Denník N

Smer zo Slovenska urobil nenormálny štát s diktátorskými manierami

Vyzerá to pekne. Ale stále je to rovnaké smradlavé...
Vyzerá to pekne. Ale stále je to rovnaké smradlavé…

Nič z toho, čo sa v týchto letných mesiacoch roku 2016 v našej krajine deje, nie je normálne pre demokratickú krajinu.

Nie, nie je normálne, keď členovia vlády nechcú občanom vysvetliť aký majú majetok, z akých zdrojov tento ich majetok pochádza a z čoho platia účty.

Nie, nie je normálne, keď generálna prokuratúra ohlási, že majetkové pomery prokurátorskej rodiny, ktorá vlastní dom v Miami (USA), že majetkové pomery boli dostatočne a bezrozporne objasnené, ale nebudú o nich ďalej informovať občanov Slovenska.

Nie, nie je normálne, akým spôsobom pristupuje polícia k vyšetrovaniu svojho vlastného ministra a ako pristupuje k vyšetrovaniu občanov, ktorí si dovolili stúpiť na otlak tomuto ministrovi.

Nie, nie je normálne, ak členovia vlády na čele z jej predsedom už 4 mesiace neodpovedá novinárom na žiadne otázky.

Nie, nie je absolútne normálne, aby si Slovenská pošta osobovala právo rozhodovať, aké periodické tlačoviny bude a aké nebude distribuovať do slovenských domácností a rozhodovala podľa obsahu ľúbivého či neľúbivého vládnej politickej strane.

Nie, naozaj nie je normálne, aby pomocný členovia vládnej koalície rozprávali o zodpovednosti, o charaktere, o potrebe politickej kultúry a súčasne vlastným telom a vlastným poslaneckým hlasom umožňujú ochranu konkrétnych politikov pred ich povinnosťou zodpovedať sa občanom Slovenska.

Nie, naozaj nie je normálne, aby mienkotvorný denník ako súčasť spravodajských hier prezentoval nepodložené, neprofesionálne spravodajstvo o rozhovore politikov bez overovaných zdrojov, bez elementárnej novinárskej práce.

Nie, naozaj nie je normálne, aby RTVS na výročie SNP vysielala normalizačný seriál Povstalecká história, ktorý bol výkladnou skriňou komunistickej propagandy KSČ a KSS v ČSSR. Je absurdné napĺňať vysielanie RTVS výkvetom brežnevovskej filmovej produkcie ZSSR.

Nie, nie je normálne, ak vláda ide do Moskvy vyhlasovať, že sankcie voči okupácii Krymu sú nespravodlivé, bez jasnej súčinnosti s ekonomickými a vojenskými spojencami Slovenska.

Nie, nie je normálne, aby počas jedného volebného obdobia fúzovali poslanci rôznych strán vládnej koalície do jedného monolitného bloku bez verejnej kontroly, bez slovka vysvetlenia svojim vlastným voličom.

Nie, nie je normálne, aby už 2 mesiace prebiehala v prerušení mimoriadna schôdza Národnej rady SR o vyslovené nedôvery predsedovi vlády na základe neschopnosti sa prezentovať poslancami vládnej koalície.

Nič z toho, čo sa v týchto mesiacoch roku 2016 v našej krajine deje nie je normálne pre demokratickú krajinu.

Čo i len jeden bod, nie to niekoľko z nich, čo i len jedne bod, nie to všetky dohormady dávajú o politikoch vládnej koalície, o politikoch Smeru, SNS a Híd jasné svedectvo, že ide o vyznávačov totalitných praktík.

Každá zo spomenutých udalostí vypovedá o indivíduách Smeru, SNS a Híd , že nám dnes vládnu vyznavači komunisticko-nacistických diktátorských manierov.

BUDÚ NÁM AJ HOLIŤ HLAVY? BUDÚ NÁM, KUA, AJ UKAZOVAŤ, AKO VYSOKO MÁ SKÁKAŤ NÁŠ PES?!?

Som bytostne presvedčený, že si odpoveď na moje jednoduché otázky zaslúžim. Toto je MôJ ŠTÁT, je to MOJA vláda a platím vás z mojich daní, aby ste pre MŇA riadili túto republiku.Či sa mi vaše odpovede budú alebo nebudú páčiť, to nechajte na mňa a je to vlastne úplne jedno. Ja proste už konečne chcem od vás odpovede.

Myslím, že si to zaslúžim. JA SOM TOTIŽ OBČAN TOHTO ŠTÁTU A VY, PÁN PREMIÉR SA MI ZO SVOJE PRÁCE ZODPOVEDÁTE.

A vy krepáni, z Mostu, Siete a SNS, čo vlastným telom bránite premiéra a ministra vnútra za Smer-SD, aby mi nemuseli odpovedať, CHOĎTE UŽ LOJ KOPAŤ!

Nekričím na vás, preto, že si myslím, že ste idioti. Kričím na vás preto, že nemám trpezlivosť čakať, kým na to prídete sami.

Aj keby posledný za spravodlivú vec

Keď budem s Matovičom a Sulíkom posledný, čo stojí v pondelok pred rezidenciou Bonaparte, tak aj tak tam budem.

Mám vieru presne v to, v čo veril aj TGM: Nebáť sa a nekradnúť.
Mám vieru presne v to, v čo veril aj Gándhí: Keď robíte dobrú vec, ľudia sa odniekiaľ sami objavia a pridajú sa.



Teraz najčítanejšie