Napunk

Szergej Lavrov

PercrŇĎl percre

Szijj√°rt√≥ P√©ter magyar k√ľl√ľgyminiszter nem volt rest eldicsekedni azzal, hogy az Eur√≥pai Uni√≥ k√ľl√ľgyminiszterei k√∂z√ľl ŇĎ volt az egyetlen, aki le√ľlt t√°rgyalni Szergej Lavrov orosz k√ľl√ľgyminiszterrel az ENSZ-k√∂zgyŇĪl√©sen. Ezt egy√©bk√©nt Szijj√°rt√≥ nagyon sajn√°lta, hiszen a b√©k√©t csak t√°rgyal√°s ut√°n lehet el√©rni, ugyeb√°r, √≠rja HegedŇĪs Norbert a legfrissebb Napunk newsfilterben.

Megmondta az SaS, mi√©rt akarja meneszteni Matovińćot: eleg√ľk van a one-man show politik√°j√°b√≥l, a t√°rsadalom hergel√©s√©bŇĎl √©s megoszt√°s√°b√≥l, a folyamatos t√ļlkap√°sokb√≥l, √©s abb√≥l, hogy miniszterk√©nt csŇĎdbe vinn√© az orsz√°got, √≠rja HegedŇĪs Norbert a p√©nteki Napunk newsfilterben.

A Lavrovval parol√°z√≥ Szijj√°rt√≥ √©s rajta kereszt√ľl Orb√°n azonban megint l√°tv√°nyosan bemutatott Br√ľsszelnek, az uni√≥s egys√©gnek √©s persze Ukrajn√°nak is. K√≠v√°ncsian v√°rjuk, hogy ezt lenyeli-e az EU az energiakr√≠zisre adott pragmatikus v√°laszk√©nt, vagy Szijj√°rt√≥ moszkvai produkci√≥ja miatt megint t√°volabb ker√ľlt Magyarorsz√°g az EU p√©nz√©tŇĎl, amire annyira nagy sz√ľks√©ge lenne, √≠rja a cs√ľt√∂rt√∂ki Napunk newsfilterben Renczes √Āgoston.