Denník N

Od zajtra bojkotujem moslimov. Kto sa pridá?

Upozorňujem vás však, že ich budem bojkotovať komplexne, teda aj s ich vynálezmi! Lebo keď bojkot, tak dokonalý!

Takže poďme na to!

1 . Káva – Miesto tohoto ranného životabudiča si dáme spoločne napríklad ruský kvas, alebo žinčicu.

2 . Šachy – Namiesto nich budeme hrať ruskú ruletu, prípadne Človeče nehnevaj sa!

3 . Mydlo – Umývanie tak, či tak, pokladá množstvo našich, najmä starších spoluobčanov za únavný, nezmyselný a zbytočne drahý ceremoniál. Ak neveríte, choďte sa niekedy posadiť do publika na míting istej strany.

4 . Destilácia – Aj keď mám reálnu obavu, že tu sa ku mne pridá len hŕstka priaznicov, skúsim to. Mám síce tušenie,že Korytncia, Santovka, alebo Šaratica nenahradia 52% hruškovicu, ale čo ak by predsa len motyka…. No dobre, s týmto bojkotom si to ešte rozmyslíme.

5 . Kľuková hriadeľ – Do pekla s týmto prekliatym arabským vynálezom, ktorý pomohol uvieť do pohybu auto, vynájdené ešte prekliatejšími Američanmi! Nám bude stačiť ojo a Pejko s Gaštanom, zapriahnutí do voza!

6 . Chirurgické nástroje – Tu som trochu na pochybách, či ma s ich bojkotom nepredbehli napríklad pirane z východného Slovenska, vďaka ktorým je dnes zdravotníctvo vyrabované tak, že ich niet za čo kúpiť.

7. Guličkové pero – Množstvo našich rodákov má problém pochopiť jednoduchý text, tak načo sa unavovať jeho písaním?

8 . Mechanické hodiny – Po prvé, my už máme digitálky a po druhé, kukučka nás vie každú hodinu neuveriteľne nasr…diť !

9 . Anestetiká – Najlepšie anestetikum je aj tak borovička, takže všetky tie opiáty nech si strčia ich mohamedánski vynálezcovia do… Uf !!! Bojkot destilácie, uvedený v bode 4, týmto považujte za bezpredmetný!

10 . Astroláb na kreslenie hviezdnych máp – Pri ceste domov zo šenku sa predsa nepridržiavame  mesiaca, ale plotu, prípadne suseda, ktorý nás transportuje.

11 . Očkovanie – Veď najmenej polovica z nás, je už proti moslimom dávno naočkovaná našimi politikmi.

Záujemcov, ochotných pridať sa k môjmu bojkotu žiadam, aby sa svoje prihlášky zasielali na emailovú adresu [email protected]

 

 

Teraz najčítanejšie