Denník N

Štyria slušní ľudia (aktualizované)

V uplynulých dňoch ste určite postrehli, akého klamstva sa dopustil Radoslav Procházka (medzi „fanúšikmi“ prezývaný aj Zradoslav Procházka) a Béla Bugár (tiež prezývaný Béla Luhár) na svojich voličoch. Andreja Danka spomínať radšej nebudem, pretože netreba veľmi sledovať politiku, aby bolo každému jasné, že SNS bude spolupracovať so Smerom. Navyše, pre 66 % voličov SNS by bola prijateľná koalícia SNS + Smer, takže z toho vychádza, že voliči SNS sú zvyknutý na zlodejiny.

1917366_10154001013726950_6681310797066919598_n

Napriek tomu, že klamstvá sú hlavnou súčasťou Siete, našlo sa tam zopár slušných ľudí, ktorých, ako som už viackrát písal, si veľmi vážim a úprimne som im vďační za to, že sa hrdinsky postavili proti „kráľovi klamárov“ Radoslavovi Procházkovi. Konkrétne sú to : Miroslav Beblavý (#Sieť), Katarína Macháčková (#Sieť), Simona Petrík (#Sieť) a Zsolt Simon (Most-Híd).  Títo (dúfam, že nie iba štyria ľudia) ukázali, že #Sieť a Most-Híd nemajú v strane iba podvodníkov a klamárov. Avšak Béla Bugár zatiaľ v priamom prenose pácha aj s Procházkom „politickú samovraždu“. Nuž, úprimne im prajem, aby sa im o štyri roky nepodarilo dostať do parlamentu, pretože, kto spolupracuje so zlodejom si nič iné nezaslúži.

Na záver dávam do pozornosti web stránky : http://10slusnychludi.sk/https://docs.google.com/forms/d/1-4aNljd68mWXDOZY5mVgrlAhpjFUsQm8hD2CStRQ58U/viewform?c=0&w=1&usp=send_form , kde môžete dať jasne najavo, že nesúhlasíte s vládou zlodejov.

P.S. – Ešte raz ďakujem v mene všetkých slušných ľudí MIROSLAVOVI BEBLAVÉMU, KATARÍNE MACHÁČKOVEJ, SIMONE PETRÍK a ZSOLTOVI SIMONOVI za to, že nepodporili vládu zlodejov a nešli do ZLEPENCA NÁRODNEJ ZRADY …

 

Teraz najčítanejšie