Denník N

Viceprimátorka občanom: Vy primitívi. Teba určite nezastupuje, ty krava!

Renáta Lenártová, viceprimátorka mesta, si pravdepodobne v domnení, že ju počujú len spolusediaci, pustila ústa na špacír a prejavila sa v plnej „kráse“. Dosiahla svoj politický vrchol a zaradila sa do politických análov k Jánovi Slotovi a Radoslavovi Procházkovi. Video zverejnené na YOUtube dosiahlo sledovanosť 25 000 pozretí za menej ako 48 hodín a stalo sa hitom internetu.

Video sa stalo hitom internetu: 25 000 pozretí za menej ako 48 hodín!

V pondelok sa v Košičiach konalo mestské zastupiteľstvo. Okrem “lietajúceho” Martina Daňa  zaujala aj viceprimátorka mesta. Video si môžete pozrieť tu:

https://www.youtube.com/watch?v=b77SWgmWb1E

Primitívi,“ poznamenala v jednej chvíli, usmievajúc sa a pokyvkávajúc pri tom hlavou. Jej komentár, určený len pre spolusediacich, zachytil mikrofón, do ktorého práve hovoril Raši.  „To je úroveň národa,“ pohoršovala sa námestníčka nad správaním občanov v inom momente. „Zastupuješ ľud, tak počúvaj ľud,“ zakričala na primátora neskôr spomedzi prítomných občanov istá žena. „Teba určite nezastupuje, ty krava,“ reagovala Lenártová vedľa primátora a opäť je to počuť na zázname.

A po tomto texte si pozri to video ešte raz:

https://www.youtube.com/watch?v=b77SWgmWb1E

Viceprimátorka dosiahla vrchol

Lenártová v pondelok dosiahla vrchol svojej politickej kariéry v meste. Škoda, že ten spodný. Ten vrchný vysoko nebol. Vietnam. Mohla skúsiť ľudskosť a vyjsť z toho celého ako dáma. Predstavte si, že by ste videli fotky, ako prvá dáma mesta podáva rozvášnenému davu koláče, čaj a kávu. Kto by čo mohol? Top level marketing! :)

Modelka Lenártová

Namiesto toho išla smerácka marketingová klasika. Arogancia moci a provokačné grimasy. Drahé šaty a lacné preafektované úsmevy. Hold, šaty človeka nerobia a tu sa naplno ukázala faloš ich konania. Na jednej strane platené PR (80 000 eur z mestskej kasy) na podpisovanie nezmyselnej výzvy proti neznášanlivosti, na strane druhej “primitívi, krava, ovce” priamo do ksichtu spoza predsedníckeho stola. Asi si páni a dámy neuvedomujú, že tiež bývajú a žijú v Košiciach a každý deň musia v tomto meste fungovať spoločne s inými občanmi mesta. Behov v meste nás čaká ešte veľa. 

Viceprimátorka beží v centre Košíc

Nevadí. Povinne vytlačiť na letáky pred voľbami. Tie výroky, spoločne s večne vysmiatou tváričkou určite zaujmú ihneď.

Robíme pre ľudí, ale aj obyčajný jogurt má viac kultúry

Ponúkam príklad svetových politikov, ktorí odstúpili za také veci, aké sú u nás v dobe „Kešu“ a slovenského KALI-fátu pre nás nepredstaviteľné. Predbehli sa u lekára, alebo cez facebook písali o fackovaní.  Nadáva sa tomu politická kultúra. Smeráckemu vedeniu nášho mesta je tento pojem rovnako vzdialený, ako pojem sociálna demokracia. Stačia karafiáty, drahé oblečenie a falošné úsmevy. Chlieb a hry pre plebs.

Čo na to všetko viceprimátorka samotná? Nuž, posúďte sami :  „Prepáčte, ale považujem za nedôstojné a za úplnú stratu času reagovať na takéto nezmysly, urážky, prekrútené fakty… Nie som si vedomá, že by som niekoho vedome verejne urazila.“ 

SAY

Verejná výzva. Howgh.

Verejne vyzývam viceprimátorku Lenártovú, aby okamžite vyvodila osobnú i politickú zodpovednosť. Odstúpte a ospravedlňte sa občanom Košíc!

V každej demokratickej krajine je nemysliteľné, aby verejný funkcionár vo výkone funkcie častoval občanov takýmito vyjadreniami. Je to poľutovaniahodné a neakceptovateľné!

 

Chceš viac?

  • Petíciu „Za zmenu koncepcie parkovanie v meste Košice“ nájdete TU!
  • Výzvu Richardovi Rašimu na odstúpenie z funkcie primátora mesta Košice nájdete TU!
  • Viac info nájdete na Facebooku

Teraz najčítanejšie