Denník N

Povedzte im priamo, že sú grázli, vagabundi a empatickí bezdomovci. To je jediné, čomu porozumia.

Budú síce zúriť a belieť ako železo z románu Ako sa kalila oceľ(ktorý mimochodom nikto z nich nečítal a 99% z nich ani netuší, že jestvuje), ale v najtajnešom zákutí svojich 2 strhaných mozgových závitov vycítia, že ich nemáte radi. Nie fyzicky, to je nepodstatné, ale vytušia, že nemáte radi ich hlúposť, že nemáte radi ich chrapúnstvo. Tú obyčajnú ľudskú tuposť, ktorá ich sprevádza ich žitím a bytím. Hlúposť, ktorú dokázali roky rokúce niektorí úspešnejšie, iní menej úspešne skrývať pred svojím okolím. Sadizmus(zatiaľ iba verbálny) a nenávisť roky uschovávavli a zaobaľovali do fráz typu :“ja proti cigáňom nič nemám pokiaľ pracujú, židov nemám rád, ale keď ma nechajú na pokoji, nechám na pokoji aj ja ich, Maďarov nemusím a keby navyše dobrovoľne odišli za Dunaj, poteší ma to“.

Vycítia, že ste odhalili ich deviáciu, ktorú si oni samotní nikdy nepriznali a tobôž neliečili. U jedného je to sexuálna úchylka, keď sa mu páčia trebárs malí chlapci, iný sa ukája v predstave, ako znásilňuje maloleté dievča. Ďalší sa kochá v tom, ako by strieľal na člny s utečencami guľometnými dávkami, alebo ako by ich na hraniciach nechal roztrhať rozbesneným vlčiakom.

Neviem, akou úchylkou trpí Kotlebov poslanec Stanislav Mizík. Možno je to kombinácia všetkých spomenutých, možno nejaká iná, zatiaĺ nepomenovaná. Ale ventiloval ju cez vyhlásenie na facebooku svojej fašounskej strany:

fb

Takže grázel, vagabund a empatický bezdomovec Stanislav Mizík. Možno si si všimol, že som sa vyhol osloveniu „pán poslanec“, pretože v mojich očiach je hovädo hovädom, ak sa aj momentálne hrdí poslaneckým preukazom. Aj keď neviem, či som tým, že som ťa nazval hovädom, neurazil tento inak veľmi osožný dobytok. Oháňaš sa tu históriu, berieš do svojho nevymáchaného chrápu Štúra, Vajanského, Holubyho, Hodžu, či Hurbana. Berieš do svojej smrdutej papule mená ľudí, ktorí by sa dnes dogrcali nielen z teba, ale z celej tej tvojej partaje fašistických úchylov. Takže ti do budúcnosti dávam radu, aby si vždy predtým, kým vyslovíš ich mená, aspoň 3 dni kloktal svoju ústnu dutinu odolom.

Jeden z tých, ktorých nenávidíš, Albert Einstein, kedysi povedal : Na svete sú dve veci, ktoré sú nekonečné. Vesmír a ĺudská hlúposť. Aj keď pri vesmíre nie som si celko istý.

Ak by žil dnes, doplnil by to o Mizíkove chrapúnstvo.

Foto hovädzieho dobytka je prevzaté z hnonline.sk

Teraz najčítanejšie