Denník N

Viete kto založil najväčšie nemecké noviny BILD? Neboli to Nemci, ale….

Úvodom toľko, že absolútne dôveryhodným svedkom tohto faktu je Dr. Andreas von Bülow, SPD, ktorý svojho času bol spolkovým ministrom pre výskum a vedu. O zrode a o funkcii nemeckého Bildu podrobne hovoril na kongrese Alpenparlamentu vo Švajčiarsku.

Samozrejme, že existujú aj ďalší svedkovia.

Nemecký Bild, ktorý manipuluje mienku a názory veľa miliónov ľudí v Európe, založila americká CIA a na to investovala sedem miliónov dolárov. Je pochopiteľné, že tak mala absolútnu kontrolu nad týmto najvplyvnejším nemeckým periodikom, ktoré v Nemecku číta takmer každý a predovšetkým ho číta obrovská masa takzvaných bežných ľudí, alebo ako to vyjadruje nemčina, “der kleine Mann auf der Strasse”. Bild existuje už od roku 1952 a ovplyvňoval a manipuloval mienku Nemcov takou mierou, ako žiadne iné periodikum.

Andreas von  Bülow bol niekoľko rokov aj členom kontrolnej komisie pre tajné služby v nemeckom Bundestagu. V tejto funkcii sa dokonale oboznámil s metódami a spôsobom myslenia tajných služieb a spoznal aj nekalé praktiky CIA a izraelského Mossadu.

Von  Bülow je len ďalším svedkom toho, že politka USA a metódy CIA nepoznajú absolútne nijaké škrupule pred nijakým aktom, ak ide o presadzovanie vlastných záumov. V rámci svojich rešeršovaní narazil na ohromujúcu sieť systematických prepojení rôznych operácií tajných služieb USA s organizovanou kriminalitou, terorizmom i obchodom s drogami, ako aj s ďalšími oficiálne zakázanými zločineckými kruhmi.

Hlavnú rolu v tejto neúprosnej a nezákonnej celosvetovej hre zohráva CIA a jej izraelský spoľahlivý starý partner Mossad. Obaja títo univerzálni hráči sú absolútni profesionáli v utajovanom brutálnom presadzovaní mocenských záujmov USA a Izraelu. Geopolitické snaženie Washingtonu sa koncentruje predovšetkým na to, aby na svetovej scéne nemal žiadneho vážneho protihráča.

V Európe mu v jeho plánoch veľmi výrazne pomáhal i pomáha jeho významný mediálny partner – ktorého krstným otcom i sploditeľom je CIA – Bildzeitung.

Teraz najčítanejšie

Roman Bednar

Som spisovateľ a publicista. V SR som vydal 19 kníh a mnoho rôznych článkov, publikoval som aj v Nemecku a v iných západných krajinách. Moja literárna tvorba sa vyznačuje veľkou rôznorodosťou literárneho žánru. Na Slovensku som mal vlastnú edíciu o kozme, vyšli mi tam dva dvojdielne historické romány (téma starý Egypt a Veľká Morava), psychologický román, póezia, kniha o najväčších génioch západnej civilizácie i knihy politicko-filozofickej faktografie. Moja prvá kniha Tajomstvá a proroctvá kozmu vyšla v roku 1993. V roku 2005 som ukončil publikovanie kníh v SR dielom Kozmos, duch a vedomie. V roku 2006 som dostal veľmi atraktívnu ponuku z Južnej Ameriky (kde som ako mladý muž prežil niekoľko rokov a vybudoval si výborné kontakty i pevné priateľstvá) a od toho roku vychádzajú všetky moje ďalšie publikácie v hojnom počte už len tam. V súčasnosti vediem v Nemecku Juhoamericke tlačové centrum.