tvarit.“ Prezident sa údajne od strachu schoval pod posteľ a doteraz spod nej nevyliezol.

Vlado neohrozene volal: „Tu pomôže len druhé SNP! Na stráž!!!“ Len premýšľam čo na to SNP povie Marián? Obávam sa, že Vlado to celkom nedomyslel.

Keď už to vo voľbách nevyšlo, potešme sa aspoň pohľadom na tieto vkusné šálky.

Zajedzme si trochu dobrého kotlegulášika.

Nevynechajme naše národné kotlehalušky.

Ako dezert ochutnajme túto nádhernú kotlebotortu.

A potešme si oči nevšednou nádherou obrazu a myseľ múdrosťou myšlienky. Uvidíme čo na to čo bolo doposiaľ zasiate povie Najvyšší…………………………..súd. A aká bude žatva.

A či kotlebovcom pomôže toto. Alebo bude triumfovať diabol a iní zlí duchovia.

Teraz najčítanejšie

Ján Benčík

Nakoľko mi nie sú ľahostajné pomery na Slovensku, píšem na webe Denníka N blogy o tom, čo považujem za nebezpečné. Píšem o konšpirátoroch, kremeľských trolloch, pravicových aj ľavicových antiliberálnych extrémistoch. Niektorí ľudia ma za to majú úprimne radi, iní ma rovnako úprimne nenávidia. A niektorí sa mi dokonca vyhrážajú. Beriem to ako niečo, čo súvisí s tým, čo robím.