Napunk

Gombaszög

Cikkek

Percről percre

Megmondtam Gyimesi Gyurinak is, hogy szerintem az ő problémája, hogy jobban szereti a dicsőséget mint a sikert – mondta Eduard Heger a Napunk által szervezett beszélgetésen a gombaszögi táborban. – Én a sikert szeretem jobban, mert a siker eredményeket hoz, míg a dicsőség csak az egyénnek okoz örömet. Egyelőre nem fogadta meg, amit mondtam neki. Ezért is van, hogy az OĽaNO frakciójában sajnos nem túl népszerű. Meglátjuk, mihez kezd a politikai jövőjével.”

Milan Krajniak munkaügyi miniszter „Slovensko Slovakia” feliratú pólóban érkezett a gazdasági helyzetről szóló beszélgetésre Gombaszögre.

A kormányfő a Napunk által szervezett beszélgetés után nem távozott azonnal a táborból, beszélget és fényképezkedik a látogatókkal.

Eduard Heger biztos benne, hogy a visegrádi négyek szövetsége fennmarad. Azt kell nézni, hogyan tudunk segíteni egymásnak, és hogyan tudjuk gazdagítani az EU-t – fogalmazott a kormányfő Gombaszögön.

Eduard Heger elutasítja azokat a hipotéziseket, melyek szerint ha ez a kormány kitölti a mandátumát, két év múlva Robert Fico győzedelmesen visszatérne. Azt mondja, hogy a jövőben azt tervezi, hogy kimegy majd az emberek közé,ahol az eredményeikről beszél majd, mint most Gombaszögön. A jövőbeli kormányzás egyedüli forgatókönyvének a négyes koalíció folytatást tartja.