Denník N

Volič Smeru posiela na protikorupčný pochod, fašista žiada demokraciu

V rámci prokrastinácie som si pozrel debatu o zrušení Mečiarových amnestií a pochopil som, že najviac úžitku z toho mala Markíza počas reklamných prestávok.

A ešte, že Otto Weiter je presne taký istý blb, ako bol aj kedysi. Čiže nepotešil, ani nesklamal. Sály dedinských kultúrnych domov sú preňho ako stvorené. Mečiar mu už zarobiť nedá. Ich najväčšia sláva uschla ako poľná tráva.

Na facebooku som našiel človeka, ktorý normálne doteraz vždy obhajoval Smer a dnes nalinkoval odkaz na protikorupčný pochod. Buď zasa uveril Ficovi, keď tvrdil, že korupcia u nás neexistuje a myslí si, že ten pochod organizuje on, alebo len žije v hlbokom, ale skutočne hlbokom nedorozumení.

A ešte som objavil jedného fanúšika Kotlebovej fašistickej ĽSNS, ktorý sa rozčuľoval, že na Slovensku nie je demokracia. Chápete? Všetko je hore nohami. Všetko. Kam toto vlastne speje?

Zistil som, že prokrastinácia sa nevypláca. Neoddýchnete si. Ak máte prácu, pracujte. Ak nemáte, vybehnite do prírody, čítajte knihy. Nepozerajte televíziu, nesledujte facebook. Unavíte sa. Psychicky. To je horšia únava, ako tá fyzická. Verte mi.

Mám novú Mňágu a Ždorp. Muzikoterapia vraj celkom pomáha. Musím sa dať do poriadku. Zajtra nás čaká ďalší krok do šialenstva…

Teraz najčítanejšie