Denník N

Cestou necestou zajtra v Trnave: Rwanda, Indonézia i Papua-Nová Guinea

V samotnom centre Trnavy, na pešej zóne v známom klube Artklube nás v stredu 12.10.2016 o 18:00 čaká večer plný cestovania s tajomným názvom – „Nepoznaný svet“.
Nenechajte si ujsť dvoch cestovateľov Michala Knitla a Moniku Kováčovú.

Kam nás zoberú v tento jesenný podvečer?

Príďte spoznať a vyberte sa cestou necestou do Indonézie, Papua-Novej Guinei a Rwandy.

Čo vieme o Indonézii a Papue-Novej Guinei? Šnorchloval Michal so žralokmi a navštívil miesta, kde sa domorodci dorozumievajú pískaním? Prečo odišiel tam, kde sa my tak asi nikdy nedostaneme?

Objavme krajinu s doslova tisíckami vrchov, vulkánov, čajovníkových a ryžových polí, jazier a safari. Poďte do Rwandy a dozviete sa niečo o cestovateľskej dáme, ktorá tam pôsobila ako dobrovoľníčka. Podarilo sa jej založiť detské centrum? Čo všetko jej táto skúsenosť priniesla a čím si Rwanda získala jej srdiečko?

Chcete vedieť viac? Ja určite áno, a tak sa príďte inšpirovať do trnavského Artklubu.

Festival v Trnave je súčasťou putovného festivalu, ktorý od 11.10.-22.11. zavíta do 17 miest Slovenska a do Brna. Kompletný program a viac informácií nájdete na stránke : CestouNecestou.sk

Text : Martina Kolonová

Fotografia: Michal Knitl, Papua-Nová Guinea

Teraz najčítanejšie

Cestou Necestou

Inšpirujeme ľudí cestovať na všetky svetové strany a spoznávať nepoznané. Organizujeme viac ako 50 cestovateľských podujatí vo viac ako 15 mestách Slovenska. Prostredníctvom Expedičného fondu podporujeme cestovateľské expedície. Chceš sa inšpirovať, prezentovať alebo plánuješ dobrodružnú expedíciu? Viac na: www.cestounecestou.sk