Denník N

Rozpoviem vám príbeh falošného blogera. Môj vlastný príbeh.

Tráva pokosená, postrek proti komárom skončený a voľné sobotné popoludnie pred vami.Ak človek nemá v úmysle skákať po hlavách a nechať si skákať po hlave na nabitom kúpalisku, rozmýšľa čo s voľným časom.Riešení môže byť viac.Od opravy čerpadla, do ktorej sa mu v 38 stupňovej horúčave samozrejme ani v najmenšom nechce, až po zabávanie sa na blogoviskách.Vybral som si ten druhý spôsob.Minimálne preto, aby som si potvrdil, alebo vyvrátil vlastné presvedčenie, že na weboch sa to falošnými blogermi len tak hmýri a sú indivíduá, ktoré sú schopné písať aj pod 20 menami.

U niektorých je to snaha zaujať, iní si preukázateľne liečia komplexy z detstva, alebo zo súčasných neúspechov, ale nájdu sa aj takí, ktorí to so svojimi prečudesnými(dalo by sa to napísať aj výstižnejšie, ale admin by ma zrušil) názormi myslia skutočne vážne.Alfou a omegou ich postupu je samozrejme nadpis blogu.Už z neho musí byť jasné, ktorému okruhu čitateľov ho ponúkajú, koho chcú osloviť.

Ja som sa rozhodol vyskúšať si na stránkach Pravdy, aký je život a prípadný čitateľský „úspech“ falošného prispievateľa.Registrácia je rýchla, údaje, ktoré uvediete sa neoverujú.Napokon, na to admin nemá vlastne ani možnosť.Keďže myšlienku napísať blog pod falošným menom som nosil v sebe už dlhšiu dobu,zaregistroval som si asi pred 3 dňami nick s názvom SLOVAKKTORYSANEHANBI.Názvy „Slovák, slovanstvo je večné, kapitálobijec,americkí imperialisti, putin prezident slovanov,krym bol vzdy ruský, ukrajinskí fašisti“ a podobné „úchvatné proslovanské a protiimperialistické“ tupiny  sú zárukou, že už máte okruh čitateľov vašich duševných splaškov zaručený.

Takže včera som uverejnil dva blogy.Prvý s názvom NAJVÄČŠIE ZÁSOBY DROG MÁ AMERICKÁ ARMÁDA, druhý s titulkom MIGRANTOV JE 10 RAZY VIAC, AKO PRIZNÁVA EURÓPSKA ÚNIA.

Najmä v tom prvom som sa vyšantil dosýta.Takmer všetky údaje, čísla a zdroje, na ktoré sa v ňom odvolávam, sú úplne vymyslené.Aj keď až tak úplne nie, čísla sú skutočné, ale priradené z úplne iných situácií.

Rozmieňam na drobné:V rokoch 2006-2010 mali americké úrady zaistiť 49,66 tony kokaínu.Pričom údaj 2006-2010 je v skutočnosti obdobie prvej vlády Roberta Fica spoločne s SNS  HZDS a 49,66 je súčet percent, ktoré spoločne vo voľbách dostali.

„Postup pri “likvidácii” takejto absolútne čistej drogy je upravený rozkazom náčelníka generálneho štábu americkej armády z roku 2006, pod číslom 2006/15/US ARMY/TS, pričom TS(top secret) znamená “prísne tajné”.

Ak som chcel konšpirátorov a „amerikobijcov“ povzbudiť, musel som samozrejme uviesť, že rozkaz amerického náčelníka je prísne tajný.Číslo 2006 v ňom je zase len rokom nástupu povestnej party zbojníkov k moci, číslo 15 znamená počet poslancov HZDS v tomto období v NR SR.

„Dostať sa úplne do srdca objektu, je možné len po prechode 15(!!!) zónami kontroly“ Tu má číslo 15 trošku iný pôvod, je to počet ministrov v súčasnej vláde..

„Pre vojakov, ktorí teritórium chránia a ktorí pred nástupom do tejto služby prešli bezpečnostnou previerkou na najvyšší stupeň utajenia, platí totiž rozkaz opäť náčelníka generálneho štábu americkej armády číslo 2006/50/US ARMY/TS, ktorý v bode 15 upravuje postup vojakov pri zistení narušiteľa.Tento postup sa dá z angličtiny preložiť ako “najprv strieľaj, potom sa pýtaj”- Číslo rozkazu 50 je v skutočnosti počet poslancov Smeru v NR SR v rokoch 2006-2010.

„Podľa Snowdenových informácií, bolo “zneškodnených” pri pokusoch o preniknutie do objektu 85 osôb“. 85 poslancov mal dnes už povestný vládnuci trojblok v NR SR v rokoch 2006-2010.

„V spomínanej Area51 je uskladnených podľa Snowdena v sektore G-83/Pharmacy“- 83 poslancov má dnes v NR SR vládny Smer.

„V laboratóriu, ktoré je súčasťou objektu, sa dá v priebehu 15 hodín vyrobiť na technologickom zariadení “carousel”(kolotoč) presne 893 841 jednorazových dávok kokaínu“  – 15 hodín boli otvorené volebné miestnosti pri posledných voľbách prezidenta SR, pričom Robert Fico v nich dostal 893 841 hlasov.Ale tu si dovolím upozorniť, že ak vo vás počet dávok možnej vyrobenej drogy evokuje v súvislosti s jemu odovzdanými hlasmi aj niečo iné, to už je len a len vaša vec.

V blogu „Migrantov je 10 razy viac, ako priznáva Európska únia“, sú údaje v ňom vymyslené od začiatku do konca, ale to nevadilo niektorým diskutérom, aby sa k problematike súhlasne a „kvalifikovane“ vyjadrili!

Ospravedlňujem sa redakcii Pravdy, ktorú inak čítam každý deň rovnako, ako iné periodiká, že som jej webovy priestor použil na svoj pokus.Ale proste nedalo mi….

Myslím, že doba si časom vyžiada, že každý bloger sa môže zaregistrovať len vtedy, ak bude jeho identita skutočná, pričom rovnaký princíp bude musieť platiť aj pre ohnivých diskutérov.

Želám vám príjemný zvyšok víkendu a gratulujem diskutérovi s nickom FANFAN74, ktorý ako jediný veľmi rýchlo prišiel na to, že v blogu o drogách trepem úplné hlúposti!

No a tu sú už linky na spomínané blogy.

http://slovakktorysanehanbi.blog.pravda.sk/2015/08/16/migrantov-je-10-razy-viac-ako-priznava-europska-unia/

http://slovakktorysanehanbi.blog.pravda.sk/2015/08/15/najvacsie-zasoby-drog-ma-americka-armada/

Teraz najčítanejšie