Denník N

Tajné služby vyslovujú úprimné poďakovanie Kotlebovi a jeho motorkárom.

Trnava, 1.september 2015, Gabčíkovo, 1.september 2015.  Rôzne miesta, rovnakí účastníci, rovnaká „slovenská spoločenská“ udalosť. Na námestí v Trnave očakávajú „účastníci zajazdu“ príchod brilantného rétora, Mariana Kotlebu. Chcú sa od neho dozvedieť, aké nebezpečenstvo predstavujú pre naše drahé Slovensko napríklad sýrske matky s deťmi, alebo pre našu írečitú slovenskú kultúru sýrski lekári, či inžinieri. Nedočkali sa. Aj keď som presvedčený, že najmä na tú druhú otázku by mal odpovedať momentálne najväčší žijúci oný….sýrsky kulturológ z Ladcov, súdruh katolík Sňahničan. Po márnom vyčkávaní na majstra jazyka, sa presunuli motorkári na svojej „spanilej“jazde do Gabčíkova. Tam už na nich čakali ich kolegovia, mnohonásobní olympijskí šampióni v lámaní  IQ rekordov z Maďarska, z hnutia 64 žúp. Spoločne si chceli bez ohľadu na rozdielnosť jazykov zakričať : Slovensko si nedáme a tí druhí, asi len vzhľadom na chabú znalosť slovenčiny, by im opätovali zvolaním : Slovensko vám nedáme! Aj keď ja si naozaj neviem predstaviť, kto by mohol mať o Slovensko dnešných dní záujem…?

Nevyšlo…Marian ostal trčať v „zápche“ na banskobystrickej polícii a motorkári tesne pred Gabčíkovom, kde práve začalo prebiehať, samozrejme len úplnou náhodou, najväčšie hasičské cvičenie od skončenia 2. svetovej vojny.

Iní však dôvod na radosť mali. Chlapci na motorkách pri svojom presune určite nestihli zaregistrovať auto, či skôr autá, nenápadne odstavené v smere ich jazdy na okraji cesty v dedinách, cez ktoré prechádzali. A tobôž nemohli zaregistrovať, že napríklad kamery, ktoré veľmi pripomínajú dnes už bežné autokamery, až tak veľmi autokamerami nie sú. Zjednoduším to. To zariadenie sa nazýva čítačka ŠPZ. Zase zjednoduším : Ku každej motorke patrí ŠPZ a majiteľ súčasne. Už vám svitá, šuhaji? Takže teraz už úplne jednoducho. Ak by chceli nájsť spravodajské služby rôznych krajín spoločného vplyvového agenta, ktorý dokáže sústrediť všetky záujmové osoby kvôli ich presnej identifikácii na jednom mieste, lepšieho, ako Kotleba, si vybrať nemohli.

Od 1. septembra 2015, ak ste dovtedy neboli, tak odvtedy určite ste, v databázi služieb, ktoré nemajú v opise práce starostlivosť o zatúlaných psov, alebo folklórne udalosti typu : Skok cez vatru zvrchovanosti, či Hod žatevným kosákom. Tieto agentúry sa skôr sústreďujú na zber údajov. Ale zase vás nepoteším. Tie údaje nie sú štatistické. Priznám sa, že netuším, kto všetko tam mal svojich anketárov. Tipujem Nemecko, Veľká Británie, USA, Francôzsko, Česko, Jordánsko, Saudská Arábia, Irán, Izrael…Zvyšok si dopĺňajte ĺubovoľne. Že vám nejde do hlavy spojenie napríklad Izrael a Irán? Nič si z toho nerobte. V tejto branži totiž veľmi často medzi sebou krajiny súperia, menej často spolupracujú, ale najmenej zo všetkého medzi sebou vedú boj na život a na smrť. Zase zrozumiteľne povedané : Nepriateľ môjho nepriateľa je môj priateľ.

Takže chlapci motorkári, ak sa začnú pri vašich jazdách do cudziny diať veľmi, skutočne veľmi nepríjemné veci, ktoré si nebudete vedieť vysvetliť ani po 10 rokoch strávených v zariadení s plnou penziou a ubytovaním(ale nemýľte si ho s all inclusive), spomeňte si na Deň ústavy a svoje „oslavy“ v Trnave a Gabčíkove.

Uffff…..

Foto : novinky.cz

Aj keď si tú fotku nedovolím nazvať ilustračnou…

Teraz najčítanejšie