Rozhodnutie v druhej korupčnej kauze Dušana Kováčika oznámia zrejme koncom mája, píše SME. Prípad sa týka úplatku 50-tisíc eur od podnikateľa Petra Košča, ktorý je na úteku a ktorého už zháňať nebudú. Bývalému špeciálnemu prokurátorovi, ktorý si aktuálne odpykáva 8-ročný trest, hrozí zvýšenie trestu na 14 rokov.

Hľadaný podnikateľ s väzbami na SIS Peter Košč je v Kanade. Sudca Michal Truban vybavuje odpoveď na otázky kanadskej strany v rámci extradičného konania. Košča ako ušlého súdia pre podozrenie, že za éry Smeru podplatil bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika. (sme) 

Brožúra Roberta Fica a Borisa Suska o „únose spravodlivosti“ priznáva ochranu Mariána Kočnera za éry Smeru. Premiér a minister spravodlivosti pasáž nevysvetľujú. Publikácia inak prekrúca a zamlčiava kľúčové fakty. Kto presne ju napísal, taja. V texte vynechali, že bývalý špeciálny prokurátor Dušan Kováčik je vo väzení za úplatok od mafie a vynášanie zo spisov.

Súd zverejnil, prečo zrušili na stredu naplánované pojednávanie s Dušanom Kováčikom, dôvodom je aj nedoručený preklad listu z kanadského ministerstva spravodlivosti. Sudca Michal Truban v stredu plánoval oznámiť, či bývalého špeciálneho prokurátora odsúdi alebo oslobodí spod obžaloby v korupčnej kauze.

Súd s Dušanom Kováčikom v stredu nebude, sudca Špecializovaného trestného súdu Michal Truban pojednávanie zrušil. Podľa webu ministerstva spravodlivosti pritom plánoval v tento deň rozhodnúť. Bývalého špeciálneho prokurátora súdia pre podozrenie, že vzal úplatok 50-tisíc eur od Petra Košča za ututlanie dvoch prípadov.

Poslanec Smeru Marián Kéry spochybňoval v diskusii TA3 právoplatný rozsudok, ktorý bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika odsúdil na osem rokov a peňažný trest 100-tisíc eur za prijatie úplatku od mafie. Kéry tvrdil, že ho odsúdili len na základe výpovedí spolupracujúcich obvinených, čo nie je pravda.

Prokurátorka Lucia Bizoňová zo špeciálnej prokuratúry v rozhovore hodnotí odsúdenie Dušana Kováčika za úplatok od mafie. „Ak dokázal kolega obžalovať šéfa úradu, pretože sa spreneveril presne tomu, čomu mal brániť, prečo to treba potom zrušiť?“

Prokurátori špeciálnej prokuratúry hovoria o veľkej autonómnosti a slobode, ktorá prišla s nástupom Daniela Lipšica do úradu. „On nerozhoduje, kto konkrétnu vec rozhodne,“ vraví Ladislav Masár s tým, že to je zásadný rozdiel oproti jeho predchodcovi, právoplatne odsúdenému Dušanovi Kováčikovi.

Maroš Žilinka nemá problém s plánom Roberta Fica expresne zrušiť špeciálnu prokuratúru ani napriek kritike rady prokurátorov a varovaniu Európskej komisie. Premiérova rýchlosť môže ako prvému pomôcť bývalému špeciálnemu prokurátorovi Dušanovi Kováčikovi.

Jeden z hlavných aktérov vojny v polícii – Peter Košč – súdu opísal, ako sa počas vládnutia Smeru uňho na terase domu zišli Dušan Kováčik a Daniel Lipšic. Mali sa dohadovať aj o prípade týkajúcom sa Mariana Kočnera, Lipšic to spochybňuje. Košč odmieta, že by dal Kováčikovi úplatok 50-tisíc eur.

Podnikateľ Peter Košč s väzbami na SIS odkryl súdu fungovanie za éry Smeru. Vedel o zločinoch; s Dušanom Kováčikom, ktorému podľa obžaloby dal úplatok 50-tisíc eur, sedel doma na terase aj v biliardovom klube. Košč patrí medzi hlavných aktérov vojny v polícii.

Peter Košč a Dušan Kováčik. Foto - webová stránka Ministerstva vnútra SR, N - Tomáš Benedikovič

Súd s Dušanom Kováčikom odročili na 24. januára, keď by mal mať záverečnú reč bývalý špeciálny prokurátor, a potom sudca Michal Truban rozhodne, či verdikt vynesie ešte v ten deň.

Obhajca Dušana Kováčika Erik Magál navrhol, aby bol bývalý špeciálny prokurátor oslobodený spod obžaloby. “Nebolo dokázané, že sa stal skutok, pre ktorý je doktor Kováčik stíhaný,” povedal Magál vo svojej záverečnej reči.

Prokurátor Michal Šúrek navrhol Dušanovi Kováčikovi v korupčnej kauze súhrnný trest minimálne 14 rokov a peňažný trest 200-tisíc eur  za prijatie úplatku 50-tisíc. Podnikateľovi s väzbami na SIS Petrovi Koščovi navrhol dva a pol roka nepodmienečne.

Prokurátor Michal Šúrek v záverečnej reči vraví, že sa posilnila dôkazná situácia voči Dušanovi Kováčikovi, ktorého súdia pre podozrenie, že vzal úplatok 50-tisíc za ututlanie dvoch prípadov. O bývalom špeciálnom prokurátorovi povedal, že sa snažil súdny proces zahltiť nesúvisiacimi vecami a vyvolať v ňom zmätok.

Na súde s Dušanom Kováčikom ukončili dokazovanie a čítajú záverečné reči. Zatiaľ nie je jasné, kedy bude verdikt. Predpoludním premietali zábery z fotoknihy, s ktorou sa ozval kľúčový svedok Bernard Slobodník po tom, ako ho vo svojich výpovediach spochybňovali jeho bývalí kolegovia.

Tibor Gašpar (Smer) vyhlásil, že zverejní SMS komunikáciu čurillovcov ku kauze Dušana Kováčika. Podľa Gašpara sú správy súčasťou dovolacieho konania na Najvyššom súde v kauze bývalého špeciálneho prokurátora a čurillovci si vraj písali o tom, že „idú Kováčika uhnať na smrť“.

Proces so Štefanom Žigom bude pokračovať až budúci rok. Sudca Milan Cisarik odročil pojednávanie na 11. januára, keď by mali ako svedkovia vypovedať Bernard Slobodník a jeho bývalí kolegovia z polície Peter Koščo a Marek Švarc.

Riaditeľ NAKA Ľubomír Daňko na súde opísal, aké citlivé bolo vyšetrovať Dušana Kováčika a ako Peter Košč, podozrivý z podplatenia bývalého špeciálneho prokurátora, vytiahol na policajtov úkladnú vraždu.

Súd s Dušanom Kováčikom sa chýli ku koncu. Na ďalšom pojednávaní 16. novembra by mohli zaznieť záverečné reči v jeho druhej korupčnej kauze, oznámil sudca Michal Truban. Bývalý špeciálny prokurátor čelí podozreniu, že zobral úplatok 50-tisíc eur od podnikateľa Petra Košča. Obaja vinu odmietajú.

Pokračuje pojednávanie v korupčnej kauze Dušana Kováčika, vypovedať bude riaditeľ NAKA Ľubomír Daňko, ktorý vyšetroval prípad niekdajšieho špeciálneho prokurátora. Ďalej by mali svedčiť policajti Robert Magula a Roman Staš. Kováčik na súde v Banskej Bystrici nie je.

Expolicajt Ján Kaľavský tvrdí, že trestné konanie proti Dušanovi Kováčikovi je vymyslené. Povedal to počas výpovede s tým, že detaily vyšetrovania bývalého špeciálneho prokruátora síce nepozná, ale konanie voči obžalovanému spochybnil.

Expolicajt Marián Kučerka pri hodinovom výsluchu obšírne odpovedal na otázky obhajcov Dušana Kováčika. Keď sa dostal k slovu prokurátor Michal Šúrek, svedok, ktorý vypovedal cez telemost zo Sarajeva, odmietol na otázky odpovedať.

Pokračuje pojednávanie s obžalovaným bývalým špeciálnym prokurátorom Dušanom Kováčikom. Ako svedok vypovedá telemostom z Bosny a Hercegoviny expolicajt Marián Kučerka. Ten už bol právoplatne odsúdený za korupciu na desať a pol roka a trest prepadnutia majetku.

Dušan Kováčik vo väzenskej rovnošate s putami na rukách na súde. Foto N - Tomáš Benedikovič

Výsluch expolicajta Mariána Kučerku, ktorý mal vypovedať na pojednávaní s bývalým špeciálnym prokurátorom Dušanom Kováčikom, dnes nie je možné vykonať. Dôvodom odloženia Kučerkovho výsluchu je časová kolízia na súde v Sarajeve, odkiaľ mal byť umožnený telemost.

Okolo 130 ľudí stále čaká na výsledok korupčných káuz, štyridsiatku podozrivých už súdy uznali vinnými. Takýto je výsledok vyšetrovaní na najvyšších miestach od zmeny po voľbách 2020. Prípady ukázali, ako blízko mali oligarchovia k niekdajšiemu premiérovi Robertovi Ficovi a že mafia si dokázala kúpiť aj špeciálneho prokurátora.

Nepanikárme, je absurdné, že by Marián Kočner išiel na slobodu, hovorí prokurátor Ján Šanta, ktorý dozoroval aj Kočnerov prípad zmeniek. Hovorí, že ako prokurátor prípadu vôbec netušil o odpočúvaní Kočnerovej komunikácie s advokátom a že to nijak neovplyvnilo jeho taktiku na súde.

Ján Šanta. Foto N - Vladimír Šimíček

Obhajcovia Dušana Kováčika žiadajú, aby sa na súde prehrala časť seriálu Gomora o talianskej mafii a vypočúvali svedkovia z tzv. vojny v polícii vrátane Vladimíra Pčolinského a Diany Santusovej. Sudca zatiaľ nepovedal, či im vyhovie. Na jeseň by mohol rozhodnúť, či Kováčika v korupčnej kauze odsúdi alebo spod obžaloby oslobodí.

Dušan Kováčik na súde vo väzenskej rovnošate a s putami na rukách. Foto - TASR

Na súde s Dušanom Kováčikom dnes nebudú cez telemost zo zahraničia vypovedať bývalí policajti Marián Kučerka a Ján Kaľavský. Vypočuť ako svedkov ich žiadali obhajcovia bývalého špeciálneho prokurátora, ktorý je obžalovaný z prijatia úplatku 50-tisíc eur.

Obhajobe Dušana Kováčika vychádza taktika spochybňovania svedkov, v piatok jej k tomu na súde pomohli traja expolicajti. Ani jeden nevypovedal ku skutkom, z ktorých je obžalovaný bývalý špeciálny prokurátor, no hovorili o tom, ako sa vraj manipulovali vyšetrovania. Reč došla aj na kľúčového svedka obžaloby Bernarda Slobodníka.

Budúcotýždňový výsluch expolicajtov Jána Kaľavského a Mariána Kučerku v kauze Dušana Kováčika sa možno neuskutoční. Obaja by mali vypovedať cez telemost z Bosny a Hercegoviny, kde požiadali o azyl. Sudca Michal Truban však upozornil, že zatiaľ nemá zo sarajevského súdu potvrdený termín telemostu. „Čakám na reakciu,“ dodal.

Expolicajt NAKA Ján Hazucha začal na pojednávaní s Dušanom Kováčikom hovoriť o tom, že „má pocit“, že na neho prokurátori vyvíjali tlak, aby nevypovedal. Sudca špecializovaného súdu Michal Truban mu však nedovolil pokračovať. „Utekáte od podstaty tohto konania. Váš čas je drahý a náš ešte viac,“ dodal Truban.

Obžalovaný Dušan Kováčik po výpovedi exšéfa NAKA Branislava Zuriana povedal, že išlo o veľmi dôležitého svedka. „Upozorňovali sme, že v tejto veci boli vypočutí v prípravnom konaní svedkovia, ktorí k veci nevedeli absolútne nič povedať, ale taký dôležitý svedok ako pán Zurian vypočutý nebol,“ uviedol a poďakoval mu za „občiansku odvahu“.

Bývalý riaditeľ NAKA Branislav Zurian ako svedok na súde s Dušanom Kováčikom povedal, že o prejednávaných skutkoch nič nevie. „Stalo sa to v roku 2016, keď som nepôsobil ešte v NAKA,“ skonštatoval, no vzápätí dodal, že mu bývalý šéf operatívy Ján Kaľavský hovoril o tom, ako policajti manipulovali niektoré kauzy.

Na Špecializovanom trestnom súde pokračuje pojednávanie v ďalšom prípade už právoplatne odsúdeného Dušana Kováčika a Petra Košča. Tentoraz sa bývalý špeciálny prokurátor Kováčik na pojednávaní osobne zúčastňuje, ráno ho eskortovali z väznice. Ako svedka by mal sudca Michal Truban dnes vypočuť bývalého šéfa NAKA Branislava Zuriana.

Dušan Kováčik na súde. Foto - N

Robert Kaliňák by nepovažoval za dobré, aby prípadný nový prezident udelil milosť Dušanovi Kováčikovi. V Markíze povedal, že by bolo lepšie, aby si odsúdený bývalý špeciálny prokurátor vyriešil svoje kauzy právnou cestou.

Súd s bývalým špeciálnym prokurátorom Dušanom Kováčikom v piatok a v pondelok nebude. Plánované pojednávania boli zrušené, potvrdila hovorkyňa špecializovaného súdu. Kováčik je obžalovaný z prijatia úplatku 50-tisíc eur, vinu popiera.

Sudkyňa Pamela Záleská ani špeciálny prokurátor Daniel Lipšic nemienia po predčasných voľbách skončiť, hoci sa im Smer dlhodobo vyhráža. „Viac to má vplyv na ľudí, ktorí to pozerajú, než na ľudí, na ktorých sú tie útoky namierené,“ povedala Záleská na debate protikorupčného festivalu Pucung v Košiciach.

Bývalý špeciálny prokurátor Dušan Kováčik neuspel s ústavnou sťažnosťou voči rozsudku Najvyššieho súdu, ktorý ho poslal na 8 rokov do väzenia za prijatie úplatku a vynášanie informácií zo spisov. Ústavný súd jeho sťažnosť odmietol a návrhu na odklad vykonateľnosti nevyhovel.

Súdny proces s Dušanom Kováčikom sa môže naťahovať, obhajcovia navrhli vypočuť hlavných aktérov vojny v polícii vrátane Vladimíra Pčolinského, Jána Kaľavského a Diany Santusovej. Prokurátor hovorí o obštrukcii.

Bývalý špeciálny prokurátor Dušan Kováčik písal vyšetrovateľovi o prípade, za ktorého ututlanie podľa obžaloby zobral úplatok 50-tisíc eur. Vyplynulo to z utorňajšej výpovede tohto vyšetrovateľa na súde, ktorý pojednáva Kováčikovu druhú korupčnú kauzu.

Exšéf policajných odposluchov Jozef Rehák na súde s Dušanom Kováčikom vypovedal, že nevie nič o knihe s vyrezanými stranami, v ktorej bol podľa obžaloby úplatok 50-tisíc pre bývalého špeciálneho prokurátora. Tiež spochybnil, za čo mali byť peniaze údajne odovzdané.

Dnes pokračuje súd s Dušanom Kováčikom, začal vypovedať bývalý šéf policajných odposluchov Jozef Rehák. Bývalý špeciálny prokurátor neprišiel, koná sa v jeho neprítomnosti. Podľa obžaloby zobral Kováčik úplatok 50-tisíc eur, on to odmieta.

Bývalý šéf policajných odposluchov Jozef Rehák. Foto N

Exšéf tajnej služby Anton Šafárik na súde opísal, ako sa vďaka Petrovi Koščovi v roku 2016 zoznámil s Dušanom Kováčikom a Bernardom Slobodníkom v nemocničnej zasadačke. Ide o kľúčovú schôdzku korupčnej kauzy. Sudcu zaujímalo, či mal Kováčik sako.

Na súde, ktorý rozhoduje o Dušanovi Kováčikovi, sa spomínala ďalšia tajná nahrávka a fotografie obnažených chlapcov. Dvaja bývalí policajti sa takto snažili spochybňovať kľúčového svedka v kauze Bernarda Slobodníka. Svedectvá sa tak podobali, že prokurátorovi pripadali, akoby ich mali expolicajti naučené. Pre tajnú nahrávku ich chce dať vyšetrovať.

Svedkovia, ktorí v pondelok vypovedali na súde s Dušanom Kováčikom. Zľava bývalý policajt Peter Koščo, niekdajší šéf tajnej služby Anton Šafárik a expolicajt Marek Švarc. Foto – N

Na súde v kauze Dušana Kováčika sudca Michal Truban médiám zatiaľ zakázal zverejňovať informácie z výpovede expolicajta Petra Košča. Zrejme aby nebol ovplyvnený nasledujúci svedok a Koščov niekdajší kolega z polície Marek Švarc. Koščova výpoveď zatiaľ pokračuje.

Dušan Kováčik prvýkrát neprišiel na súd vo svojej druhej korupčnej kauze. Bývalý špeciálny prokurátor požiadal o konanie v neprítomnosti. Hlavné pojednávanie pokračuje na Špecializovanom trestnom súde v Banskej Bystrici.

Podriadené prokurátorky Maroša Žilinku písali na súd a navádzali ho, aby odmietol obžaloby v prípadoch Kováčika, Výboha a Pčolinského. Špeciálna prokuratúra, ktorá prípady dozoruje, protestuje a listy zverejnila. Žilinka prípady zahmlieva.

Výboh, Pčolinský a Kováčik. Foto – N/Vladimír Šimíček, Tomáš Benedikovič; TASR

Špeciálni prokurátori vyhlásili, že zasahovanie do prípadov zo strany Maroša Žilinku je už za čiarou. Inak posudzuje prípady vplyvných ľudí a inak tých obyčajných, je to demotivujúce, hovoria. Podriadení generálneho prokurátora v troch prípadoch (Pčolinský, Výboh a Košč – Kováčik) napísali na súdy, že nesúhlasia s podanou obžalobou. 

Ladislav Masár, Vladimír Kuruc a Daniel Lipšic. Foto – TASR

Krajská prokuratúra v Nitre sa nezaoberala tým, prečo Dušan Kováčik v roku 2018 zašiel za nitrianskou sudkyňou pre súd s podnikateľom blízkym takáčovcom Petrom Petrovom, ktorému hrozilo väzenie. Hovorca prokuratúry uviedol, že od sudkyne vo februári 2018 dostali Kováčikovo podanie.

Najčítanejšie teraz

Vývoj bojov (785. deň): Bol by to úspech na úrovni zázraku. Ukrajina sa chváli zostrelením bombardéra, ktorý ničil jej mestáHoriaci bombardér a jeho vrak. Zdroj - X/MashNa predčasný dôchodok už po 40 rokoch zabudnite, trináste penzie zhltnú miliardu ročne. Pozrite si, čo schválili poslanci Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Erik Tomáš. Foto – TASR/Martin BaumannVytáča ma proteínová panika aj živiny v prášku, hovorí vedec v oblasti výživy Tim SpectorTim Spector. Foto - Peter SchiazzaDvaja z NHL určite neprídu. Akú mali Slováci v zámorí sezónu a kto by mohol prísť na MS v hokeji 2024 v Česku? (prehľad)Juraj Slafkovský. Foto – TASR/Martin BaumannVláde ukázali vztýčený prostredník tisíce slovenských občanov (udalosti týždňa)My už s ropou končíme a bežať budeme na odpady, hovoria robotníci zo Slovnaftu. Preháňajú, no iba čiastočneZamestnanci Slovnaftu pred vstupom do fabriky. Z posledných protestov pracovníkov rafinérie za vyššie mzdy z roku 2023. Foto N - Tomáš HrivňákSvetový newsfilter: Ukrajina potrebuje protivzdušnú obranu a už volí aj tvrdšiu taktiku, aby ju získalaFoto - TASR/APV Košiciach vznikne nové nákupné centrum. Väčší je tam iba komplex OptimaKošické centrum Optima Foto - Atrim OptimaZaočkovanosť šesťročných detí proti čiernemu kašľu je už pod kritickou hranicou. Pri osýpkach je to ešte horšieZubný lekár: 45 miliónov, ktoré na zubné benefity dali vlani poisťovne, teraz zaplatia ľudiaFoto - archív Petra DžupuTaraba kašle na to, že chlievy smrdia aj voličom koalíciePodpredseda vlády a minister životného prostredia Tomáš Taraba (nom. SNS). Foto - TASRNajprv sa vyhráža, potom líška. Akú hru rozohral Fico s KDH, je v hnutí panika a ako na to môžu jeho lídri reagovať?Robert Fico, Erik Tomáš a predseda KDH Milan Majerský na tlačovke k pomoci obciam, ktoré postihlo zemetrasenie. Foto - TASRVývoj bojov (783. deň): Letisko Džankoj na Kryme zasiahol ťažký nálet, podľa Rusov útočili americké rakety ATACMSZ letiska Džankoj operujú aj ruské vrtuľníky Mi-28. O tom, či sa podarilo nejaké zničiť, zatiaľ nie je nič známe. Foto - WikipediaPeniazmi na ukrajinskú muníciu posielajú darcovia odkaz aj Ficovej vláde, hovoria organizátori úspešnej zbierkyZbierka na ukrajinskú muníciu je už teraz jednou z najúspešnejších od vzniku Slovenska

Nové na Dennikn.sk

15:32Starosta z Bruselu pomohol krajnej pravici. Chcel ich zakázať, ale Orbán a Farage sa tešia 15:19Pridaním ďalších vecí do nášho života nebudeme šťastnejší, potrebujeme presný opak, radia psychologička a novinár 15:01Vláde ukázali vztýčený prostredník tisíce slovenských občanov (udalosti týždňa) 15:00Vegetačná sezóna sa tento rok začala skôr o tri až štyri týždne, rastliny čelia vyššiemu riziku mrazov, vraví botanik 14:45Skúmal históriu kreativity: Kultúra robenia toho, čo milujete, mnohým ľuďom nevyhovuje 14:44Vývoj bojov (785. deň): Bol by to úspech na úrovni zázraku. Ukrajina sa chváli zostrelením bombardéra, ktorý ničil jej mestá 14:36Ako sa z úzkostlivého tridsiatnika stane šťastný sedemdesiatnik? Steve Martin vie, ako na to (+ ďalšie tipy, čo pozerať) 14:23Zubný lekár: 45 miliónov, ktoré na zubné benefity dali vlani poisťovne, teraz zaplatia ľudia 14:00Taraba kašle na to, že chlievy smrdia aj voličom koalície 14:00Laser či banky? Pomôžu, no cvičeniu sa nevyhnete, vraví tréner Mihalík v rozhovore o technológiách 13:50V Rimavskej Sobote sa rozbieha kultúrne centrum Citadela. Povedali sme si, že už nie je čas na strach, vraví Tomáš Bálint 13:45Na predčasný dôchodok už po 40 rokoch zabudnite, trináste penzie zhltnú miliardu ročne. Pozrite si, čo schválili poslanci  12:48Necítia sa ako vdovy, ale ako manželky padlých hrdinov 12:10Zaočkovanosť šesťročných detí proti čiernemu kašľu je už pod kritickou hranicou. Pri osýpkach je to ešte horšie 11:44V Košiciach vznikne nové nákupné centrum. Väčší je tam iba komplex Optima 11:39Mesačné židovské dievčatko si zobrali cudzí ľudia, rodičia sa zachránili z transportu a schovávali sa 11:28Úzkosť je ako preťahovanie sa lanom s vlastnými myšlienkami 11:00Týždeň v práve Rada Procházku: Toto nie je grandiózne  10:44Rekonštrukcie starých budov sú už povinné. Slovensko to nepodporilo 10:41Dvaja z NHL určite neprídu. Akú mali Slováci v zámorí sezónu a kto by mohol prísť na MS v hokeji 2024 v Česku? (prehľad) 10:38MediaBrífing: Spôsobili technológie epidémiu duševných chorôb u detí? Je to zložitejšie 09:52Vytáča ma proteínová panika aj živiny v prášku, hovorí vedec v oblasti výživy Tim Spector 08:26Svetový newsfilter: Ukrajina potrebuje protivzdušnú obranu a už volí aj tvrdšiu taktiku, aby ju získala 07:45Najdôležitejšia česká misia: Ako sa zrodil nečakaný plán nájsť vo svete muníciu pre Ukrajinu 07:37Za úzkosťami bývajú nenaplnené potreby. Nechceme byť za sebcov, aj keď sme nešťastní, hovoria psychológovia Ashford a Miler (+ video) 07:25Mám pozvať otca na svadbu, aj keď mi v detstve veľmi ubližoval? 07:05Ráno s NHL: Kto vyhrá Stanleyho pohár a ako dopadnú Slováci? Predpovede Denníka N pred play-off 06:26Ekonomický newsfilter: Rozšírenie rozpočtovej diery o pol miliardy podporila polovica opozícieVčera 21:07Toto vystrihneme: Hviezdny mierVčera 19:27Newsfilter: Dá sa pochybovať, že KDH spoluprácou s koalíciou získa nejakých voličov