Vyvracia mýty o gastronómii: Viedenský rezeň je z Byzancie, majonéza je arabský vynález z Malorky, sódovka je naša
Zdravý hamburger si ľudia často predstavujú ako menej chutný, hovorí psychologička, ktorá skúma rozhodnutia o jedle
Vypiť denne osem pohárov vody? Nikto nevie, kde sa tá myšlienka vzala, hovorí autor Knihy, ktorá vám možno zachráni život
Máme kontrolovať aj občianske? pýtajú sa tatranské hotely. Ak vám ho zákazník neukáže, nie je to váš problém, odkazuje štát
Máme najať ľudí na kontrolu dokladov? Môžeme kontrolovať totožnosť? pýtajú sa reštaurácie a žiadajú odklad
Pred stresom v práci ušli manželia Muszkovci do Bojníc, otvorili si zmrzlináreň, šmolkovú však nepredávajú
Vedú obľúbenú vegánsku reštauráciu v Martine. Ľudia k nim chodia na bryndzové halušky, sviečkovú aj burgre
Rodič je pre dieťa vzorom aj v stravovaní. Ak si nikdy nedáte na tanier zeleninu, nebude ju jesť ani vaše dieťa (+ recepty)
U Sulíka pomoc s nájmami končí, u Matoviča hovoria, že niečo chystajú, a firmy nemajú ani informácie, ani peniaze
Začali s kávou, pridali koláče a celodenné tržby mali len sto eur – ako sa kaviarne pripomínajú pred pondelkom
Štvrtinu českého Budvaru predáva od strednej Európy až po Irak Pezinčan. Po tom, čo reštartoval slovenskú dcéru pivovaru