Denník N

Vláda sa rodí ťažko. Kde nakúpiť poslancov?

Prvá ponuka sa už objavila, Boris Kollár hovoril o cene 2mil € na hlavu. Nie je isté či takú ponuku Boris dostal, alebo si ju týmto pýta.

Po voľbách nastal taký chaos, že ani lídri strán nevedia presne, s kým sa stretli či nestretli, rokovali či nerokovali. V tejto disciplíne vyniká najmä gazda zo Siete, ktorý sa stal hviezdou niekoľkých usvedčujúcich zostrihov či dokonca paródií. Krúti sa aj Bugár, krúti sa Danko (ten to vyriešil po svojom) a zatiaľ Sulík s Matovičom už porcujú diviaka, ktorí ešte behá po lese. Sulík popri tom stíha aj útočiť na Merkelovú v jej vlastnej verejnoprávnej televízii a „zvyšuje“ tak šance na medzinárodnú akceptáciu jeho prípadnej vlády. Slovensko zase raz zapĺňa titulky zahraničných médií spôsobom, na ktorý nemôžeme byť hrdí, 4 mesiace pred začiatkom slovenského predsedníctva v Rade EÚ.

Spôsob ako sa postavili niektorí lídri k osobe Mariána Kotlebu, mu ďalej pomáha živiť mýtus „utajovanej pravdy“, s ktorým sa stal skokanom týchto volieb. On by aj chcel, ale všetci sa proti nemu spikli (rozumej médiá, aktivisti, politici, USA, Soroš, prosto všetci) a preto chudák nemôže…. Boris Kollár bojuje s médiami, a obvinenia z mafiánskej minulosti odbíja svojsky – poznal sa s nimi odmalička, náhodou ich stretol na Kube. (že vy nemáte fotku s Piťom?)

Na dôvažok bývalá premiérka Radičová vyzýva na predčasné voľby a viacerí komentátori špekulujú o úradníckej vláde. Pri čítaní niektorých plátkov neviete, či vládu zostavujú novinári alebo zvolení politici. V tejto situácii je isté, že o vláde nerozhodne rozum ani programové priority, ale zákulisné záujmy a tlak rôznych oligarchov. Preto nie je vôbec ťažké uveriť, že v zákulisí kolujú informácie o dvoch mega za hlavu. Začínam sa skutočne báť o budúcnosť našej krajiny

Teraz najčítanejšie