Denník N

Začala predvolebná kampaň ?

Úspešné deložovanie Sulíka z pozície proeurópskeho lídra, nastolenie seba ako vizionára prinajmenšom európskeho formátu a zosmiešnenie Danka.

Na úvod kampane veľmi dobré výsledky. Keď k tomu prirátame podpásovky na prezidenta , kto ešte pochybuje, že sa nejedná o predvolebnú kampaň! Rivali pošpinení, tým pádom nehodní našej priazne a Róbert Fico ako maják v politickej búrke, ktorý nás spoľahlivo dovedie do bezpečia istôt, na ostrov pokladov alebo slobody (vyberte si).

Voľby sa aj blížia, ale nie tie, kde sa rozdeľujú kľúče od bezodnej štátnej pokladnice. Tieto budú menej pompézne a zdanlivo menej dôležité.

Je vidieť, ktorá športová disciplína je nášmu predsedovi najbližšia. Nie, nie je to šprintom k eurofondom, alebo orientačný beh od Belize k Bonaparte, ako by sa mohlo zdať. Spochybňovať, zavádzať, miasť polopravdami, v tomto dokáže byť veľmi presvedčivý. Ako keby študoval v Moskve. A ten jeho minister vnútra. Kaliňák sa čím ďalej, tým viac približuje Lexovi. Špinavá robota a čisté ruky nejdú k sebe. To že garantuje beztrestnosť ľuďom, ktorí si chodia po vratky DPH ako do bankomatu je poburujúce. A to, že ku každému nášmu podpisu na úradnom tlačive má prístup „rusko-ukrajinské“ podsvetie, súdiac podľa posledných udalostí znamená, že štát tragicky zlyháva v tom za čo mu platíme miliardy peňazí.

Máme tu strany, ktoré deklarujú snahu dištancovať sa od takého spôsobu riadenia štátu. Neschopné spolupracovať, zamotané v malicherných sporoch nie sú dôstojnými vyzývateľmi SMER-u. A to nám dáva istotu, že ak dnes má mafia prístup k našim daňovým priznaniam, tak nabudúce niekto zneužije údaje aj z nášho zdravotného záznamu.

Teraz najčítanejšie