Denník N

Rafinované schovávačky pokladov geocachingu (fotky) 2 diel.

Ďalšia dávka fotografií supr-čupr schránok, na ktoré som narazil pri love kešiek

Minulý mesiac bolo 10 zaujímavých. Dnes si dáme zas 10 zaujímavých.  Pre pár som musel načrieť do archívu, asi tak polovicu som objavil toť nedávno. Súradnice samozrejme nedostanete. Ani len názvy tých kešiek. Jednak by ich bolo škoda, keby ich niekto zvandalizoval. A hlavne, nepripravým vás o zážitok.

No dobre, tak vám prezradím jednu fintu. Keď si zaplatíte PM členstvo (30$/rok), tak máte možnosť hodnotiť kešky prideľovaním favorite bodíkov. Toto hodnotenie PM členmi je k dispozícii komukoľvek, aj neplatiacim s free účtom. Skúsenosť mi hovorí, že práve takéto supr-čupr schránky dostávajú hafo veľa favotite bodov.

Zakončím tak ako minule, poznámkou pre náhodných nálezcov: Každá zo schránok, aj tie supr-čupr aj tie obyčajné,  je označená, že ide o schránku pre hru geocaching. Tak nám hru prosím nekazte ničením schránok. Nič iné ako tú prosbu a poďakovanie pre vás za to nemáme.

Tento týždeň som sa dostal k rozhovoru s jedným starým skúseným kešérom, čo má už 14000 nálezov. Ak máte chuť, video k dispozícii na DVTV.cz.

Minulý diel: Výber zaujímavých schránok na poklady geocachingu (fotografie)


Teraz najčítanejšie

Martin Pilnik

Lekárnik - optimista.
Liberál, pravičiar, člen SaS, člen zdravotníckeho tímu SaS. www.politik.pilnik.sk
Kandiduje do NRSR ako číslo 64 na kandidátke SaS. [Autorom fotografii, ak nie je uvedené inak, je ©Martin Pilnik]