Napunk

Pozsony

Cikkek

Percről percre

A rendőrség vasárnap több órán keresztül nem tudta megtalálni azt a ligetfalui (Petržalka) lakást, amelynek ablakából kizuhant egy 27 éves férfi, és szörnyet halt. Azt állítják, hogy a férfinél nem volt semmilyen dokumentum, a lakosok közül pedig sokan nem voltak otthon. Azok közül, akik a rendőrséggel beszéltek, senki sem ismerte a férfit. A lakást csak azt követően sikerül beazonosítani, hogy egy 39 éves nő is kizuhant az ablakon, ő is életét vesztette a helyszínen. A hatóságok ezt követően a lakásban egy 9 éves kisfiú élettelen testét találták meg.

Részlegesen lezárták a pozsonyi Lafranconi híd jobb sávját Ligetfalu (Petržalka) irányában. A karbantartási munka és így a lezárás is vasárnap 18:00-ig tart. (tasr)

Baleset történt a pozsonyi Lafranconi hídon, Ligetfalu irányában. Csak a középső sáv járható, a baleset miatt a Sitina-alagutat is lezárták. A hídon egy kamion ütközött egy furgonnal és két személyautóval. (tasr)

Pozsonyban eddig két ember sérült meg az erős szél miatt, akiket el kellett látni. Egy idősebb nőnek, akit eldobott a szél, eltört a combcsontja. (tasr)

Kigyulladt egy elhagyatott családi ház Pozsony – Újvárosban pénteken. A helyszínre érkező tűzoltók megállapították, hogy a ház tetőszerkezete gyulladt ki. A tűz okát vizsgálják. (tasr)

Vádat emelt a pozsonyi rendőrség az ellen a férfi ellen, aki szombaton, március 4-én az FC Spartak Trnava és az ŠK Slovan Bratislava közötti labdarúgó-mérkőzés után betörte egy városi autóbusz ablakát. A férfi akár egy év szabadságvesztésre is számíthat. Az okozott anyagi kár 450 euró. (tasr)