Napunk

Za ľudí

Percről percre

A Za ľudí nem támogatja a Sme rodina javaslatát a sífelvonók adócsökkentéséről – tudatta Veronika Remišová pártelnök. Remišová szerint a javaslat nem korrekt és rendszertelen. (tasr)

Milan Krajniak és Veronika Remišová sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Sme rodina és a Za ľudí nem fogja támogatni az Igor Matovič menesztését. A parlament szerdán szavaz a pénzügyminiszter elleni bizalmatlansági indítványról. (tasr)

Veronika Remišová szerint kompromisszumra adnak lehetőséget az OĽaNO SaS-nek adott feltételei. A Za ľudí elnöke abban bízik, hogy véget ér az értelmetlen perlekedés a koalíción belül, és végre az emberek segítésével foglalkoznak majd.

A Za ľudí az utolsó pillanatig a négyes koalíciót fogja szorgalmazni, jelentette ki Veronika Remišová. A pártelnök sajnálja, hogy a pénteki tárgyalás végén Richard Sulík bejelentette az SaS távozását. „A remény hal meg utoljára” – mondta, hozzátéve, ha az SaS valóban távozik, a Za ľudí összehívja az elnökségét, hogy a jövőről beszéljenek. (n)

Za ľudí sem most, sem a jövőben nem lesz az a párt, amely bedöntené a kormányt – olvasható a Veronika Remišová pártelnök közleményében. „Továbbra is kitartunk a négyeskoalíció mint a lehető legjobb megoldás mellett, és hiszünk azokban az értékekben, amelyek elvi szinten megakadályozzák a fasisztákkal való együttműködést. Számos lehetőség kínálkozik, de  szárazság idején a tűz szítása nem a legjobb megoldás” – tette hozzá.