Denník N

Vláda Roberta Fica vyhlásila džihád Slovensku!

Po štvrtkovom podržaní prečudesnej persóny menom Peter Plavčan vo funkcii ministra školstva je absolútne jasné, že vláda pod vedením Roberta Fica, sama v osídlach finančných žralokov a oligarchov, vyhlásila neľútostný a zničujúci boj vedcom, robotníkom, študentom a všetkým tým, ktorí by mohli byť nádejou Slovenska do budúcnosti! Bude ho viesť až do ich úplného zničenia, alebo aspoň zotročenia. Rovnako, ako hovädá z ISIL-u, ktorí sa rozhodli vyvraždiť všetkých „slabo veriacich“moslimov a nemoslimov a z tých, ktorých ušetrili, urobili buď svojich otrokov, alebo sexuálne otrokyne.

Až prílišná podoba nastala v kauze „eurofondy na vedu a výskum“. Tí, ktorí mali dostať peniaze prioritne-Slovenská akadémia vied, výskumné ústavy, či univerzity, ostali na konci rady a bez peňazí. Naopak, z nádoby hojnosti bohato načreli tí, ktorí o vedu a výskum v živote ani nezavadili a mnohí z nich ani netušia, čo tie dve slová znamenajú. Ale vedia, akú sumu a na ktorý účet do daňového raja je potrebné zaslať adekvátnu čiastku.

Keď vypukol škandál okolo Plavčana, uvažujúci človek bol presvedčený, že drvivá väčšina vlády a dve strany z koalície sa chopia príležitosti presvedčiť aspoň časť občanov, že to s bojom proti korupcii myslia čo len polovážne. To, čo predviedla na tlačovke po rokovaní koaličnej rady trojica Fico-Danko-Bugár, však predčilo aj najtemnejšie predstavy o smrade, ktorý môže z takéhoto konzília zavanúť. Smrad zo zdochliny, ktorá sa kedysi nazývala politická morálka. Resumé teda znelo : Plavčana si nedáme, na eurofondy nám nesiahajte!

Korunu uvitú zo smradu však všetkému nasadil samotný premiér, keď na radu svojho mediálneho tímu obvinil dva denníky z džihádu proti vláde!

Takže aby sme sa dobre pochopili pán predseda vlády. Džihád na vašom zlepenci nepáchajú ani denníky, ani televízie, ani novinári. Naopak, je to práve váš zlepenec, ktorý vyhlásil džihád Slovensku a jeho občanom. Ono je to totiž tak, že ak sa rozkradnú stámilióny €, ktorých časť mohla byť určená napríklad na vývoj a konštrukciu novej prevodovky trebárs do volkswagenu, či KIA, naši robotníci v týchto fabrikách ich nikdy nebudú vyrábať, ale budú do áut iba osadzovať prevodovky dovezené z Nemecka, Južnej Kórei, či dokonca z krajín akými sú trebárs Mexiko, či Rumunsko. Preložené do slovenčiny, nikdy nebudú zarábať toľko, ako ich kolegovia napríklad v Nemecku. Hovorí sa tomu aj pridaná hodnota. Alebo ďalšie milóny, ktoré mohli slúžiť na vývoj liekov proti najťažším chorobám, či vývoj medicínskej techniky na samotnú diagnostiku týchto chorôb. Aj lieky, aj prístroje budeme stále dovážať a Slovenky nikdy nebudú sedieť za linkou a kontrolovať správnosť technologického postupu a poberať plat vo výške trebárs 2 000,-€, ale budú naďalej chodiť do Rakúska, s prepáčením, utierať zadky imobilným dôchodcom.

To, čo predviedla a stále tvrdohlavo prevádza vaša svorka vlkov v kauze eurofondy, sa teda dá nazvať vraždenie budúcnosti Slovenska. Lebo v čase, keď zlodeji eurofondov a vykrádači budúcnosti Slovenska si budú užívať nakradnuté statky na Belize, Jamajke, alebo v iných pozemských rajoch, naši občania budú vďaka nim robiť stále za menej a menej, menej a menej… Pretože práca vo mzde má svoje pravidlá a finančné limity. A keď sa časom minú aj rakúske zadky, prosím, nech tí, ktorí aj vďaka vám budú vylihovať na plážach v Karibiku, pošlú tým, ktorí tu ostali, občas aspoň pohľadnicu.

Pretože z varenia bryndzových halušiek a zo súťaží vo varení gulášu, skutočne nevyžijeme.

 

Teraz najčítanejšie