Denník N

Pozor! Voľby nie sú len v marci, ale pre niektorých občanov sa končia už 15. januára!

Červení tu na Slovensku rozohrali priatelia veľkú hru na ústavnú väčšinu. Denne cez televíziu, rozhlas a tlač sa propagujú a ukazujú celému Slovensku. Nedajú pokoj ani cez Vianoce. Je však podľa vás v zahraničí správne, keď ďalšie 4 roky by mohol rozhodovať o celom Slovensku človek, ktorý sa i dnes bojí odpovedať na otázku: Či bol, alebo nebol v byte na Vazovovej, ktorá sa spomína v spise Gorila? Koho, a prečo sa bojí? Otázka preto znie: Nerozhoduje o tomto človeku i dnes Gorila?

Tento človek nevie, že len pravda vyslobodzuje svedomie, a lož ho uväzňuje? Ján Zlatoústy: „Zradcom pravdy je každý, kto vie pravdu, ale neodvažuje sa ju povedať.“ Nie je preto hlúpe, keď tento človek takto stráca svoje svedomie, pre majetky, ktoré si aj tak na druhý svet nevezme? Všetkým občanom Slovenska je tento človek stále dlžný túto pravdu.

Je podľa vás priatelia v zahraničí správne, keď ďalšie 4 roky by mohli viesť políciu aj naďalej páni, ktorí viedli políciu v čase, keď došlo aj chybou polície k tragédiám, pri ktorých boli ženy najprv utýrané a potom zavraždené? Keď si pomyslím, že slovinskému ministrovi trvalo len niekoľko hodín, aby po zverejnení informácie, že šoféroval opitý, odstúpil zo svojej funkcie, tak si myslím, že im treba tie  ich závažne chyby spočítať práve teraz v marcových  voľbách. Týmto utýraným a zavraždeným ženám nimi riadená polícia ani nepomohla, ani ich neochránila, ale nečakajte od nich, že sa zachovajú poctivo, čestne a chlapsky a sami si priznajú, že riadenie pri týchto závažných chybách nezvládli, a po týchto zlyhaniach odstúpia.

Jeden z vás v zahraničí napísal naposledy toto: „Zo Slovenska sa takto naposledy utekalo za vojnových udalostí a veľkej hospodárskej krízy. Nevyčítajte nám, ktorí sme za hranicami, že sme niekoho/niečo zradili, že sme egoisti. Pomôžte nám urobiť Slovensko znesiteľnejšie pre život svojou toleranciou.“ Áno, je to tak, preto v marcových  voľbách však musíte aj vy tam v zahraničí poriadne zabrať. Slovensko potrebuje každý váš hlas.

Descartes, kedysi napísal: Cogito ergo sum – Myslím teda som. Ja to trošku zaktualizujem na: Volím, teda som. Nevolím, teda nie som.

Bude platiť aj v týchto Voľbách 2016 priatelia. Všetci nevoliči aj tí v zahraničí, tak sami prispejú k vláde totality. Doterajšie prieskumy ukazujú, že Slovensko pôjde ďalšie 4 roky opäť so zlým smerom. Preto využite svoje volebné právo, a voľte. Nezabudnite, že máte nato už len pár dní. Do 15. januára 2016 musíte zaslať do svojej rodnej vlasti všetky formality, aby váš volebný hlas nebol ticho a bolo ho počuť aj v marcových voľbách. Preto tí, čo máte známych v zahraničí upozornite ich na tento blog, lebo ešte nikdy od vzniku samostatného Slovenska, nenastal stav, že jedna strana môže získať po marcových voľbách aj ústavnú väčšinu, teda mať monopol moci.

Viem, tá voľba zo zahraničia je zložitá, a možno je to aj zámer. Je to vraj preto také komplikované, lebo niekto si tu praje, aby ste tam v zahraničí boli ticho, aby ste mlčali, aby ste zo zahraničia o ďalšom osude Slovenska nerozhodovali. Voľby sú však vždy križovatkou, na ktorej sa rozhoduje o ďalšom osude aj vami milovaného Slovenska.

Pritom všetci dobre vieme, že: Moc korumpuje, a absolútna moc korumpuje absolútne. Červeným už nejde len o víťazstvo vo voľbách, to majú už dnes isté, ale ide im o ústavnú väčšinu. Tie ich výroky, že najradšej by vládli v koalícii je podľa môjho názoru len ich ďalšie dobre prešpekulované divadielko. Preto potrebujeme vo voľbách  vašu 300 000 pomoc zo zahraničia. Len spolu s vami dokážeme červenému Slovensku zabrániť. Preto neváhajte, a poďte všetci voliť. Slovensko nesmie zažiť už žiadnu červenú totalitu.

Vy zahraničí, vidíte Slovensko s odstupom a možno objektívnejšie, ako my

Vy v zahraničí viete objektívnejšie porovnať životnú úroveň tam vonku, a u nás na Slovensku. Vy v zahraničí viete lepšie a objektívnejšie porovnať politickú kultúru tam vonku, a u nás na Slovenku. Vy v zahraničí viete lepšie, a objektívnejšie porovnať úroveň školstva a zdravotníctva tam, a tu. Vy v zahraničí viete najlepšie a najobjektívnejšie porovnať koľko špinavých politických káuz sa odohralo v krajine, v ktorej pracujete, a koľko tu na Slovensku. Vy v zahraničí viete najlepšie a najobjektívnejšie porovnať koľko korupcie a klientelizmu je  v krajine, v ktorej pracujete, a koľko tu u nás na Slovensku. Pritom nám tu už červení vládli, teda  o všetkom rozhodovali, a čo napriek tejto parlamentnej presile dokázali?

Funguje tu na Slovensku tak ako má súdnictvo? Funguje tu tak ako má školstvo, zdravotníctvo? Nemajú  Gréci a Turci vyššie platy ako my Slováci? Nežijú gorily i dnes stále medzi nami, a užívajú si beztrestne všetko, čo doteraz nakradli? Čo sa tu z tých všetkých káuz už vyšetrilo? Priatelia v zahraničí, vedeli ste, že už pred 2 rokmi Slovensko pokorilo 3 miliónovú hranicu exekúcií? Slovensko sa stále topí v špinavých politických kauzách, a ďalšie 4 roky to bude opäť pokračovať ďalej. Kto ich priatelia pri tej ústavnej väčšine v parlamente potom skontroluje? Zas budú potom len plné ulice zlosti? Búriť sa proti bande zlodejov sa treba teraz v marcových voľbách, a nie až po nich na uliciach, vtedy je už neskoro.

Z nečestnej súťaže o voliča nemôže vzísť čestný víťaz

Priatelia, páčil by sa vám finálový beh na 100 metrov na  olympiáde, keby 7 modrých šprintérov  štartovalo na štarte, a jeden červený šprintér už mal možno náskok 40 metrov? Určite nie, ale to sa tu teraz pred Voľbami 2016 na Slovensku deje. Boli to predsa tie „balíčky“, ktoré vytvorili červeným ten neférový 40 % náskok.

Keby si  tie „balíčky“ zaplatili len červení, tak vtedy by to bolo O.K., a nemal by som tu o čom písať, ale za tieto „balíčky“ musím zaplatiť aj ja, i všetci modrí, ktorí s nimi súťažíme v tej istej súťaži, o tých istých voličov, a preto táto súťaž o voliča nemôže byť férová. Ja som preto pripravený prehrať túto súťaž o voliča so cťou, akoby som  mal vyhrať túto súťaž o voliča bez cti.

Nestačí sa pred obrazom Ľ. Štúra, či M.R. Štefánika, len fotiť, ale treba sa hlavne  ich odkazom riadiť

Priatelia, súhlasili by s takou neférovou volebnou súťažou také veľké Slovenské osobnosti, akými boli Ľ. Štúr, či M.R. Štefánik? Viete, čím sa riadil  Ľ. Štúr? „Servilnosť je, keď sa človek vzdáva svojej dôstojnosti a výhod a podrobuje sa vôli iného; o servilnosti možno hovoriť vtedy, keď sa nechá človek z úbohej vypočítavosti zneužívať ako nástroj proti svojmu národu…“(Nie je kauza Gorila o tom istom?)

Viete, čím sa riadil  M.R. Štefánik? „My zvíťazíme, pretože našimi heslami sú Láska, Práca, Poctivosť, heslá to budúcich, bohdá šťastnejších vekov.“ (Neférová súťaž nemôže byť predsa poctivou súťažou.)

Váš 300 000 hlas zo zahraničia  musí byť počuť vo Voľbách 2016 aj tu na Slovensku

Odhaduje sa, že je vás v zahraničí asi 300 000, a to je už riadna sila, ale len keď budete aktívni a pôjdete voliť. V tých rozhodujúcich chvíľach vás Slovensko najviac potrebuje. Preto dokážte aj tam v zahraničí, že vám osud Slovenska nie je ľahostajný.

Dokážte, ako milujete Slovensko, a rozhodnite o osude Slovenska aj vy. Každý váš hlas vo Voľbách 2016 Slovensko potrebuje. Každá špinavá politická kauza bola zradou Slovenska, lebo sa  v nej klamali a okrádali všetci občania celého Slovenska. Koľko ich tu za červených už  bolo? Možno aj 100.  Preto nezraďte Slovensko, ale voľte. Ukážte, ako Slovensko milujete aj tam v zahraničí aj v týchto marcových  voľbách.

Uvedomujem si priatelia, aké riziko svojimi blogmi podstupujem. Aj napriek tomu, že viem, že už dnes sú istí víťazi volieb, a  môžu mi to všetko po Voľbách 2016 riadne spočítať, nemôžem konať inak. Slovensko  bez morálky, demokracie, pravdy a spravodlivosti  nemá žiadny zmysel. Veď čo si všetci zoberieme na iný svet? Len svoje svedomie.

Milujem Slovensko, veď som za Slovensko bojoval a hlasoval už v Prahe, a preto mi nie je jedno, akým zlým smerom smeruje. S pozdravom www.bindas.eu Autor knihy „Lekcie z demokracie“, ktorú vám všetkým milovníkom demokracie na tejto web stránke darujem.

P.S. Priatelia, najhoršia kombinácia v štáte je: pravda bez moci a moc bez pravdy. Viem, že jeden blog nič nezmení, ale všetci čo máte niekoho v zahraničí, pošlite im tento blog a presvedčte ich nech idú voliť. Ďakujem.

 

Teraz najčítanejšie

Bindas Tibor

www.Bindas.eu "3M" Moc Morálnym Múdrym a Slovensko bude silné a spravodlivé pre všetkých. Moje blogy sú moje podozrenia, hodnotové súdy, fikcie i satira na veci verejne. Sú písané vo verejnom záujme.