Denník N

Veľká konšpiračná teória.

Koncom roka 1989 sa stali dve udalosti, ktoré si zaslúžia byť zapísané vo svetových dejinách.

V novembri padol komunistický režim v Československu. O tom čo to vieme.

V decembri uskutočnil Najväčší svetový PARAZIT, známy aj pod názvom  „USA“ , inváziu do Panamy. Nebola tam vojna. Operation Just Cause trvala 40 dní, na hlavné mesto Panama City padlo 417 bômb. Oficiálne tam zahynulo 500 ľudí, pravdaže ak nepočítame tých zo sedemnástich masových hrobov. OSN a Európsky parlament inváziu formálne odsúdili ako zjavné porušenie medzinárodného práve. Bodka. Čo o tom vieme ? V Paname išlo asi o Panamský prieplav .

„Peniaze zo Svetovej banky, Americkej agentúry pre medzinárodný rozvoj a iných organizácií poskytujúcich zahraničnú pomoc putujú do kufrov obrovských korporácií a vreciek niekoľkých bohatých rodín, ktoré majú pod kontrolou prírodné zdroje planéty.“ Takto konšpiratívne začína svoju kmihu Spoveď ekonomického zabijaka pán John Perkins. Neviem, či je to jeho pravé meno, ja by som sa tam nepodpísal. Píše tam totiž veci, o ktorých sa deti v škole učiť určite nebudú. Sú hnusné, ohavné, svinské a tiež nedemokratické. A hlavne konšpiratívne. Veď to predsa nemôže byť pravda, že demokraticky zvolený americký prezident je riadený ropnými korporáciami. Alebo, že 737 spoločností vlastní 80 percent svetového bohatstva. Kolumbia, Venezuela, Panama, Ekvádor, Bolívia, Argentína, Chile, v Afrike je tme bez informácií, stredný východ, Irak, Saudská Arábia, pracuje sa v Afganistane, Sýrii, na rad prišiel Irán. Prečo sa vlastne pobili Juhoslovania ?

No a teraz už prichádza tá konšpiračná teória o Grécku. Čo sa to tam vlastne deje ? Už dávno je známe, že Gréci nikdy nebudú schopní vrátiť tie miliardy z pôžičiek. Tak prečo im ich nasilu pchajú ?

Za všetkým hľadaj ROPU !

Aj som sa čudoval, že čo by mohli mať  Gréci okrem tých vykopávok. Tak ako Chorvátsko v Jadranskom mori / kedysi Juhoslávia /, aj Grécko v Egejskom mori vydalo licencie ropným spoločnostiam na prieskum. Niečo je aj v Iónskom mori. Začal s tým aj Cyprus. Európsky parlament dokonca udelil Grécku výnimku zo zákona, pretože : “ aj keby sa potvrdili odhady množstva ropy v oblasti, bolo by to menej ako 0,05 % z celkových svetových zásob.“ To je teda bomba. Máme to ale kreténov v tom europarla-čosi.

Prekážkou je teraz Turecko, tí si chcú tie morské hranice vykolíkovať.

Ďalším problémom je EURO. Predstavte si, že by sa ropa začala obchodovať v eurách. Ešte len to by bola sranda. Tak toto by PARAZIT neprežil !

Ibaže by Europarlament schválil  výnimku, že FED môže tlačiť euráče. To by bolo riešenie.

Stačí ?

 

Teraz najčítanejšie