Denník N

Zaplatením za drahú elektrinu si zadotujte pre seba zľavu na elektrinu

Tunel - cesta politiky strany Smer
Tunel – cesta politiky strany Smer

Tak je to správne, tak to má byť. V marci roku 2016 skoro 1,3 milióna slovenských občanov povedalo, že takýto spôsob spravovania Slovenskej republiky má pokračovať aj v rokoch 2016-2020.

Dáme príbeh – osoby a obsadenie ako ja dejová línia sa nikdy nestala – nie sú dôkazy, skutok sa nestal.

Viete čo je absolútny rým? A viete čo je absolútna socialistická perverzia?

Čo píšu iní: Minister hospodárstva Peter Žiga povedal, že štát pripravuje znižovanie cien elektriny cez štátne dotácie. „Znižovanie cien elektriny však bude závisieť aj od financií, ktoré bude mať štát k dispozícii,“ povedal. (pravda) Zdroj: Minister životného prostredia Peter Žiga povedal, že štát pripravuje znižovanie… – Denník N

Povedzte si to nahlas: znižovanie cien elektriny cez štátne dotácie. 

Dáme príbeh – osoby a obsadenie ako aj dejová línia sa nikdy nestali – nie sú dôkazy, skutok sa nestal.

Cena elektrickej energie podlieha regulácii štátneho orgánu – Úradu pre reguláciu sieťových odvetví. Skrz tento úrad si politici strán SmerSmeru podobných zabezpečia udržanie vysokých cien elektrickej energie.

Následne štát pomocou zákona prijatého politikmi strán SmerSmeru podobní zdania špeciálnou daňou monopoly, vrátane energetických.

Nasleduje fáza profitu:

  1. Obľúbeným verným voličom pošlú vratky za elektrickú energiu – tak 2-3% z vybraných zbytočných daní v priemernej hodnote 10-80€ na domácnosť. (Foto na pošte povinné.)
  2. Politici strán SmerSmeru podobní vyhlásia, že dostavba Mochoviec sa predraží o 500 miliónov eur, ako inak kvôli bezpečnosti – tým bude možné navýšiť marže pre spriatelených dodávateľov. Polovica marží spriatelených dodávateľov sa vo forme vratiek, v priemernej hodnote 1 milión eur za jednu, ocitne na osobných účtoch členov Združenia rodičov a priateľov strán Smer a Smeru podobní (ZRPSSp).
  3. Hlavný stavebný dodávateľ vyhlási reštrukturalizáciu, sám sa voči sebe prihlási ako svoj najväčší (80%) veriteľ a politici strán Smer a Smeru podobní ochránia drobných veriteľov (20% pohľadávok) opätovným zaplatením 500 miiióniov zo štátneho rozpočtu.

Jediným negatívnym dôsledkom bude, že sa  gazdinky začnú sťažovať na zásadný nedostatok alobalu v obchodoch.

Inak len samé pozitíva a sociálne istoty.

V roku 2020 sa ozve hurónsky jasot a frenetický potlesk voličov politikov podnikajúcich pod hlavičkou strán Smer Smeru podobní vo firme Štát, s.r.o.

Niekoľko indivíduí, ktoré už roky upozorňujú na svojich spoluobčanov, že len to čo sa nevyberie, len to sa nerozkradne,  bude  obvinených vládnymi politikmi strán SmerSmeru podobní z podnecovania extrémizmu na Slovensku. Veď pokiaľ by neupozorňovali na perverznosť politiky strán Smer a Smeru podobných, nevznikala by skupina „nespokojných voličov“.

Tak je to správne, tak to má byť. V marci roku 2016 skoro 1,3 milióna slovenských občanov povedalo, že takýto spôsob spravovania Slovenskej republiky má pokračovať aj v rokoch 2016-2020.

Koniec príbehu, ktorý sa odpočiatka, lebo počiatku už nie je, nestal, neplánuje sa stať a nie sú dôkazy, že by sa niekedy v budúcnosti mal stať. Ešte že je tu tá geopolitika – zachránili nás Šebej a Žitňaská.



Teraz najčítanejšie