Kvalita potravín

Minúta po minúte

Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Bratislave urobil v štyroch hoteloch kontrolu zameranú na vaječnú zmes, v ktorej objavili nadlimitný obsah fipronilu. Hlavný hygienik Ján Mikas tvrdí, že produkty stopli a v najbližších dňoch ich preveria.

Rizikové holandské vajcia sa dostali aj do produktov, ktoré sa používajú v našich hoteloch, tvrdí ministerstvo pôdohospodárstva. Viac informácií poskytne dnes o 16.00 h.

V druhej polovici septembra budú známe výsledky ďalšieho porovnania zloženia potravín pod rovnakou značkou kúpených na Slovensku a v Rakúsku. Denníku N to potvrdil šéf Štátnej veterinárnej a potravinovej správy Jozef Bíreš s tým, že pôjde o iné produkty ako v prvom teste a bude ich viac.

Už viac ako 96315 z vás dostáva správy e-mailom