Napunk

LMBT+

Cikkek

PercrŇĎl percre

“Nem fogjuk vissza magunkat. Ha valakinek valami baja van, megmondja. Nem keress√ľk a konfront√°ci√≥t, nem erŇĎltetj√ľk a t√©m√°t, de ez van, √©lj√ľk a saj√°t norm√°lis √©let√ľnket” – mondja Koss√°r Lajos arr√≥l, hogy mik√©pp zajlanak egy meleg p√°r mindennapjai. Az emberek “sokszor csod√°lkoznak, mert nem vagyunk tipikus melegek. K√©t sz√°zh√ļsz kil√≥s maci, szak√°llal. Az embereknek teljesen m√°s elk√©pzel√©seik vannak.”

“Az any√°m sz√≥lt, hogy kapott egy levelet, amiben azt √≠rj√°k, hogy f√©rfiakkal alszom. Mondtam, hogy √≠gy van” – t√°rta fel akartalan coming outj√°nak k√∂r√ľlm√©nyeit Koss√°r Lajos. A lev√©l a f√©rfi bar√°tnŇĎj√©tŇĎl √©rkezett, aki mindig √ļgy besz√©lt r√≥lunk, hogy minden rendben van, minden ter√ľleten, √≠gy az √°gyban is. Az anya nem √©rtette. “Mondtam neki, hogy nem is kell ezt √©rteni. Van, amikor a dolgok megold√≥dnak magukt√≥l. Nem analiz√°ltuk any√°mmal ezt a probl√©m√°t, √©ltem az √©letemet, seg√≠tettem, ahogy tudtam, √©s lassan k√∂zelebb ker√ľlt√ľnk egym√°shoz” – teszi hozz√°.

Sziv√°rv√°nyos z√°szl√≥val a kez√©ben szaladt be egy szurkol√≥ a p√°ly√°ra az Uruguay-Portug√°lia m√©rkŇĎz√©s m√°sodik f√©lidŇĎj√©nek elsŇĎ perceiben.