Matej Ondrišek15. januára 2021Trénuje vo Švédsku: U nás to zbytočne hrotíme, pätnásťroční sú presýtení hokejom
Matej Ondrišek6. januára 2021MS20, finále: Je rovnako drzý ako šikovný. Najlepší hráč turnaja nesklamal ani vo finále
Štefan Bugan5. januára 2021MS20, semifinále: Stále platí, že najlepší výsledok s Kanadou dosiahli naši. Zastaviť ju môže Trevor Zegras
Štefan Bugan4. januára 2021Hral hokej v ôsmich krajinách: Slovákov brzdí mentalita. Chýba nám disciplína aj trpezlivosťNa Slovensku sme si mysleli, ako veľa trénujeme a aké to máme ťažké. V zámorí som zistil, že to tak vôbec nie je a hráči v NHL trénujú oveľa viac, hovorí Ľubomír Vaic.
Matej Ondrišek3. januára 2021MS20, štvrťfinále: Tento tím sa bude zlepšovať, verí Petrovický. Neprezradil, či chce pokračovať
Matej Ondrišek1. januára 2021Nechoď do Kanady, radšej študuj, radil synovi Peter Bondra. Diplom môže byť aj Latkóczyho cieľom
Peter Kováč1. januára 2021MS20, 7. deň: Vo štvrťfinále USA, s ktorými našim posledné zápasy vyšli. Teraz majú formu aj hráča turnaja
Matej Ondrišek31. decembra 2020MS20, 6. deň: Dostali sme facku, ale už sa to nebude opakovať, sľubuje slovenský útočník po vysokej prehre
Štefan Bugan30. decembra 2020Zrazu som nemohol rátať s Demitrom ani so Šatanom, spomína Vůjtek na poslednú československú dvadsiatku
Matej Ondrišek30. decembra 2020Traja 16-roční v dvadsiatke sú aj výsledok projektu rodičov. Ani v zámorí sme nedostávali výprasky, hovorí Slafkovský starší
Štefan Bugan30. decembra 2020MS20, 5. deň: Česi sú na tom lepšie ako my, ale aj im špička utiekla. Zápas s USA ich vrátil do realityNa MS do 20 rokov Česi výrazne zaostávajú za piatimi najlepšími tímami.
Matej Ondrišek29. decembra 2020MS20, 4. deň: Po Kanade nám stúplo sebavedomie, nezvládli sme to v hlavách, vravia Slováci. Aj tak postúpili
Matej Ondrišek28. decembra 2020Nemec má 16, no v Nitre ho posielajú na presilovky. Má na prvé kolo draftu, verí Chrenko
Štefan Bugan28. decembra 2020MS20, 3. deň: Kapitán vyhlásil, že Kanadu môžeme poraziť. Bolo to trúfalé, ale aj prekvapujúco reálne
Štefan Bugan27. decembra 2020Ján Lašák: My sme Kanadu dokázali aj drviť, od prehry ju zachránil Luongo. Potom slovenský hokej zaspal
Matej Ondrišek27. decembra 2020MS20, 2. deň: Dostali viac gólov, než mali korčuliarov. Nemecký debakel však vôbec nie je na smiech
Štefan Bugan26. decembra 2020Naučil Latkóczyho chytať: Do NHL sa so svojou výškou nikdy nedostane. Halákovi sa podaril zázrak
Matej Ondrišek26. decembra 2020MS20, 1. deň: Náš brankár je senzáciou. Aj spoluhráči sa pýtali, či som sa nezbláznil, hovorí
Štefan Bugan25. decembra 2020Ten 16-ročný Gretzky hrá s rozumom tridsiatnika. Po zápase s našimi už nič nebolo ako predtým
Matej Ondrišek25. decembra 2020Viac 16-ročných mala iba Ukrajina. Petrovický vzal na juniorské MS nezvyčajne mladý tímMS do 20 rokov sa začínajú už dnes o 20.00.
Matej Ondrišek25. decembra 2020Lašákovi zmenil kariéru, Nagyovi prihral na hetrik. Zosnulý hrdina bronzovej dvadsiatky Zoltán BátovskýSo Slovenskom získal prvú hokejovú medailu.
Matej Ondrišek25. decembra 2020Na juniorských MS hral v prvom útoku, namiesto hokeja si vybral školu: Nechcel som, aby ma v dvadsiatich živili rodičiaPokračovanie v hokeji by ma brzdilo v ďalšom životnom rozvoji, tvrdí Oliver Pataky.
Matej Ondrišek25. decembra 2020Hral na juniorských MS: Zostup by pomohol slovenskému hokeju? Je to úplne uletený názor
Peter Kováč23. decembra 2020Hokejové MS do 20 rokov: kompletný program, zápasy Slovenska, zloženie skupín
Tomáš ČorejMichal Červený7. decembra 2020 Športový newsfilter: Vyhodili najväčšiu hviezdu. Vedenie dvadsiatky spravilo odvážne rozhodnutie Dobrý deň, minulý týždeň priniesol dva principiálne konflikty v slovenskom športe. Najprv prišlo k revolúcii v lyžovaní, potom…
Štefan BuganMatej OndrišekTomáš Čorej5. decembra 2020Zranil spoluhráča zozadu. Zisťovali sme, prečo Čajkoviča vylúčili z prípravy pred MSZdalo sa, že na jeho prístupe je čosi toxické, napísal o Čajkovičovi po vlaňajších MS kanadský novinár.
Matej OndrišekMatúš Demiger6. januára 2020 Športový newsfilter: Dvadsiatka bola najslabšia za posledné roky, ale kritizovať hráčov nie je fér 1. Hokejové MS do 20 rokov. 2. Suverénne víťazstvo Petry Vlhovej. 3. MS v šípkach.
Matej Ondrišek2. januára 2020Juniorskí hokejisti prehrali s Kanadou 1:6, na MS skončia na ôsmom mieste so skóre 9:28
Matej Ondrišek30. decembra 2019Každý z nás sa musí nad sebou zamyslieť, hovorí slovenský útočník po potupnej prehre
Matej Ondrišek30. decembra 2019Slovák vychováva hokejistov vo Švédsku: Trénera, ktorý hral na výsledky, sme vyhodili