Denník N

Šebej, to je hanba

Keď Šebej hovorí o hanbe opozície, je to ako keby zlodej kázal o slušnosti a morálke.

Keď Šebej hovorí o tom, že hlasovanie o vstupe Čiernej Hory do NATO je hlasovanie o životnom záujme Slovenska a opozícia svojím vlažným postojom k tomuto hlasovaniu takmer zničila dobré meno a reputáciu našej malej nešťastnej skorumpovanej krajiny, mal by si reálne uvedomiť a jedným dychom dopovedať, že za celú situáciu nesie zodpovednosť aj on so svojou partajou, s ktorou bol ochotný pre pocit moci a nadvlády spojiť sa s diablom.

Hovoriť o životnom záujme Slovenska a súčasne vládnuť s Ficovým Smerom je ako prosiť  samovraha, aby si dal slučku z krku dolu a súčasne mu podkopávať stoličku pod nohami. Legalizuje viditeľné zlodejiny tejto vlády a na druhej strane apeluje na zodpovednosť. Tú opozičnú. Svoju zodpovednosť voči svojej vlasti, voči jej vnútorným problémom radšej nespomína. Charakter.

To, že svojou podporou zločincov vytáča čoraz viac slušných obyčajných ľudí, pán Šebej zrejme neregistruje, a ak registruje, radšej nespomína. Kto by sa tým chválil. Nech sa potom on nečuduje, že spoločnosť sa radikalizuje, nech sa potom nečuduje, že o sebe číta negatívne veci, nech sa Bugár nečuduje, že keď číta správy je mu z toho zle. Je to dôsledok toho, že im je prednejšia Čierna Hora pred Slovenskom a ich vlastné záujmy pred potrebami ľudí.

 

Teraz najčítanejšie