Denník N

Šijem kazajky na mieru

I keď je už dávno po Vianociach, urobte radosť sebe alebo svojim blízkym praktickým darčekom – zvieraciou kazajkou na mieru.

I keď je už dávno po Vianociach, urobte radosť sebe alebo svojim blízkym praktickým darčekom – zvieraciou kazajkou na mieru. V súčasnosti niet lepšieho darčeka ako je ona. Veď, kto vás lepšie objíme ako práve kazajka? V dobe, keď sme obklopení všadeprítomnou a chladnou elektronikou jej teplé a nezištné objatie určite oceníte. Možno, že pri prvom kontakte nevyroníte od dojatia slzu, ale ono sa to časom poddá a verte, že s kazajkou na mieru si časom vytvoríte harmonický vzťah – ona tu bude pre vás a vy pre ňu, v dobrom i v zlom. Ale netreba byť egoistický a myslieť iba na seba! Tento originálny darček doprajte aj svojim blízkym a známym. A nielen im. Len sa poobzerajte okolo seba a zistíte, že po uliciach chodí čoraz viac ľudí, zviazaných predsudkami, pravidlami a výchovou, ktorí sú zaškatuľkovaní vo svojich maličkých ulitách a určite by ocenili, ak by svoj duševný stav mohli vyjadriť aj navonok. Kazajku by si najprv poriadne utiahli a postupne by ju uvoľňovali. Čím viac by sa ich psychický stav zlepšoval, tým viac by sa potrebovali nadýchnuť, až by kazajku nakoniec vyzliekli. Neverili by ste, aká vie byť kazajková terapia rýchla a účinná. Tiež vás pri čítaní týchto riadkov napadá slovo psychohygiena? Áno, i toho je kazajka schopná!

Samotná kazajka je ušitá najnovšími metódami a s použitím najkvalitnejších látok, ktoré zabezpečujú najvyšší komfort počas celého objatia. Takúto kazajku môžete použiť kedykoľvek – či už pocítite potrebu pevného objatia, na meetingu pri prezentácii pre svojich nových obchodných partnerov, alebo ak sa rozhodnete si len tak spríjemniť večerné sledovanie televízie. Jej využitie je nekonečné!

Na výber máme hneď niekoľko modelov, lebo my ponúkame viac. Pre náročnú klientelu tu máme kazajku, pri výrobe ktorej je výlučne použitá bavlna v BIO kvalite, pre sexuálne frustrovaných ponúkame kazajku vo fialovom prevedení a pre vás, ktorým sa nechce šnúrovať, je určená kazajka na suchý zips.

Každý si zaslúži mať svoju vlastnú kazajku, preto neváhajte a kontaktujte nás. S kazajkou od nás sa naozaj uvoľníte.

Teraz najčítanejšie

Dusan Ujhazi

.... a preto je emócia dôležitejšia ako fakty.